Ultima achizitie
-
mihai.moldovan
Re: Ultima achizitie
Merci!mihai.moldovan scrie:Felicitari! 701. Nebunie!
Sa-i multumesc insa lui Catalin R. pentru ca nu i-a placut asa de mult precum mi-a placut mie!
La fel si pentru JR-ul retrograde!
Si lui Razvee pentru un alt JR!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
impala2328
impala2328 scrie:Adrian,
un ceas superb![]()
Felicitari !
Merci mult, Adrian!
Satiriadis zicea, la un moment dat, ca sunt singurul colectionar (nebun!) din RO care are mai mult de 1 ceas JR!!!
Iaca acuma ca m-apropii sa umplu o cutie! De 12, nu de 6!
Cu exceptia unuia care este echipat cu ETA 6497, restul sunt automatice cu JR 1000 si derivate
Doar doua au acelasi mecanism (JR1000), cele doua JR 1681, celelalte sunt JR-uri carora li s-au adaugat diferite module.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... &start=405
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
impala2328
EXCEPTIONALE,
multi ani de munca, stres, nopti nedormite
si nu in ultimul rand, $ (multi
)
multi ani de munca, stres, nopti nedormite
si nu in ultimul rand, $ (multi
Cat sa ma bag si eu in seama: daca stiam ca-ti plac atat de mult, trebuia sa fi luat si pielea de pe tine
Acum serios vorbind, de-a lungul timpului am avut 9 JR (acum am 4). Practic pot fi impartite in trei perioade: anii 1990-2000, cand lucrau cu mecanisme ETA dar aveau un design senzational de vintage italian si o calitate pe masura, respectiv in jur de 2010 - cand fie lucrau cu ETA, dar aveau niste ceasuri uratele si cam fara pretentii, fie lucrau cu in-house si faceau ceasuri spectaculoase.
Eu personal tind sa prefer prima perioada.
Acum serios vorbind, de-a lungul timpului am avut 9 JR (acum am 4). Practic pot fi impartite in trei perioade: anii 1990-2000, cand lucrau cu mecanisme ETA dar aveau un design senzational de vintage italian si o calitate pe masura, respectiv in jur de 2010 - cand fie lucrau cu ETA, dar aveau niste ceasuri uratele si cam fara pretentii, fie lucrau cu in-house si faceau ceasuri spectaculoase.
Eu personal tind sa prefer prima perioada.
Felicitari si sa-l porti cu placere! Consider ca este una din cele mai frumoase si deosebite achizitii vazute in ultima vreme in acest topic, un model care etaleaza la maxim toate calitatile “regelui”, la o dimensiune extrem de comoda, pretabil la aproape toate tinutele! Sper sa fie un model de achizitie corecta pentru toata lumea, eu unul nu incurajez achizitiile fara traditie in orologerie sau ceasurile supradimensionate actuale, poate cu foarte mici exceptii.
Multumesc. Sunt de acord cu tine. DJ-ul de 36mm e greu de batut.Emil68 scrie:Mircea scrie:Sa destindem un pic atmosfera....
Felicitari si sa-l porti cu placere! Consider ca este una din cele mai frumoase si deosebite achizitii vazute in ultima vreme in acest topic, un model care etaleaza la maxim toate calitatile “regelui”, la o dimensiune extrem de comoda, pretabil la aproape toate tinutele! Sper sa fie un model de achizitie corecta pentru toata lumea, eu unul nu incurajez achizitiile fara traditie in orologerie sau ceasurile supradimensionate actuale, poate cu foarte mici exceptii.
-
mihai.moldovan
-
Alexvintage
Mie-mi sugereaza mai degraba oaia lui Daea decat Marea Unire dar probabil ca trebuie sapat mai adanc. Iar aluzia la hora unirii e cam trasa de.....mihai.moldovan scrie:...Cum se prezinta?
Ar fi interesant de aflat cine a fost designerul.
Ceasul este frumos si cei care l-au “desenat” au tot respectul meu. Păreri mai multe dupa ce il mai “privesc”.
PS Mai sapati....
PS Mai sapati....
frumos
eu l-am comandat de la magazin din CJ, mi-a zis ca a trimis comanda si azi ma suna ca primul lot s-a terminat
astept lotul nr.2..
eu l-am comandat de la magazin din CJ, mi-a zis ca a trimis comanda si azi ma suna ca primul lot s-a terminat
astept lotul nr.2..
If You See Me Collapse, Pause My Garmin