Poseidon scrie:tty te admir pentru demersurile facute si pentru cerbicia cu care ti-ai aparat investitia si imaginea. Ai tinut piept cu bun simt si stoicism atacurilor unor care sunt doxati in ceasuri, si ce a fost si mai greu, ai infruntat cu eleganta si pe cei care sunt aberanti.
Multumesc,
Poseidon! Am incercat cat de cat sa nu fiu prea brutal in exprimare
Poseidon scrie:Acum s-ar putea spune ca sunt bolnav de scenarita (de la prea multe filme vazute) dar daca ceasul tau va apare intr-o rubrica de vinzari pe varii site-uri, va fi destul de urit. Sa nu fiu inteles gresit, fiecare poate dispune asa cum pofteste de bunurile proprii, fara sa trebuiasca sa dea explicatii nimanui, (mai putin fiscului

(si nevestii) ) , dar daca s-au scris 6 pagini si s-a polarizat atita atentie in jurul subiectului doar ca sa se atraga atentia asupra ceasului pentru un scop mercantil, ar fi foarte urit. Sper sa nu fie asa!
Hahaha. Crezi ca ar putea creste valoarea Rolex-ului meu datorita acestor diuscutii? Ar fi o chestie

Dar nu intentionez sa-l vand vreodata, no worries
Poseidon scrie:Per total nu cred ca noi toti am avut de cistigat din aceasta inclestare
Eu sper sa fie si ceva bun in toata povestea asta, sa ajute la sanatatea morala a forumului. Poate pe viitor altor user-i nu li se va mai spune cu asa usurinta ca au fake-uri.
bogdan_fondrea scrie:Felicitari pentru ceas! Ma bucur ca totul este in regula! Sa il porti sanatos si sper ca intr-o zi sa il vad si eu.
Poate ne-om intalni odata

Eu iti doresc sincer sa-ti iei unul cat de curand!
Achraf scrie:Dragilor, ati reusit! Va urez succesuri!
"Reusita" i se datoreaza 99% lui
bbcbbc, "meritele" celorlalti sunt mici.
Lucian Marcu scrie:Eu am votat ca este replica

Este de apreciat faptul ca recunosti.
Lucian Marcu scrie:Daca revine si Zar cu o demonstratie mult asteptata ma inclin si imi cer scuze.
Eu nu inteleg incrancenarea asta cu Zar, e o pierdere de timp.