Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Multumesc colegului Valentin si il recomand , totodata , pentru corectitudine si incredere .
Recomand pe danielbratu2008.Tranzactie fara probleme
-
danielbratu2008
Multumesc frumos!dorin 69 scrie:Recomand pe danielbratu2008.Tranzactie fara probleme
Si domnul Dorin merita acelasi respect.
De fapt nici nu mai trebuie demonstrat, se stie.
La multi ani tuturor!
-
sorin cristian
Mulțumiri colegului Cumanul,pentru amabilitate,promptitudine și încredere!Mulțumesc încă odată Catalin!
Am achizitionat o pendula de la userul Nicola56(Emil) .Totul a fost in regula, ambalata perfect si conform descrierii.
O bila alba din partea mea.
O bila alba din partea mea.
- calin gabi
Recomand cu toata increderea pe stimabilul coleg Dorin69, un domn sincer, corect si parolist.
Multumesc mult calin gabi,sa-l folositi cu placere.
Respecte.
Respecte.
Un nevinovat - Podelean Claudiu - Deva. Trimite ceasuri cu probleme si apoi face pe sfantul . Tel - 0760530558. La el ceasurile merg dar cumparatorul este prost iar curierii sunt hoti si schimba ceasurile.
Îl recomand cu plăcere pe colegul bossoft - cumpărător extrem de serios, persoană de bună credinţă.
- controller
Recomand cu placere pe colegul nihilx.
Tip de incredere si un interlocutor foarte placut, regret ca n-o sa-l cunosc si personal la intalnirea anuala.
Tip de incredere si un interlocutor foarte placut, regret ca n-o sa-l cunosc si personal la intalnirea anuala.
De asemenea, il recomand cu toata caldura pe colegul controller!
Tranzactia a decurs fara probleme prin "intermediar"
Ne vedem cu mare drag la o bere cand ajung prin Bucuresti (de fapt sunt mai multi cu care trebuie sa ma vad cand ajung pe-acolo).
Tranzactia a decurs fara probleme prin "intermediar"
Ne vedem cu mare drag la o bere cand ajung prin Bucuresti (de fapt sunt mai multi cu care trebuie sa ma vad cand ajung pe-acolo).
Recomand pe colegul @Kistvan. Cumparator foarte hotarat!
Am cumparat un Seiko 5 sports de la dnul "stef29", ceasul e ca in poze, merge frumos si a doua zi dupa ce am depus comanda deja am si primit. Vanzator rapid si serios. Recomand.
-
PricoMigdala
Recomand, cu mare incredere, pe colegul Verzone.
Recoman si eu cu incredere pe colegul PricoMigdala. O tranzactie ireprosabila.