Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
-
trustmaster
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Buna seara ,
Am un ceas Citizen [(dama ) primit acum 2-3 luni ca diferenta in urma unui schimb - asta nu prea conteaza ] , am decis sa vand ceasul pentru ca nu il poarta nimeni , dar nu gasesc nimic pe internet in legatura cu pret/model si nu vreau sa cer un pret prea mare
are urmatoarele inscriptii :Citizen wr50 / 1012-R11466 RC /900003 /GN-4-S -> 5
Revin cu poza..........
Am un ceas Citizen [(dama ) primit acum 2-3 luni ca diferenta in urma unui schimb - asta nu prea conteaza ] , am decis sa vand ceasul pentru ca nu il poarta nimeni , dar nu gasesc nimic pe internet in legatura cu pret/model si nu vreau sa cer un pret prea mare
Revin cu poza..........
Buna ziua,
am un ceas IWC portofino si as vrea sa aflu daca este autentic - eu nu ma pricep la ceasuri...stiu doar sa le admir. credti ca m-ati putea ajuta?
va trimit si linkul cu ceasul despre care va spun
http://www.authenticwatches.com/iwc-por ... 44803.html
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc
am un ceas IWC portofino si as vrea sa aflu daca este autentic - eu nu ma pricep la ceasuri...stiu doar sa le admir. credti ca m-ati putea ajuta?
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc
Ceasul din link e original dar pentru a stabili autenticitatea ceasului dumneavoastra ar trebui sa postati cateva poze reale ale ceasului.cali scrie:Buna ziua,
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc
trustmaster scrie:Buna seara ,
Revin cu poza..........
poze...

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
trustmaster
imi cer scuze pentru calitatea pozeiClaudiu scrie:trustmaster scrie:Buna seara ,
Revin cu poza..........
poze...

Pretul lui de nou este undeva la 350 lei,din cite stiu eu.

Ceasornicar,FBHI
-
trustmaster
100-150 ron este ok? , nu prezinta zgarieturi , dar nu am cutie etc doar ceasulClaudiu scrie:Pretul lui de nou este undeva la 350 lei,din cite stiu eu.
Banuiesc ca este ok.
Vei vedea in functie de oferte.

Ceasornicar,FBHI
salut din nou asta este ultima achizitie pe care am gasit-o,tot ceva ciudat,un condor elctro mecanic,o baterie alimenteaza o bobina care la un interval de respinge un magnetel care impinge o parte mecanica,cea care practic da miscarea,el este tot mecanic dar intors electric,dar de data asta de o bobina si un magnetel,e ceva super belea,asta am avut noroc ca merge,spuneti-mi ca a-ti mai vazut asa ceva sa nu cred ca eu sunt nebun si gasesc numai ciudatenii,cu dugena ala si acum astept nu a mai zis nimic ceasornicarul la care l-am dus.toate cele bune.Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
si are si 7 rubine.....eu zic ca este chiar tare nu?
- gherghin nicolae
- Moderator
Da, e interesant si fain...Daca merge lasa-l sa mearga ,sau iarta-l ...nu-l chinui desfacind-ul .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
normal ca nu-l desfac,nu sunt masochist,am incercat sa vad numai la ce nu mergea,sa desfac.
mihaixp scrie:Ceasul din link e original dar pentru a stabili autenticitatea ceasului dumneavoastra ar trebui sa postati cateva poze reale ale ceasului.cali scrie:Buna ziua,
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc
Buna ziua,
am incercat sa atasez cateva poze cu ceasul dar nu am reusit...
daca putem gasi o alta modalitate de a va trimite pozele...
mai multe cunstinte mi-au spus ca e veritabil...scrie ca e facut in Elvetia, 18 jewels...
mi-ar placea sa ne intalnim si sa aruncati o privire.
va multumesc
am incercat sa atasez cateva poze cu ceasul dar nu am reusit...
daca putem gasi o alta modalitate de a va trimite pozele...
mai multe cunstinte mi-au spus ca e veritabil...scrie ca e facut in Elvetia, 18 jewels...
mi-ar placea sa ne intalnim si sa aruncati o privire.
va multumesc
Pozele nu trebuie atasate, folositi cu incredere tinypic.com. Acolo incarcati fotografia, dati resize 15 sau 17 inch, introduceti codul de securitate si veti primi un cod care se poate folosi pentru forumuri. Nu aveti decat sa copiati textul respectiv in corpul mesajului si pozele vor fi afisate. Nu dureaza totul mai mai mult de un minut doua, si cu siguranta cu poze ne vom putea edifica in privinta ceasului respectiv.