Rolex Daytona - Fals sau nu

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Încuiat
tty

Re: Rolex Daytona - Fals sau nu

Mesaj de tty »

adl scrie:felicitari tty pentru ceas. eu nu am votat pt. ca nu ma pricep, dar am asteptat cu interes rezultatul verificarii pt. ca imi doream sa fie original - nu m-am gandit ca ai putea posta in cunostinta de cauza un fals drept original.
ma bucur mult pt. tine si sper sa vedem ceasuri cat mai frumoase pe acest forum si mai multa intelegere din partea colegilor.
Multumesc :)
mnm scrie:Geme tara...iar acest forum schioapata pana cand vine nushtiu cine peste 2 saptamani la Horologivm sa iscaleasca o hartie ref. la un Rolex Daytona care nici nu a fost purtat de Steve MacQueen, nici nu s-a odihnit peste noapte in buduarul lui Aly McGraw.
Ori domnul Ceciu taie taie soparla-n doua aici pe forum, ori Claudiu proprietarul acestui forum, ori iEdi pot inchide acest post cu 3 sau 5 cuvinte. In rest sunt cuvinte...de claca. Daca se vrea reclama la Rolex...nu cred ca CEO Rolex din Geneva aproba astfel de metode haiducesti de marketing, prin shoparle fotografiate cu telefonul pe forumururi nationale cu un numar apreciabil de membri.
@tty:pastrati-va un back-up al posturilor dumneavoastra...si cititi-l in mod regulat...fiindca am impresia ca extrem de curand veti zice ca nu ati scris niciodata cea ce deja ati scris !
Ca sa raspund pe scurt unor fantasmagorii: e mare pacat ca prostia nu doare. Doamne ajuta!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

SUNTETI CULMEA ROMANISMULUI!!!!!MI-A AJUNS!

Iar eu nu am sa ma suspend ca am scris cu majuscule!

1-tty a prezentat un ceas pe care multi l-au catalogat drept fals si au facut comentarii cel putin nelelocul lor despre ceas.
tty l-a autentificat.
Iar in loc ca cei care au scris aiurea sa procedeze ca niste domni precum colegul bbcbbc-mai putin partea cu auosuspendarea,cu care nu sunt deacord-ati sarit din nou la gitul lui tty. URAT din partea acelora!
2-Unii spun ca forumul a luat-o razna!
Din cauza cui a luat-o razna? Din cauza mea? Sau a unora care se considera superiori tuturor,cu dreptul de a cataloga fara drept de apel ceasurile altora sau persoanele in sine!
Nu vi se pare ca sunteti ipocriti?
Cineva zice " Bravo ,a-ti castigat"!-Achraf parca!
Cine ce a cistigat? Si cine ce a pierdut?
A cistigat cel care a demonstrat ca are un ceas original? Da,pentru el este un cistig,pentru ca a fost tratat "de sus" de unii mari cunoscatori-si aici nu ma refer la bbcbbc care este un om f.corect,si care sper ca-si va schimba decizia!
Ce am pierdut? Placerea de a ne bucura de un ceas Rolex Daytona care este destul de rar pe la noi,si care este unul din putinele ceasuri care nu pierde din valoare prea mult!
Nu cred ca sunt multi care-si permit un Daytona pe aici!
Asa ca in loc sa-l admirati aruncati venin!
Si ca sa revin la Forum!
Nu Forumul este de vina pentru "derapaje" ! Forumul este doar o chestie binara,abstracta,formata dinn 0-uri si 1.De vina sunt cei care populeaza Forumul! Cei care in loc sa construiasca,demoleaza! Cei al caror orgoliu este atit de mare incit nu sunt in stare sa vada prajina din ochiul lor,doar paiul din ochiul celuilalt!
Va-ti legat de episodul zar!Spuneti ca generat neincredere in Forum.
De ce in Forum? Ce are Forumul cu Zar? Este un utilizator ca oricare altul!El si-a pus singur stampila pe frunte!Cred ca este suficient!
Dar nu....Forumul este de vina! Sau aici se insinueaza ca eun as fi de vina? Si daca asta se insinueaza,de ce as fi eu de vina?
Pentru ca el nu este om de cuvint ca bbcbbc?E problema lui!
Problema cea mai mare cred eu,este ca sunt citiva membri care cred ca detin adevarul absolut!Ei bine,va inselati!
Cineva s-a legat de Orex-ul lui nmbcatega!Ceva de genul "ce mai ceas" !Citi s-au legat de Orex-urile lui Montana? Toti a-ti laudat achizitiile! Acum nu mai sunt bune?
Asta nu se numeste tot ipocrizie?
Oricine scrie o timpenie pe aici,Forumul este blamat!De ce?
Raspunderea revine celui care a scris,nu a suportului pe care a scris! Este ca si cum ai acuza hirtia ca scrisul de pe este urit! Complect aiurea,si nu va mai inteleg de loc!
Ma uimiti pe zi ce trece,si ma intreb unde este echilibrul,toleranta,aprecierea,bunul simt,raspunderea,obiectivitatea,dreptatea,recunoasterea,acceptarea si toate acele elemente care constituie o comunitate!
Se pare ca din pacate,ca mai in toata Romania,aceste valori au disparut!De aceea suntem unde suntem si ca natie!

