Deci asa e cu ceasurile astea de duzina, dupa noroc.. ori merge ori se tot strica?! Hmm..
Am sa vad cat costa reparatia si daca e rezonabil pretzu mai risc o tura, ca poate poate... daca se mai strica iar in scurt timp, il pot pune in vitrina, ca decor..
Cel Tellus e achizitie propie sau doar "la medic" ?
Cam la ce pret as putea gasi un ceas "glob" de calitate ? Veritabil sau nu.. nu am mofturi in domeniul acesta. Daca imi place mult un lucru chiar nu ma uit la ce scrie pe el, dar daca as avea de ales intre doua obiecte ce-mi plac la fel de mult, as prefera sa-l aleg pe cel de calitate mai buna.
p.s. mare pacat ca esti asa departe de Cluj....
mersi de raspunsul atat de rapid.
a! inca ceva... "arcul" acela de la rotita ce se misca repede, la cat am reusit sa vad eu, pare intreg. Ce ar putea avea totusi, de s-a oprit asa pur si simplu si nu mai vrea sa oscileze rotitza aceea, daca arcul nu e rupt? (i-am dat un impuls mic rotitzei cu un coltz de servetzel, dar a revenit ca o leguma la locu initial fara sa prinda elan.. am incercat si eu.. ca poate poate... Mai mult de atat nu am avut curajul sa fac, caci experienta din copilarie cand am desfacut un ceas desteptator bucatzele si n-am mai stiut sa-l fac la loc, mi-a ajuns..