Seiko Orange Monster (SKX781K) & (SKXA45)
Re: Seiko Orange Monster (SKX781K) & (SKXA45)
La mai bine de 2 ani de cand il am e in stare exceptionala. Nu are nici o zgarietura pe crystal, arata ca nou, doar bratara am julit-o putin cand am lovit un bolovan bagand mana in rau.
La fel ca si Seiko Aviator care are 7S26B precizia e excelenta la Monsterul meu, cateva secunde 2-3-4 in plus pe zi. Nu stiu daca are tot 7S26B fiindca nu l-am desfacut, dar al 3-lea Seiko pe care il am, unul mai vechi cu 7S26 (fara B) are variatii mult mai mari la precizie de ordinul a 20-30 secunde.
La fel ca si Seiko Aviator care are 7S26B precizia e excelenta la Monsterul meu, cateva secunde 2-3-4 in plus pe zi. Nu stiu daca are tot 7S26B fiindca nu l-am desfacut, dar al 3-lea Seiko pe care il am, unul mai vechi cu 7S26 (fara B) are variatii mult mai mari la precizie de ordinul a 20-30 secunde.
Deci sa merg pe OM fara nici o problema? Mai aveti si alte opinii sau exemple de modele dupa care m-as uita? De unde pot cumpara daca e un OM?
Sunt licitatii pe ebay la vanzatori seriosi de unde poti lua cu putin peste 400 ron + shipping
Poti lasa niste linkuri? Ca eu m-am uitat si totul era destul de scump sau te referi la preowned? Am vazut ca unii ofera garantie cica valabila. Oare asa e?
Nu prea le am cu bidding-ul. Cum se procedeaza? Vanzatorul acela e serios,ca parca parca imi trimite vreun cartofior fiert
)
Feedback Score Of 112741; eu zic ca e destul de serios 
Mai stii ce au in cap baietii cu ochii oblici
.
Pai la seriozitate stau de multe ori mai bine decat astia cu ochii beliti 
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Sa ne spui cum merge ca prea l-am laudat. Sa nu aibe lumea dubii ca vorbesc prostii.

Pai este nou si probabil ca va mai dura pana se va aseza curat acuratetea. Dar nu cred ca ma va afecta daca o sa aiba o acuratete mai slaba decat Mako-ul datorita ceasului in sine. Eu m-am indragosttit de el instantaneu,trebuie sa il fi tinut la incheietura ca sa vezi cat de frumos e 
Prima oara eram speriat de portocaliu,sa nu fie prea aprins etc,dar este superk ok. Parca nu avea acelasi efect daca il luam pe negru totusi.
Prima oara eram speriat de portocaliu,sa nu fie prea aprins etc,dar este superk ok. Parca nu avea acelasi efect daca il luam pe negru totusi.
Engleza si Spaniola.
Hmm eu in loc de spaniola am niste caractere de genul : I(luni),II(marti) etc si duminica e un patrat rosu.