ca sa nu fiu acuzat de frauda/fals, postez aceasta poza:
despre aceste doua ceasuri ce sa zic...probabil ca singurul cuvant care il/le descrie cel mai bine este: ''flawless''
finisarile sunt foarte foarte bine realizate, dupa parerea mea egale cu ale unor ceasuri mult mult mai scumpe. geamul este intradevar ''invizibil'' mai bine zis trebuie sa cauti indelung un unghi in care geamul sa se tradeze.
este sub campanola ca pret dar nu ca, din nou, finisari, am vazut campanola, intr-adevar impresionant dar si linia signature este la fel.
se pare ca sunt caci i-am luat si sotiei din cate se vede, primele de la noi din tara, daca gresesc corectati-ma.
ceasul este greu, mare, 44mm, se simte la mana, cureaua este ca de submariner, se desfac zalele cu surubelnita pentru ajustare, butoanele cu toate ca seamana ca cele de daytona sa zicem, nu sunt pe filet si cred ca e mai bine asa, functia minute repeater nu stiu cat ar fi de necesara in cazul de fata, nu are acea reverberatie a ceasurilor mecanice, nu acel sunet pur de metal lovind metalul, suna artificial cand te gandesti ca ceasul este totusi un quartz, este un minute repeater electronic daca pot spune, aveti un film aici:
http://www.youtube.com/watch?v=iXKGKF7ajco
fosforul in schimb se apropie de ulysse nardin atat la culoare cat si la persistenta, da impresia ca limbile ar fi pline cu un lichid fosforescent, se pare ca luminozitatea este foarte persistenta in timp. ma gandesc ca doar limbile sunt fosforescente...dupa parerea mea ori nu le faceau deloc ori faceau macar si niste punctuletze de fosfor in dreptul orelor.
cat priveste cel de dama, este foarte mic, fosforul este cam verde crud.
codul ceasurilor este: BZ0004-59A si EW2074-50E
ca nota finala, ceasurile merita toti banii, cel putin cel barbatesc este un ceas care te face remarcat.