La ce suntem dispusi sa renuntam pentru ceasul dorit?
La ce suntem dispusi sa renuntam pentru ceasul dorit?
Tinand cont de vremurile ,,tembele,, pe care le traim( bugetari sau privati) ma intreb ce sacrificii am fi dispusi sa facem pentru o noua piesa in colectie: renuntare la concediu, reducerea cheltuielilor obisnuite (masina,haine,rate....) , vanzarea unor obiecte de valoare....etc
Eu personal as renunta la concediu dar tot nu ar fi suficient , asa ca..... rabdare!
Eu personal as renunta la concediu dar tot nu ar fi suficient , asa ca..... rabdare!
Re: La ce suntem dispusi sa renuntam pentru ceasul dorit?
Interesanta intrebare, insa acum pot sa spun ca nu renunt la nimic pentru ca am familie. Cum ar fi sa-i spun sotiei sau fetitei mele ca nu mai mergem in vara asta in locul X ca imi iau eu un ceas! Si la fel si ptr masina si altele. Insa am putut sa transfer anumiti bani de la alte pasiuni: telefoane (stiu, cam cocalaresc, asa ca nu e nici o pierdere) si calculatoare (eram mereu la zi cu cele mai noi aparitii, dar pe cuvint daca simt diferenta acum
). Deci nu as spune ca renunt la ceva (oricum as fi renuntat la acele lucruri si fara sa am pasiunea cu ceasurile). Exista insa o pasiune pentru care pot sa renunt la ceasuri: cartile. Deci eu sunt un exemplu negativ...
Urmatorul!
Am destul de multe pasiuni si toate sunt cam scumpe. Mereu m-am intrebat de ce nu pot si eu sa am ocupatii mai "domestice" cum ar fi capacele de Cola, sticlele de bere, timbre(chiar, mai colectioneaza cineva asa ceva in ziua de azi?), etc.
In favoarea ceasurilor(precizez ca am doar 5) am renuntat la componente de calculator. Am ajuns la concluzia ca e mai bine asa. Decat sa dai 1000 RON pe o placa video care in doi ani ajunge 250 mai bine iau un ceas, care e mai... peren
Pana la urma, sunt multumit de compromis.
In favoarea ceasurilor(precizez ca am doar 5) am renuntat la componente de calculator. Am ajuns la concluzia ca e mai bine asa. Decat sa dai 1000 RON pe o placa video care in doi ani ajunge 250 mai bine iau un ceas, care e mai... peren
Pana la urma, sunt multumit de compromis.
Corect! Eu am dat si 1800 pe o placa video care acum nu mai costa nici 1 mil ! problema este ca nu ne putem alege numai achizitii de produse perene (chiar si ceasurile se devalorizeaza). Singurele obiecte care isi cresc valoarea in timp sunt obiectele de arta (arta de top)darkus scrie:Decat sa dai 1000 RON pe o placa video care in doi ani ajunge 250 mai bine iau un ceas, care e mai... peren.
Nu as renunta la absolut nimic pentru a mai lua un ceas!
Si chiar daca ar fi sa am doar un Seiko 5, tot nu as avea frustrari pentru mai mult.
Daca pot sa-mi mai permit inca un ceas, foarte bine, daca nu foarte bine si cu ce am.
Sunt curios cam cit timp le-ar trebui lui Lucian Marcu si lui Achraf sa poarte toata colectia care o au pina la defectarea completa.
vreo 3-4 vieti cel putin...
Si chiar daca ar fi sa am doar un Seiko 5, tot nu as avea frustrari pentru mai mult.
Daca pot sa-mi mai permit inca un ceas, foarte bine, daca nu foarte bine si cu ce am.
Sunt curios cam cit timp le-ar trebui lui Lucian Marcu si lui Achraf sa poarte toata colectia care o au pina la defectarea completa.
SATELLITE WAVE
Nu am mai scris de mult, de foaaarte mult. Si asta deoarece am vandut majoritatea ceasurilor. Pot sa va spun la ce nu sunt dispus sa renunt pentru un ceas. Nu am mai postat de cand ma gandeam daca sa iau sau nu acel Overseas. Nu l-am luat. Am pastrat banii si i-am investit, in echipa mea, in cabinetul pe care il conduc, in meseria mea. Nu sunt dispus ca pentru un ceas sa renunt la viata mea. In momentul in care voi gasi niste bani de care nu am trebuinta atunci imi voi dori un ceas, si, il voi lua, chiar daca va fi 100 E, chiar daca va fi 100.000E. Nu voi renunta la visul de meu pentru un ceas, indiferent de ceas!