Rusine tuturor care se simt- sau poate nu se simt vizati din egocentrism orgolios-si care incearca sa dea vina pe un Forum pentru ceea ce ei insisi au creat!
Cel mai greu este sa recunosti ca ai gresit!
bbcbbc a facut asta! respectul meu!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Claudiu
Cineva zice " Bravo ,a-ti castigat"!-Achraf parca!
Domnu' Claudiu, cand o sa ajung eu sa spun asa ceva in formula asta, ma duc in pustiu, nu ma autosuspend!

Claudiu
Cineva s-a legat de Orex-ul lui nmbcatega!Ceva de genul "ce mai ceas" !Citi s-au legat de Orex-urile lui Montana? Toti a-ti laudat achizitiile! Acum nu mai sunt bune? Asta nu se numeste tot ipocrizie?
Da? Cine si de ce, caci eu nu mi-am dat seama ca cineva are ceva (negativ) cu acel Orex, nici macar cu nmbcatega! Ba ceasul este chiar ok! Poate ca era alta ideea ... Idem si la prima chestiune.

Ideea este simpla: am vazut pe forum un Rolex Daytona original. Si-atat. Felicitari tty. Restul e tacere.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Achraf scrie:Dragilor, ati reusit! Va urez succesuri!....

N-am intrat in subiect, dar nu ma pot abtine sa contribui si eu cu un epitaf:
"Nasol moment, misto coliva!"
Asa este,formulare putin diferita,dar acelsi inteles!

Achraf
Citat:
Cineva s-a legat de Orex-ul lui nmbcatega!Ceva de genul "ce mai ceas" !Citi s-au legat de Orex-urile lui Montana? Toti a-ti laudat achizitiile! Acum nu mai sunt bune? Asta nu se numeste tot ipocrizie?

Da? Cine si de ce, caci eu nu mi-am dat seama ca cineva are ceva (negativ) cu acel Orex, nici macar cu nmbcatega! Ba ceasul este chiar ok! Poate ca era alta ideea ... Idem si la prima chestiune.
AchrafZii frate, ca zici bine! Interesant ceasu' ... :evil:
Ar fi fost bine ca la fel sa inteleaga si posesorul ceasului,si eu si altii.

Asta ca sa lamuresc problema.
Daca eu am inteles gresit ,mea culpa, daca nu am inteles gresit,atunci greseala lui Achraf.
Oricum folosirea user-name-ului lui Achraf a fost pur intimplatoare,nu a fost cu adresa in mod deosebit.

