Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Mare pe mana dumitale acest Omega vintage, boier Achraf... pentru timpul in care a fost croit, pare sa aiba o dimensiune generoasa... sau ai dumneata mana mai subtirica
?
In contra, imediat dupa vad poza lui nea Nicola pe a carui mana ceasul ala pare...mic tare. M-a lasat vederea, nu disting mare branza ce scrie pe el.
PS: am inghitit in sec cand am vazut poza cu ceasul ala ''spaceman''. Ai gusturi foarte eclectice, de la ceasuri ff slim si elegante la altele asupra caruia nu mai vreau sa comentez
. Dar...cine sunt eu sa ridic stacheta esteticii...
?
In contra, imediat dupa vad poza lui nea Nicola pe a carui mana ceasul ala pare...mic tare. M-a lasat vederea, nu disting mare branza ce scrie pe el.
PS: am inghitit in sec cand am vazut poza cu ceasul ala ''spaceman''. Ai gusturi foarte eclectice, de la ceasuri ff slim si elegante la altele asupra caruia nu mai vreau sa comentez
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Conasule Catalin, acel Omega are dimensiuni generoase pentru vremea aceea, 37 mm. Este un Omega 30T2SCPC Ref. # 2256 / 2.catalin.v scrie:Mare pe mana dumitale acest Omega vintage, boier Achraf... pentru timpul in care a fost croit, pare sa aiba o dimensiune generoasa... sau ai dumneata mana mai subtirica?
PS: am inghitit in sec cand am vazut poza cu ceasul ala ''spaceman''. Ai gusturi foarte eclectice, de la ceasuri ff slim si elegante la altele asupra caruia nu mai vreau sa comentez. Dar...cine sunt eu sa ridic stacheta esteticii...
?
Mai am un Omega vintage de 39 mm, 2544-1 [https://www.omegawatches.com/watch-omeg ... ga-ck-2544]
Cat despre Spaceman Audacieuse, sa spunem ca este un ceas iconic al anilor '70.
Iaca ceva de lecturat aici:
http://www.crazywatches.pl/spaceman-aud ... quand-1974
https://doensen.home.xs4all.nl/c16.html
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Este dragutel, nea Nicola, chiar are aer(e) vintage! Bine, banuiesc ca va fi mai greu sa il aduci si verifici in 200 metri, dar una-peste-alta are farmecul lui.
Dar cu ce apelative am inceput sa ne alintam pe aiciAchraf scrie:Conasule Catalin...catalin.v scrie:... boier Achraf...
Astept sa vad nivelul urmator. Ca de exeplu: Maria-ta sau Efendi, Kir, Pan ... sau mai bine Buluc-bașa, bașceauș sau bașcan.
Ceasoholic
-
valentin1234
Buna asta!!!Dar cu ce apelative am inceput sa ne alintam pe aiciFrumos.
Astept sa vad nivelul urmator. Ca de exeplu: Maria-ta sau Efendi, Kir, Pan ... sau mai bine Buluc-bașa, bașceauș sau bașcan.
upload a picture"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Pan mihaieros, am avut onoarea sa il cunosc pe domn' Achraf si pe baza unui respect dobandit totodata de-a lungul atator multi ani de virtuala convietuire pe acest taram, ne permitem (si) astfel de apelative... mai uzitate in perioada junimista, dar in bonton-ul finului obraz. Sigur ca par demodate/invechite odata ce contemporanii ''Atlasului de mitocanie urbana'' gasesc ''boule, fraiere, idiotule'' ca fiind niste substitute mult mai potrivite lor... lor - adica cui? - personagiilor care le folosesc sau apelativelor alea demodatemihaieros scrie: Dar cu ce apelative am inceput sa ne alintam pe aiciFrumos.
Domn' Valentin, ceasul dumitale pare foarte șic(anat) fara o oareșce descriere
Conașule Cătălin, ne luară mușterii in tărbacă!
Iobagi!?
Io am băgat
un 5k progresiv azi, cu un Garmin.
Pregătire pentru o încercare de 5k la 3:50.

Iobagi!?
Io am băgat
Pregătire pentru o încercare de 5k la 3:50.

''Run, Forest, run...!''
Te admir si din aceasta privinta. Echilibrul vietii sanatoase te caracterizeaza bine.
Te admir si din aceasta privinta. Echilibrul vietii sanatoase te caracterizeaza bine.
Merci mult, Don Cătălin!
Mă străduiesc! E greu, dar merită o încercare!
Acum vreo 5 ani am reușit un 19:14. Acu's bătrân (și urât!), da' tot june-mi place să mă cred!
Mă străduiesc! E greu, dar merită o încercare!
Acum vreo 5 ani am reușit un 19:14. Acu's bătrân (și urât!), da' tot june-mi place să mă cred!