Nu l-am luat pe portocaliu (de fapt doar cureaua era portocalie) ca am deja un Orange monster iar albastrul care de fapt e vorba ta un mov-violet era foarte tipator asa ca am mers pe varianta galbena-verzuie.
Poate fi considerat un diver ieftin in comparatie cu Doxa SUB sau Rolex Submariner

))) dar intradevar pretul de eticheta 640 euro nu e cel mai ieftin
Sector Diver600,ETA 2824-2,domed sapphire,lupa,catarama dubla indecsi luminosi,editie limitata 500bucati.Cadranul este adanc plus marginea cu negru face ca fata sa para mica dar carcasa este cam cat Monsterul.
Ceasul este foarte bine facut,totul se alinieaza perfect,bezelul,dungile curelei cu zimtii bezelului,protectia coroanei este mai dura decat credeam(am crezut ca e o bucata de tabla subtire dar nici vorba),casebackul are gravari foarte misto,indecsii incojurati de o margine metalica,safirul pare destul de gros.Are o combinatie de crom si brushed foarte interesanta,pe marginile si partea inferioara a crown guardului sunt cromate iar partea superioara impreuna cu bezelul si crown guardul sunt brushed
Cadranul are niste valuri desenate foarte foarte discret,iar acelasi pattern exista pe interiorul curelei si pe caseback.
Per total este finisat foarte bine.
Ma enerveaza ca nu are marker luminos pe varful secundarului,nu inteleg de ce i-au pus pe contrabalans :B
Modelul meu face parte din vremea buna a Sectorului No limits,e produs si asamblat in Elvetia (unul din motivele care au atribuit la achizitie).