Frumos...foarte frumos.Felicitari pentru achizitie !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imi iau inima in dinti si va prezint si eu cateva achizitii, mai vechi,(unele scoase chiar la vanzare intr-un moment de ratacire), stranse tot de pe aici, de pe site. Sper sa va placa si sa imi scuzati lipsa de originalitate in ceea ce priveste pozitia in care au fost pozate ceasurile, dar a incercat sa le fac cat mai clare posibil, iar aparatul, neavand trepied a stat fix pe masa. Destul cu vorbaria...
danielbratu2008 scrie:Imi iau inima in dinti si va prezint si eu cateva achizitii, mai vechi,
...
Felicitari - toate trei sunt modele foarte solide si curiozitatea ma omoara - care este cel mai precis si mai consistent? "Pe hartie' RW ar trebui sa fie, dar cumva eu as paria pe Mido ...
danielbratu2008 scrie:Imi iau inima in dinti si va prezint si eu cateva achizitii, mai vechi,
...
Felicitari - toate trei sunt modele foarte solide si curiozitatea ma omoara - care este cel mai precis si mai consistent? "Pe hartie' RW ar trebui sa fie, dar cumva eu as paria pe Mido ...
Sincer nu le-am monitorizat pentru ca nu sunt adeptul preciziei la sange. Toate merg in limite cat se poate de decenteintre 2-10 secunde pe zi. Ultima oara cand am fost mai atent asupra lor, RW pierdea undeva intre 2si 4 secunde pe zi.
Va multumesc pentru aprecieri. In ceea ce priveste preferintele, nu pot sa spun ca e vreunul care imi place mai mult, fiecare are farmecul lui.