Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Cadranul ala snowflake e absolut minunat!
One of a kind!
One of a kind!
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Subscriu!marius111 scrie:Cadranul ala snowflake e absolut minunat!
One of a kind!
Imi place si Bulova a lui Scarface! Am avut si eu un Precisionist 262 KHz, dar era prea mare pentru mana mea. Însă câtă "prețizie", dom'le, câtă prețizie ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
@clipper f frumos
@marius
La Panerai se potriveste mai bine o curea mai groasa ca ceasul e voluminos. Astea subtiri, din piele de strut, sunt frumoase si exotice dar se potrivesc mai bine la un ceas mai plat pe mana.
@marius
La Panerai se potriveste mai bine o curea mai groasa ca ceasul e voluminos. Astea subtiri, din piele de strut, sunt frumoase si exotice dar se potrivesc mai bine la un ceas mai plat pe mana.
Nicola, pune înapoi Omega ăla și folosește un ciocan de 5 kg pentru kitschul ăsta!
- calin gabi
Adi, vreu eu ceasul asta!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Wow! Si sa vezi ca e chiar din "Grease", iar geamu' ăla crăpat e de la filmări, când Travolta i-o fi tras vreun polonic peste mînâ si a nimerit ... ceasu' rău ... pisica neagră!
Breee Nicola, una e să ai Rolex / RM ca a' lu' Federeru / Nadalu, iar alta mâncare de pește in post e să ai ceasu' Rolex / RM purtat, semnat, parafat că a fost deținut de apropitaru' Federeru / Nadalu!
Un RM de ăla de care poartă Nadal costă juma de milion de coco, dar peste fo douăjdeani, dacă Nadalu il vinde p-al lui, purtat de el la al ț-șpelea RG câștigat in twentytwenty, valoarea o sa fie mult peste jumatea aia, capisci?
PS. Si daca a avut si ONJ unul la fel, tot kitsch ramane, mai ales la mana unui mascul (mai mult sau mai putin păros / mustăcios, cum e mascula omenească!)