Orient 60th anniversary

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
mnm

Re: Orient 60th anniversary

Mesaj de mnm »

rubin scrie:
Zar scrie:Este genul de ceas care ii va creste valoarea in timp - parerea mea. :)
Subscriu !
Eu as lua pe argintiu pentru ca varianta aurita are numa 4 microni si se toceste repedeee !~
Este un ceas frumos ...
@ Alexandrion :
1. Daca il luatzi sa-l purtati...aproape zi de zi varianta SS pare viabila.
2. Daca il luatzi ... ca-i va creste valoarea in timp...la 4 microni placare Au trebuie sa-l pastratzi in cutie !
Decizia este a Dvs. !
Homo suus fortuna faber est.
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Ceasurile eu le port, chiar si cu riscul de a se deteriora, cu toate ca pana acum am reusit sa le pastrez la un nivel bun spre foarte bun. Nu pot sa imi cumpar un ceas sa il tin in cutie. Orice ceas, arata cel mai bine la incheietura.
Acum, decizia nu este luata 100 % dar am pasarelele mele in cuib care zic sa iau din Romanica, si in ea, Romanica, doar haur mai "straluce".
Dar nu-i asa, trebuie sa faca cineva si testul acestui ceas, ca toata lumea zice ca 4 e mai putin ca 10, dar poate e bine infipt in otel acest 4. Eu cel putin sper :D

Cu stima,
sicone

Mesaj de sicone »

eu l-am luat din otel cu 850 ron din timisoara
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Editia aniversara?
Exista unul care seamana cu editia aniversara...

primul din cel postat aici
http://ceasornicar.ro/forum/viewtopic.php?f=20&t=13590
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Stimate Domnule Sicone, daca se poate niste poze cu el, ar fi de apreciat. Si cand l-ati luat ? Eu ma refer acum in prezent ca nu mai este poate tranzactia dumneavoastra a fost cu ceva timp in urma ? Si a fost achizitionat de nou ? Pentru ca imi vine greu sa cred ca este atat de ieftin nou.

Cu stima,
Clipper

Mesaj de Clipper »

In US se poate comanda de la orientwatchusa si cu voucher de -50% din pretul de lista, ceea ce aduce pretul variantei din otel la $240, deci se poate, ca nu cred ca ar vinde cineva ceasuri in ziua de azi fara o marja minima de profit :wink:
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Eu ma refeream in Romania. In SUA pot vinde orice dar probabil ca si voucherul respectiv trebuie procurat de undeva, nu are chiar oricine, sau poti sa iei mai multe odata si iarasi ai reducere. Domnul de mai sus a cumparat unul, in Romania, si de aceea imi vine greu sa cred ca vorbim despre acelasi ceas. In orice caz, tot dumnealui este cel care poate sa ne elucideze misterul postand cateva poze cu piesa.
Iar cat despre marja de profit de ce ziceti ? Chiar la toate ceasurile le creste valoarea in timp ? Poate ca nu ii mai place omului ceasul si il vinde sa isi ia altceva. Sau poate ca e trantit de un perete si nu se vede la suprafata si il da sa scape de el. Nu cred ca toata lumea vinde ceasuri cu marja de profit.

Cu stima,
Zar

Mesaj de Zar »

Alexandrion scrie:Chiar la toate ceasurile le creste valoarea in timp ?
Bineinteles ca nu. Pe langa Orient-ul in discutie uite inca cateva exemple :

Patek Philippe - 89 (Annual Calendar)
Vacheron Constantin - 4400 (Patrimony Pocket)
Citizen - 8620 (Crystron 4 Mega)
Seiko - 35SQ (Quartz Astron)

Evident mai sunt si altele. :wink:
AR1070-56E
Clipper

Mesaj de Clipper »

Alexandrion scrie:Eu ma refeream in Romania. In SUA pot vinde orice dar probabil ca si voucherul respectiv trebuie procurat de undeva, nu are chiar oricine, sau poti sa iei mai multe odata si iarasi ai reducere.
Atata vreme cat codul de discount este in vigoare iar acesta se regaseste scris pe o pagina publica de internet se poate considera ca oricine ar avea acces la reducere.
Alexandrion scrie:Iar cat despre marja de profit de ce ziceti ? Chiar la toate ceasurile le creste valoarea in timp ? Poate ca nu ii mai place omului ceasul si il vinde sa isi ia altceva. Sau poate ca e trantit de un perete si nu se vede la suprafata si il da sa scape de el. Nu cred ca toata lumea vinde ceasuri cu marja de profit.
Credeam ca e clar din exemplul si exprimarea mea ca ma refer la profitul realizat de catre dealer la vanzarea unui ceas :roll: si ca daca unii isi permit sa vanda un ceas cu -50% din pretul de lista pretul de 850 de ron anuntat mai sus nu pare deloc imposibil, incluzand aici si TVA. Toti stim ca pretul unui ceas are o mica legatura cu pretul de cost al p
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Eu totusi raman la ideea ca vreau sa vad poze. Sper ca nu este cu suparare dar tot am ceva urme de indoiala.
Si da sunt deacord ca valoarea multor ceasuri nu vine din costurile de productie cat din editii limitate, numele firmei, etc.
mariusster

Mesaj de mariusster »

Imi cer iertare, sint un profan in materie de ceasuri, dar nu pot sa nu mustacesc la postul de mai sus al lui Zar :D
Cu toate astea, in momentul in care aplic 30% discount la $480 si mai primesc inca un ceas cadou in valoare de $100-$150, obtin un pret foarte interesant... Din pacate (doar in situatia de fata!) nu stau in State si nici nu am pe nimeni cunoscut acolo... pentru ca fiind oarecum fan Orient n-as ezita nici un moment sa-mi comand unul, hai, doua, ca-s diferite ;)
ImportWatches

Mesaj de ImportWatches »

Preturile si discounturile de pe orientwatchusa.com sunt exclusiv pentru cumparatori in interiorul USA. Orient Watch USA nu face vanzari internationale. Deci singura varianta sa-l luati cu discounturile din USA este ca cineva sa-l poate cumpara de aici si sa vi-l aduca personal.
mariusster scrie:Imi cer iertare, sint un profan in materie de ceasuri, dar nu pot sa nu mustacesc la postul de mai sus al lui Zar :D
Cu toate astea, in momentul in care aplic 30% discount la $480 si mai primesc inca un ceas cadou in valoare de $100-$150, obtin un pret foarte interesant... Din pacate (doar in situatia de fata!) nu stau in State si nici nu am pe nimeni cunoscut acolo... pentru ca fiind oarecum fan Orient n-as ezita nici un moment sa-mi comand unul, hai, doua, ca-s diferite ;)
Va multumesc,
Florin

ImportWatches
email.florin@gmail.com
Imagine
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Ei na. Deci fusa si se dusa pretul nostru de 850 ron. Intradevar am intrat si eu acum si nu se poate comanda in afara SUA. Asa ca ramanem la preturile prohibitive din Romania.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Pretul de 850 ron a fost vehiculat de dl.Sicone,dar nepostind nici o poza,pentru a dovedi ca este vorba despre acelasi ceas,eu pun la indoiala acest pret la acest ceas.V-am spus si v-am indicat un ceas,care este insa automatic si are un design oarecum similar ,ei bine acel ceas automatic este posibil sa-l gasiti chiar sub 850 ron,nicidecum editia aniversara...
Este o diferenta totala.ALT PRET LA ALT CEAS.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Corect.

De asemenea am gasit asemanari la acest ceas LE cu un Orient Mars. O fi acel ceas.
Scrie răspuns