Nu-i bai - fain si asa. Mai rar in asa conditie...supliciu scrie:Nu. E placat.
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Ceasoholic
Ma gandeam la Rolex cum sa-i retusez putin cadranul,nu cred ca ar trebui sa fie prea greu.

catalin68 scrie:Ma gandeam la Rolex cum sa-i retusez putin cadranul,nu cred ca ar trebui sa fie prea greu.
![]()
Care e treaba cu limbile alea? asa sunt ele, albe? sau asa a iesit poza?
Eu nu m-as atinge de cadran. Nu e perfect, insa il prefer asa decat cu diferente de culoare. E greu de retusat.
Lasa-l asa, e un cadran mai rar, mai bine ramane neatins cu imperfectiunile pe care le are. Nu prea am vazut Air-king cu cadran albastru si de aur. e de 9k?
daca nu ai aratatoarele originale, eu pe alea m-as concentra....
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Limbile cred ca par asa de la lumina, insa chiar nu se gasesc greu daca e vreo problema. E de 14k, daca nu e umblat in el e rar tare.
catalin68 scrie:Limbile cred ca par asa de la lumina, insa chiar nu se gasesc greu daca e vreo problema. E de 14k, daca nu e umblat in el e rar tare.
Ok. Inteleg ca le-ai cumparat, insa nu ai intrat in posesia lor inca.
GP-ul e si ala misto.
Sa le porti cu placere!
Multumesc!Mircea scrie:catalin68 scrie:Limbile cred ca par asa de la lumina, insa chiar nu se gasesc greu daca e vreo problema. E de 14k, daca nu e umblat in el e rar tare.
Ok. Inteleg ca le-ai cumparat, insa nu ai intrat in posesia lor inca.
GP-ul e si ala misto.
Sa le porti cu placere!
Da, inca sunt pe drum si deobicei ia o vreme mai ales daca sunt de prin USA.Din pacate sau din fericire deja am mai gasit un GP acelasi model dar stare mult mai buna si cateva omega...O vreme voi face pauza
-
Alexvintage
Cand e vorba de retusari de cadrane se aplica una din legile lui Murphy:catalin68 scrie:Ma gandeam la Rolex cum sa-i retusez putin cadranul,nu cred ca ar trebui sa fie prea greu.
"Daca pare usor, e greu; daca pare greu, e imposibil"
Ma gandeam sa caut ceva solutie de retusare temporara, doar ca sa fie mai frumos la purtat si sa poata fi sters inapoi ca sa fie adus in conditia originala, chiar daca e mai "jumulit"
. Nu ma gandesc nicidecum sa il reconditionez/rescriu/etc permanent pentru ca sigur nu iese nimic bine.
Nu exista asa ceva, solutie temporara.catalin68 scrie:Ma gandeam sa caut ceva solutie de retusare temporara, doar ca sa fie mai frumos la purtat si sa poata fi sters inapoi ca sa fie adus in conditia originala, chiar daca e mai "jumulit". Nu ma gandesc nicidecum sa il reconditionez/rescriu/etc permanent pentru ca sigur nu iese nimic bine.
E "frumos" asa cum e. Mai bine te concentrezi pe mecanism, ii faci un service....daca ii trebuie; si il porti si te bucuri de el.