Ideea este simpla: am vazut pe forum un Rolex Daytona original. Si-atat. Felicitari tty. Restul e tacere.
Intr-adevar asta este ideea!
Si asa trebuia sa fie de la inceput!

Si aici inchei aceasta polemica.Cred ca ce trebuia s-a inteles,fara sa mai dau alte explicatii.
Urmatoarele explicatii vor consta in avertisment sau banare.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Va prezint ultima achizitie, un ceas modest dar intr-o stare buna, un ceas care va fi purtat ca ceas de zii cu zii, un Orex barbatesc 19 zuan cu data, un ceas care nu cred ca are sange romanesc in el !
Zii frate, ca zici bine! Interesant ceasu' ...
Cred ca am fost interpretat gresit, si probabil nu ma cunoaste-ti!
Hai c-am dat-o-n sentimentalisme! Recunoasteti! Cei care ma cunoasteti cred ca stiti unde am vrut sa bat, dar sunt deja usor off topic ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Achraf scrie:
Va prezint ultima achizitie, un ceas modest dar intr-o stare buna, un ceas care va fi purtat ca ceas de zii cu zii, un Orex barbatesc 19 zuan cu data, un ceas care nu cred ca are sange romanesc in el !
Zii frate, ca zici bine! Interesant ceasu' ...
Aici ai uitat iconita,care spune totul... :lol: :lol: :lol: :wink: [/quote]
Repet,numele a fost pomenit contextual,nu cu adresa directa.
Si punct! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
rubin

Re: Ultima achizitie

Mesaj de rubin »

rubin scrie:Asa ca si chestie eu la Rolex nu ma exprim pana nu vad mecanismul ! Sunt replici de 2000 dolari de Rolex care sunt evident copiate perfect ! Sa nu uitam ca este poate cel mai falsificat brand !
Deci ! Daca este original - felicitari ! :D
Totusi nu ar strica, pt tine si linistea ta sa te duci la Bucuresti ( apropo, nu ai trecut locatia !!! ) si sa ii ceri lui Mihai Ceciu o autentificare ! Eu asa cred ca e indicat.
BbcBbc are si a avut ceasuri adevarate in posesie si nu este genul de om pe care il crezi tty iar dac a crezut ca e o replica este o parere probabil influentata de probabilitatea de regula miiiiica de a poseda un Rolex original ! Nu trebuie sa te superi ci sa intelegi !
Salut tty,

Ma citez pentru ca aceste cuvinte erau pe la pagina 2 unde lucrurile nu erau inca incinse.

Felicitari pentru ceas :!:
Eu am votat replica cu motivatie bazata pe probabilitate. Exista o probabilitate mult mai mare ca americanii sa fi ajuns pe luna decat sa vezi prin Romania un Rolex Daytona si mai ales sa vorbesti cu un om care cunoaste modelul. Dupa cum se mai istoriseste pe aici si prin lume, pentru autentificare este necesara vizionarea mecanismului si parerea unui om chiar avizat cum este Mihai Ceciu. Sper sa vedem foaia semnata si stampilata de el ca sa nu mai fie dubii :wink:

Am un vecin prin cartier care are un Daytona din aur galben, inclusiv cureaua, care este asortat cu un Porsche Cayenne 8)

Cand vine cineva si spune ca a cumparat un Daytona de pe Ebay, se declara sigur pe autenticitate fara sa deschida ceasul si mai are si contre pe aceasta tema cu unii membri cum este bbcbbc iar acel membru nu este vreun ceasornicar de seama atunci este normal sa am multe semne de intrebare. Daca luai ceasul din magazinul Rolex era alta poveste.
Sa analizam altfel - un coleg spune ca este replica, proprietarul spune ca nu dar fara argumente solide si apoi mai ia si in baza pe acel coleg care are si a avut ceasuri mai renumite decat un Daytona !!!!!! - eu nu sunt deloc fan al modelului adica prefer la Rolex modelele simple automatice - apoi incepe o discutie avad baze de genul ,,eu stau foarte linistit" dar nu l-am desfacut, nu mi-a spus nimeni autorizat ca e Ok - se ajunge unde s-a ajuns.

