Sugestii imbunatatire forum

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
Scrie răspuns
boditza

Re: Sugestii imbunatatire forum

Mesaj de boditza »

o rubrica de info pt diferetele mecanisme ale ceasurilor, pt un necunoscator sa se cultive putin :), despre diferetele marci de ceasuri etc
MironP

Mesaj de MironP »

Exista. Trebuie sa cautati sau si mai simplu: cititi tot de la prima postare.
O sa va ia cateva luni dar merita zic eu.
moby

Mesaj de moby »

betykalman scrie:Exista. Trebuie sa cautati sau si mai simplu: cititi tot de la prima postare.
@boditza ,cu delicatete :)

-indicatia D-lui betykalman este pertinanta si va sfatuiesc s-o aplicati :idea:
condamn atitudinea lui RobertCodescu acest "ultras" new-comer , ce avanseaza AICI : http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 566#p97566 ideea ;citez:
"Poate la inceputurile siteului mergea dar acum cand lumea a inceput sa aprecieze ceasurie si s-a inscris in draci acilea si mai sunt d-astia ca mine care posteaza fara noima NU m-as incumeta sa iau la rand postarile !!! "
ATITUDINEA aceasta ...nu merge.
urmati cursul firesc ,zic ....si raspunsurile au sa re/vina ,fara ezitare ,punctual, daca aveti nelamuriri .
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

@moby: excelent! +1

de multe ori nici eu nu stiu cele mai multe raspunsuri, dar am invatat sa caut ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
ate14

Mesaj de ate14 »

Eu cand m-am inscris pe acest forum am citit tot! Fiecare topic in parte, e adevarat poate unele pe diagola, dar pe altele le-am citit de cateva ori. Si acum am momente cand imi place sa recitesc topicuri vechi.
Daca sunteti cu adevarat pasionati, nu va puteti decat bucura de cantitatea de informatie de aici! In nici un caz sa va plangeti :wink:

Spor!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
boditza

Mesaj de boditza »

betykalman scrie:Exista. Trebuie sa cautati sau si mai simplu: cititi tot de la prima postare.
speram sa se faca o solutie mai practica :).. nu-i bai dar cum timpul este o problema va dura 1 an :). multumesc de indrumari tuturor
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Observ ca problemele cu posturile duble persista. Pana se rezolva, incercati sa nu apasati butonul "Submit" (Trimite), de mai multe ori. Apasati doar o data, si asteptati cele 20-30 secunde. Dureaza ceva, dar mesajul este pana la urma trimis.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Eu imi pierd rabdarea la cat de greu se misca forumul in ultima vreme cand vine vorba de postat ceva...nu se poate face nimic?
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

"Stupul" a devenit cam... aglomerat - bazele de date sunt destul de consistente - ne-ar trebui un hosting mai... zdravan :?: :!: :?: problema este ca... costa
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Stergeti din topicurile inutilwe, comasatile pe cele deschise complet aiurea....Am deschis topic de discutii dar toti userii isi fac topicuri separate pentru orice articol sau orice info gasita pe net in loc sa scrie la chat channel.
Si sunt zeci sau chiar sute de topicuri inutile...
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Nu faptul ca exista o structura destul de ramificata este problema (ramificarea in mai multe topicuri permite o mai buna structurare/indexare a mysql) ; problema o constituie marimea (globala) a bazelor de date , accesul simultan a unui numar important de untilizatori (cateodata) , care, daca mai si scriu, serverul de baze de date (mysql) cam... prezinta intarzieri de executie.
Combinam totul si cu un hosting pe o masina care mai tine si alte domenii (nu il critic pe Claudiu dar solutia de hosting a fost aleasa tinand cont probabil si de alte criterii decat cele de performanta) si avem rezultatul observat.
As putea sa dedic eu o masina hard si banda aferenta pentru forum, problema este ca... nici eu nu sunt vesnic in actuala situatie socio-econimica ; cred ca mai mult rau as face (azi routare pe un ip maine pe altul).
Ar trebui un VPS - sponsorizeaza cineva? Daca tot iubim forumul hai sa contribuim toti!!! - Asta a fost Retorica.
Sigur Claudiu nu ar fi de acord ! :?:
Haideti totusi sa nu ii marim costurile , si asa lucreaza ieftin, adaptat la Romania (pe nimic in raport cu cat ar castiga un FBHI in alta parte - care , bineinteles, nu ar avea de ce sa isi bata cuie in talpa cu un forum).

Concluzie :
Observatia este JUSTA ! Ne trebuie un VPS! Ne descurcam cu ce avem!
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
cattani

Mesaj de cattani »

si la mine se incarca greu pagina cand postez ceva si uneori primesc eroare MySQL.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Nu folosi diacritice!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
RobertCodescu

Mesaj de RobertCodescu »

Sincer nu stiu daca sunt cel mai indreptatit sa vin cu "sugestii imbunatatire forum" fiindca nu am nici macar un an pe acilea dar o sa-mi permit sa ma bag in seama:
1. Indroducerea posibilitatii de a scrie cu diacritice :roll:
2. Revizuirea unor topicuri create aiurea de "vizitatori" din alte tari în scrieri slave si/sau arabe :roll:
3. Ridicarea "baremului de minim o postare la mai multe pe parcursul unui an :roll:
4. Poate un sistem de votare a postarilor iar trimestrial sau semestrial cea mai votata postare sa fie premiata :roll:
5. Posibilitate ordonarii memmbrilor dupa criterii de activitate, localitate si varsta :roll:

Pentru inceput consider ca sunt destule propuneri dar daca mai consider ceva de luat in seama voi reveni cu o noua postare !!!
:D Un fel de colecţie de ceasuri: http://www.colectieceas.blogspot.com suveniruri adunate de mine din călătorii + cadourile prietenilor + câştiguri promoţii + ce-am mai avut eu şi uite ;) că s-au strâns câteva !!!
stylus

.

Mesaj de stylus »

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:52 de către stylus, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns