Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
seba

Re: Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.

Mesaj de seba »

Noul STP1-11 de la Fossil,la concurenta cu Sellita SW200(de remarcat asemanarea cu ETA 2824-2)
http://www.ablogtowatch.com/is-fossil-r ... tic-watch/
Probabil sursa este China,mecanismele fiind asamblate in Elvetia
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Da,este de vazut ce mecanisme au,mai exact sursa lor.Sunt si eu curios.dar la pretul asta ma indoiesc ca se vor cumpara f.multe.Sunt optiuni mai bune ,cred eu,in acesti bani.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Clipper

Mesaj de Clipper »

Un top 10 al celor mai precise complicatii de faze ale lunii: http://quillandpad.com/2015/07/05/the-8 ... hes-today/
Jumatate din top prezinta date absolut uluitoare, de pozitia #1 nu mai spun :shock:
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Clipper scrie:Un top 10 al celor mai precise complicatii de faze ale lunii: http://quillandpad.com/2015/07/05/the-8 ... hes-today/
Jumatate din top prezinta date absolut uluitoare, de pozitia #1 nu mai spun :shock:
Noi doar visam. Marean ''care este'', chiar si le-ar permite, ghinion cu ''beciul domnesc''...
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Interesante imaginile, mai ales seria de portrete, dar fara prea mare substanta. Sakiko Nomura poate si a realizat *mult* mai mult, avand in vedere ca a fost asistenta lui Araki, ar fi avut multe de oferit daca ar fi avut mana libera deplina, insa nu intr-o maniera care sa fie usor de digerat pentru publicul larg care se gandeste sa achizitioneze un Grand Seiko.
Zar

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
Nicu

Re: am mai invatat ceva

Mesaj de Nicu »

... despre decoratiuni ale cadranului ( s-o aplica si la mecanism ? ) ;

http://forum.tz-uk.com/showthread.php?3 ... -deception

Toate cele bune

Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
cat.27

Mesaj de cat.27 »

Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
Nicu

Mesaj de Nicu »

La ce preturi are Rolex-ul pentru service, cred ca-si pot permite lejer sa dea garatia de 5 ani.
Asa cum intreba un comentator in josul articolului, ofera garantie la precizia de +2-2 secunde pe zi ?

Probabil ca este o "sageata" indreptata impotriva lui Omega ( in articol se mentioneaza ca Omega ofera o garantie de 4 ani ) ?

Hai s-auzim numai de bine !

Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Clipper

Mesaj de Clipper »

Stirea e incompleta, in plus fata de garantia de 5 ani au marit si perioada recomandata de service la 10 ani, din nou un atac direct la Omega, care recomanda 8 ani la mecanismele co-axiale (8500 si mai noi).
Nicu

Mesaj de Nicu »

S-au imbunatatit uleiurile in ultima luna ? Sau mecanismele de la Rolex nu mai au nevoie de gresare / lubrifiere ...

Decizie comerciala presupun.
Clipper scrie:Stirea e incompleta, in plus fata de garantia de 5 ani au marit si perioada recomandata de service la 10 ani, din nou un atac direct la Omega, care recomanda 8 ani la mecanismele co-axiale (8500 si mai noi).

Toate cele bune

Nicu
GEO

Mesaj de GEO »

"Interesante imaginile, mai ales seria de portrete, dar fara prea mare substanta. Sakiko Nomura poate si a realizat *mult* mai mult, avand in vedere ca a fost asistenta lui Araki, ar fi avut multe de oferit daca ar fi avut mana libera deplina, insa nu intr-o maniera care sa fie usor de digerat pentru publicul larg care se gandeste sa achizitioneze un Grand Seiko."

Interesanta afirmatia ta Clipper. Ai putea sa detaliezi un pic ceeea ce ai vrut sa spui prin "digerat"? Stiu, e greu pentru elvetieni sa "digere" Seiko dar, cred ca o imagine cu un barbat nud purtand un GS le-ar face pe elvetience sa-si doreasca ceva mai mult, avand in vedere ca Nomura este specializata in fotografii cu nuduri :wink:
Personal m-au impresionat fotografiile realizate de Keiichi Tahara si tehnicile folosite.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Nu stiu cum as putea explica mai bine, cred ca au preferat o abordare mai precauta doar, mai ales ca Grand Seiko e un brand care nu mai e destinat doar pietei interne.
Scrie răspuns