Apropo, daca ne respectam pe acest forum ne punem si locatia asa ca si chestie :idea:
O mica istorioara si inchei respunsul - Breitling, un ceas la fel de falsificat - Un om se duce undeva in RO sa il repare la service autorizat - ceasornicarii primesc ceasul si incearca sa il repare, fac comanda pentru o anumita piesa si desi ceasul li se parea perfect autentic primesc raspunsul de la firma cu pricina ca acea piesa nu exista printre piesele de Breitling !!! concluzia o tragi tu iar istorioara nu e din auzite si nici de pe net :idea:
Sau bongiorno....
tty

Mesaj de tty »

Rubin, nu am chef nici sa-ti explic cum e cu logica si probabilitatea de care vorbesti, nici sa-ti reamintesc caraghioslacurile si jignirile din posturile tale pe tema asta.
rubin

Mesaj de rubin »

Atunci fiecare sa ramana cu cheful sau caci nu suntem pe acelasi drum :idea:
Daca simtul umorului nu este punctul tau forte asta e. Se pare ca anumite lucruri sunt mai greu de inteles.
Sau bongiorno....
sonny_steele

Mesaj de sonny_steele »

Imi permit sa intervin si eu,parerea mea e ca acest topic trebuia demult inchis,eu sugerez ca cei care au chef de lupte pe forum sa le poarte prin mesaje private.

In ultima vreme acest forum s-a transformat intr-un adevarat ring de lupta,ar cam trebui si moderatorii sa mai intervina,iar cine are chef sa se dueleze in privat.

Mie deja imi este clar ca sunt anumite persoane carora le face realmente placere sa intretina polemici,scandaluri,sa acuze,sa interpreteze orice asa cum vor,sa se erijeze in detinatori ai adevarului absolut,etc.
Poate ca si in fotbal ar trebui acordate cartonase galbene,iar celor care nu se potolesc chiar cartonase rosii.

Rugamintea mea este ca in general,nu numai legat de acest topic dar si privind anunturile de vanzare si alte topicuri,interventia moderatorilor sa fie mult mai rapida si mai hotarata.
Daca moderatorii nu sunt in stare de acest lucru, sa lase locul altora,ori eventual sa excludem orice interventie a moderatorilor si sa ne acuzam,sa polemizam,sa ne injuram la nesfarsit si cu cea mai mare stima posibila.
rubin

Mesaj de rubin »

La noi ca la noi !
Topic incins cu poze jalnice - pe alte forumuri de afara nu am vazut poze atat de neclare si cred ca nu-si permit sa le puna asa si sa discute pe ele.
Sau bongiorno....
tty

Mesaj de tty »

rubin scrie:Atunci fiecare sa ramana cu cheful sau caci nu suntem pe acelasi drum :idea:
Daca simtul umorului nu este punctul tau forte asta e. Se pare ca anumite lucruri sunt mai greu de inteles.
Ma apuca si rasul. Acum Rubin emite pareri despre punctul meu forte si despre lucruri greu de inteles. E trist ca unii nu au deloc simtul ridicolului. :lol:
rubin

Mesaj de rubin »

Punctul forte ??? Trist :(
..........
Sau bongiorno....
tty

Mesaj de tty »

Legat de calitatea pozelor, recunosc ca puteau fi mai bune. Pe de alta parte, cine vrea sa vada, vede. Cine nu vrea, nu vede. E simplu. Si asta chiar e ultimul meu reply pentru marele cunoscator pe nume Rubin.
boris

Mesaj de boris »

Dupa ce un om pierde timp,bani si desface un ceas scump pentru pareri emise intuitiv,i se reproseaza ca face poze proaste si ca nu are simtul umorului.

Eu gasesc asta amuzant.
Încuiat