Some people call it obsession, i call it passion.
- calin gabi
D-le doctor si nu ati oprit niciunul pentru suflet,nu v-a venit greu?
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Ah, nu le-am vandut pe toate! 
Some people call it obsession, i call it passion.
Personal sunt dispus sa renunt la alt obiect de valoare, de regula piese de numismatica. 
Ultima oară modificat 15 Mai 2010, 21:01 de către Zar, modificat 1 dată în total.
AR1070-56E
Eu personal renunt la orice numai sa vad 2,3 poze cu citizenul superb al lui Zar!
Gasesti aici (puse de mine) si pe Net poze mult peste calitatea celor pe care as putea sa le fac eu. Nu cred ca mai fac review la ceas. Intentionez sa ma retrag, ma deranjeaza mai multe lucruri pe forum de ceva vreme, unele ma vizeaza direct. Si oricum nu prea mai am timp, deja intervin alte prioritati pt. mine.bridgestone scrie:Eu personal renunt la orice numai sa vad 2,3 poze cu citizenul superb al lui Zar!
AR1070-56E
Zar....Zar,nu trebuie sa te retragi.Trebuie doar sa dovedesti ca esti proprietarul acelui Citizen teribil.Zar scrie:Gasesti aici (puse de mine) si pe Net poze mult peste calitatea celor pe care as putea sa le fac eu. Nu cred ca mai fac review la ceas. Intentionez sa ma retrag, ma deranjeaza mai multe lucruri pe forum de ceva vreme, unele ma vizeaza direct. Si oricum nu prea mai am timp, deja intervin alte prioritati pt. mine.bridgestone scrie:Eu personal renunt la orice numai sa vad 2,3 poze cu citizenul superb al lui Zar!
Daca nu esti atunci cu siguranta trebuie sa dispari....de rusine.
Daca dovedesti ca ai ceasul ,iti promit ma retrag eu de rusine .
Nu cred ca ai ceasul respectiv si nu iteleg de ce te lauzi asa....
Nu va cunoasteti,dar vad ca nu va inghititi unul pe altul!
Eu stiu ca e criza in Romania,dar Romanul in loc sa se uneasca impotriva guvernantilor sau a celor care-i conduc in criza,se razbuna unul pe altul!
Chiar nu va puteti abtine!
Descarcati-va frusrarile altfel,iesiti in strada,dati cu capul de pereti,sau altfel,dar nu va luati unii de altii!
Eu stiu ca e criza in Romania,dar Romanul in loc sa se uneasca impotriva guvernantilor sau a celor care-i conduc in criza,se razbuna unul pe altul!
Chiar nu va puteti abtine!
Descarcati-va frusrarile altfel,iesiti in strada,dati cu capul de pereti,sau altfel,dar nu va luati unii de altii!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- calin gabi
Zar a prezentat un ceas deosebit si nu cred ca este relevant daca este al lui sau nu ,totusi nu ar trebui sa se ajunga la astfel de incidente neplacute,suntem oameni cerebrali si impartasim aceeasi pasiune dar cu respect pentru toti interlocutorii acestui forum,ne acceptam asa cum suntem,nu putem vedea lucrurile toti la fel,contradictia aduce calitate si progres dar sa fie de bun simt asa ca dati mana barbateste.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- Inseamna ca nu stii ce preturi pot sa aiba unele timbre- piata timbrelor e peste cea a ceasurilor...Mereu m-am intrebat de ce nu pot si eu sa am ocupatii mai "domestice" cum ar fi capacele de Cola, sticlele de bere, timbre(chiar, mai colectioneaza cineva asa ceva in ziua de azi?), etc.
@ Lucian si Zar: deci oricum ar fi, un membru tot o sa dispara, nu? Eu as fi vrut sa dispara de prin guvern, da' asa...
-Nu mai folositi cuvintele la nervi sau la repezeala...sunteti cu destula "vechime", procedati in cel mai rau caz ca Bogdan F., Grig (care nu-si mai impartaseste parerile de ceva vreme- cred eu
Chiar, si eu ma gandesc sa ma retrag de cand BufOn a castigat fortand nota (plusand cu "ori...ori") in topicul Aidei.... Oare cand ?