...si tot off topic "ziceam" si eu ca ai trecut ciudat de la una la alta,ciudat dar la moda pe forum.
Mesajul este "Fratilor nu mai sariti in sus cand cineva spune ceva "rau" despre ceasurile "sovietice,nu faceti asta
daca nu stiti ce vreti si de fapt visati cu ochii deschisi elvetiene (Pavlov

).
Sunt cred doi oameni care isi dedica timpul "pe aici" ceasurilor sovietice.
Restul ori vor sa vanda supraestimand valoarea lor tehnica si sar ca arsi cand cineva le critica...
Altii sunt invidiosi critica ce este elvetian doar de ciuda.
Si eu am inceput cu ceasurile sovietice dar sunt departe de a le compara cu orice

.
"Paniemaiesi "sa spui colegilor de joaca in curte ,te rog frumos

( am eu o problema cu asta)
Asta a fost o gluma dar atitudinea ta de superioritate se potriveste cand mai inveti cate ceva despre ceasuri
pana atunci eu renunt la "falsa modestie" si iti spun ca mai ai pana bate pe umar pe cineva,oricine.. (chiar si in cealalta "pasiune" a ta ,fotografia, ai aratat de cateva ori superioritate nejustificata)
...paniemaiesi (ori cum "spui" tu)
Revenind "on topic"(putem devia de la topic ,daca scrii "deviem off topic" inseamna ca ai revenit on topic intelegi ?deviat topic=off topic,deviat off topic nu exista si poate insemna in cel mai bun caz revenire la topic

)
Si despre calitatea cadranului Hamilton ce parere ai?
Ai cumparat un ceas "defect"
Repet ,in rest ceasul este bine realizat (mecanism,carcasa si accept si limbile

)
Cum poti face rabat de la calitate,cum te impaci cu asta?
Sunt curios deoarece si eu am dorit sa cumpar ceasul,am vazut pana acum trei cu probleme de executie.
Intrebarea este generala ,cum ne impacam cu gandul ca ceasul nou achizitionat are probleme (chiar si doar "superficiale)
Ne face asta "shallow" ,adica superficiali ?Asa suntem in general ori facem compromisul achizitionarii unui ceas cu probleme din pricina pretului avantajos?