Colectie ... o poza !

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
gherghin nicolae
Moderator

Re: Colectie ... o poza !

Mesaj de gherghin nicolae »

Excelente poze , excelente ceasuri , excelente clipe pentru ca il avem iarasi pe Lucian printre noi.Multumim sau felicitari sau cum ...sa mai spun . Astept , sau mai bine spus cred ca asteptam cu totii continuarea.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
zveros

Mesaj de zveros »

Felicitari ! Impresinanta colectie ,cred ca nu mai poti fi tratat de aceata boala grea :D
cetateanpoznas

Mesaj de cetateanpoznas »

nu vreau sa fiu carcotas dar sincer decat sa am atatea mai bine vreo 2-3 dar ...CEASURI ! am avut o experienta de curand ,ca intr-un cerc relativ restrans s-au prezentat vreo 2-3 colectii destul de mari15-20 de piese/colectia , eu am fost doar privitor recunosc, dar cand ultimul sosit a ajuns ,am crezut ca si-a lasat ceasurile acasa si cand le-a afisat s-a facut liniste sau altfel spus noi ceilalti ne-am ridicat si am plecat fiecare acasa ; a afisat doar vreo 3 sau 4 parca si culmea ca nu erau de mana nici unu dar erau piese de buzunar ,impecabile in stare NOS cu cutie si actele originale cand au fost vandute prima data -perioada putin dupa 1900- si ma refer la Patek , Glashutte , IWC toate in aur masiv , complicatii , full calendar, minute repeater-e ..e doar o parere vis a vis de cantitate sau calitate , nu vreau sa deranjez pe nimeni dar mi-a venit in memorie acel eveniment
Loox

Mesaj de Loox »

cetateanpoznas scrie:nu vreau sa fiu carcotas dar sincer decat sa am atatea mai bine vreo 2-3 dar ...CEASURI
Si, ma rog, care din cele postate nu ti se par ceasuri?
cetateanpoznas

va rog fara alte comentarii ; toate sunt ceasuri si respect posesorii lor atat ca opinia mea fost vis a vis de alegerea intre calitate sau cantitate , multumesc pentru intelegere si spor ! la ceasuri fireste..
nasti

Mesaj de nasti »

Mai pot exista si anumite opinii "izolate", ca sa nu fiu mai categoric in exprimare, dar cred ca oricare pasionat obiectiv de orologerie, nu poate recunoaste decat ca e vorba de CANTITATE si CALITATE, aceste atribute fiind consecinta pasiunii pentru aceste bijuterii tehnice.
impala2328

Mesaj de impala2328 »

excelente poze,minunate piese...multumim Lucian ca ne oferi ocazia sa ne delectam privirea cu aceasta minunata colectie...sunt convins ca este rodul a ani si ani de pasiune adevarata...
Imagine
Bob13

Mesaj de Bob13 »

Imagine
Some people call it obsession, i call it passion.
adl

Mesaj de adl »

in primul rand felicitari pt. Rolex! dar nu vindeti Omega, este prea frumos.
Alfie

Mesaj de Alfie »

cetateanpoznas scrie:nu vreau sa fiu carcotas dar sincer decat sa am atatea mai bine vreo 2-3 dar ...CEASURI ! am avut o experienta de curand ,ca intr-un cerc relativ restrans s-au prezentat vreo 2-3 colectii destul de mari15-20 de piese/colectia , eu am fost doar privitor recunosc, dar cand ultimul sosit a ajuns ,am crezut ca si-a lasat ceasurile acasa si cand le-a afisat s-a facut liniste sau altfel spus noi ceilalti ne-am ridicat si am plecat fiecare acasa ; a afisat doar vreo 3 sau 4 parca si culmea ca nu erau de mana nici unu dar erau piese de buzunar ,impecabile in stare NOS cu cutie si actele originale cand au fost vandute prima data -perioada putin dupa 1900- si ma refer la Patek , Glashutte , IWC toate in aur masiv , complicatii , full calendar, minute repeater-e ..e doar o parere vis a vis de cantitate sau calitate , nu vreau sa deranjez pe nimeni dar mi-a venit in memorie acel eveniment
Asa este sunt toate vai de mama lor
Promit pana la 100 de ani am sa adun mare parte din ce se numeste mecanism automatic de la inceput pana la momentul respectiv.
Mai am inca vreo 65 de ani
Timp inca am....
Decat doua trei ceasuri pe care sa le tot schimb mai bine multe si cu o directie :wink: cat se poate de clara.
Imi pare rau dar inca nu am banii pentru toate auto de top dar voi face tot ce imi sta in puteri sa le am.
Mai bine toate decat multe ori putine :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Automatically yours :mrgreen: :wink:
cetateanpoznas

nu trebuie sa ma persiflati ca nu am dat cu paru'...domnu' Lucian , unde am zis eu textual ca sunt vai de mama lor ? va treziti vorbind sau nu v-a mers scrumbia de duminca ? inspiratie ..
Nu exista certitudini , doar oportunitati
Alfie

Mesaj de Alfie »

Si inca nu am terminat cu "conservele "mele..
iaca (cumparate la doi lei bucata :mrgreen: valoare reala 1 leu bucata):
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
:mrgreen:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

nos-los
Imagine

Imagine

:wink: Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

doar 3 Omega :cry:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

de ce Jet....
de asta:
Imagine

nimic nou sub soare (mai bine toate decat multe ori putine :mrgreen: )

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 666
Imagine

nu gasesc Bulova :cry: :cry: :cry: 666 acum cand il caut
va urma

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

o conserva mai putin cautata de posesorii a 2/3...Bara......

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Va urma
de la pg.62
Alfie

Mesaj de Alfie »

cetateanpoznas scrie:nu vreau sa fiu carcotas dar sincer decat sa am atatea mai bine vreo 2-3 dar ...CEASURI ! am avut o experienta de curand ,ca intr-un cerc relativ restrans s-au prezentat vreo 2-3 colectii destul de mari15-20 de piese/colectia , eu am fost doar privitor recunosc, dar cand ultimul sosit a ajuns ,am crezut ca si-a lasat ceasurile acasa si cand le-a afisat s-a facut liniste sau altfel spus noi ceilalti ne-am ridicat si am plecat fiecare acasa ; a afisat doar vreo 3 sau 4 parca si culmea ca nu erau de mana nici unu dar erau piese de buzunar ,impecabile in stare NOS cu cutie si actele originale cand au fost vandute prima data -perioada putin dupa 1900- si ma refer la Patek , Glashutte , IWC toate in aur masiv , complicatii , full calendar, minute repeater-e ..e doar o parere vis a vis de cantitate sau calitate , nu vreau sa deranjez pe nimeni dar mi-a venit in memorie acel eveniment
Da ,da ...mai bine 2-3 dar poate ajunge si unul :D
Suntem diferiti,fiecare cu ce isi doreste :mrgreen:
Eu le vreau pe toate.
Si din alea si din celelalte
Deocamdata doar pentru astea am avut bani.
Daca ceasul este in stare buna (mint,nos whatever) atunci nu refuz ,"cu cat mai automatic cu atat mai bine"
Refuz doar quartz :twisted: (si acolo poate...)
Mai adun si mai cumpar.
Poate reusesc sa am ceva si pe placul dvs. :wink:
cetateanpoznas

fara numar ! fara numar ! :)
evenfall

Mesaj de evenfall »

O singura dilema am... Cum va descurcati cu servisarea periodica a atator modele?
Scrie răspuns