pariu cu maslinosul
Re: pariu cu maslinosul
Am avut acest model si pot spune ca este safir(as fi pastrat ceasul daca nu avea bezel-ul rotativ....sincer,se potrivea ca nuca-n perete)
Eu stiu ca la majoritatea ceasurilor care au safir, scrie pe spate Sapphire sau Saphir (pentru germane). La unele scria chiar si pe cadran (ex: Candino).
La ceasurile high end nu scrie intotdeauna dar e cumva by default. De obicei scrie referinta si marca si poate materialul carcasei (ex: Blancpain, VC etc) .
Acest ceas nu este un ceas HE - daca e safir, ar trebui sa scrie. Cei de la PW nu prea au pus safir la modelele lor.
La ceasurile high end nu scrie intotdeauna dar e cumva by default. De obicei scrie referinta si marca si poate materialul carcasei (ex: Blancpain, VC etc) .
Acest ceas nu este un ceas HE - daca e safir, ar trebui sa scrie. Cei de la PW nu prea au pus safir la modelele lor.
Am avut si eu ceasul. La testul cu picatura de apa nu a iesit safir de nici o culoare
. Din pacate ...
Jesus...ceasul asta a fost mai circulat decat Gara de Nord.
Terminati... bai nene cu maslinosu! E "destept" baiatu' Pai sa va zic eu!
Tipu' E geambas de mult timp. Sa nu va zic de site-urile comerciale. GATA !!!
Toate bune!
Cornel
PS:
GATA !
Tipu' E geambas de mult timp. Sa nu va zic de site-urile comerciale. GATA !!!
Toate bune!
Cornel
PS:
GATA !
Eu am vrut sa spun ca am avut acelasi model, nu acelasi exemplar.
Mai simplu de atat nu se poate. Am intrebat fabrica si mi-au raspuns: este MINERAL.
I-am transmis maslinosului raspunsul si, evident, acum o da la suceala in a-si onora pariul.
Mai rau decat ca nu-si respecta cuvantul (e asa un fel de a spune, doar nu credeati ca m-asteptam ceva de la un bisnitar?) este ca nici nu-si modifica anunturile in care minte (acum cu buna stiinta) ca ceasul are safir.
Deci, atentie!
Philip Watch Store Online <customercare@philipwatch.net>
Jun 19 (2 days ago)
to me
##- Please type your reply above this line -##
Sonja B.
Sonja B.
Jun 19 13:37
Dear Catalin,
thank you for contacting our Customer Care Service.
I inform you that the item is MINERAL crystal.
Please contact us for any further information you may require, we will be delighted to help you.
Yours sincerely,
Sonja B.
Philip Watch Store Online Customer Care Service
Office hours: Mon-Fri 9am – 6pm (GMT+1)
Philip Watch Store Online
I-am transmis maslinosului raspunsul si, evident, acum o da la suceala in a-si onora pariul.
Mai rau decat ca nu-si respecta cuvantul (e asa un fel de a spune, doar nu credeati ca m-asteptam ceva de la un bisnitar?) este ca nici nu-si modifica anunturile in care minte (acum cu buna stiinta) ca ceasul are safir.
Deci, atentie!
Jun 19 (2 days ago)
to me
Sonja B.
Sonja B.
Dear Catalin,
Please contact us for any further information you may require, we will be delighted to help you.
Yours sincerely,
Sonja B.
Aveti dreptate..dincolo de nesinceritate sau refuzul de a onora pariul v-as intreba pe dvs..chiar si cu geam mineral ceasul merita pretul cerut ?cataradoi scrie:Mai simplu de atat nu se poate. Am intrebat fabrica si mi-au raspuns: este MINERAL.
Deci, atentie!
Jun 19 (2 days ago)
to me
Sonja B.
Sonja B.
Dear Catalin,
Yours sincerely,
Sonja B.
-
Alexvintage
Poate ca ar merita introdus un sistem de feed back (asemanator ebay) la sectiunea vanzari. Nu de alta dar de vanzatorii dubiosi e greu de scapat.
Pentru ca ceasul mi-a apartinut initial, ma vad nevoit sa fac o serie de precizari...
- l-am cumparat nou de pe un cunoscut site romanesc, la un pret mai mare decat cel la care l-am re-vandut mai departe (fara sa mai socotesc curelele, plus o bratara mesh). Nu l-as fi vandut daca nu doream sa achizitionez un alt ceas cu design asemanator, acoperind astfel o fractiune din costul sau.
- pe site-ul respectiv era descris ca avand cristal safir - de fapt, intreaga mea descriere era de-acolo. La momentul vanzarii si pana acum o zi as fi sustinut si eu acelasi lucru, ca este safir. Un ceas cu curea din piele de crocodil (daca o fi, desi pe aia macar scrie!), finisat superb, nu mi-ar fi dat de banuit ca este mineral. Cand am scris aici ca nu eram 100% sigur, ma gandeam la display case back-ul care apare in prima poza, unde *poate* as fi avut unele dubii referitoare la material.
- nu fac nici un comentariu legat de actualul pret de vanzare, conditiile pariului sau orice alt element care nu ma implica direct.
In concluzie, eu ma ofer sa rascumpar ceasul de la actualul posesor, insotit de curelele si bratara extra cu banii la care i l-am vandut, ca un soi de garantie extinsa pentru ca nu am prezentat nici eu (total involuntar) produsul la vremea respectiva.
P.S. Sunt curios daca exista precedent in a sanctiona retailerii on-line de pe piata romaneasca pentru descrierile inexacte ale produselor.
- l-am cumparat nou de pe un cunoscut site romanesc, la un pret mai mare decat cel la care l-am re-vandut mai departe (fara sa mai socotesc curelele, plus o bratara mesh). Nu l-as fi vandut daca nu doream sa achizitionez un alt ceas cu design asemanator, acoperind astfel o fractiune din costul sau.
- pe site-ul respectiv era descris ca avand cristal safir - de fapt, intreaga mea descriere era de-acolo. La momentul vanzarii si pana acum o zi as fi sustinut si eu acelasi lucru, ca este safir. Un ceas cu curea din piele de crocodil (daca o fi, desi pe aia macar scrie!), finisat superb, nu mi-ar fi dat de banuit ca este mineral. Cand am scris aici ca nu eram 100% sigur, ma gandeam la display case back-ul care apare in prima poza, unde *poate* as fi avut unele dubii referitoare la material.
- nu fac nici un comentariu legat de actualul pret de vanzare, conditiile pariului sau orice alt element care nu ma implica direct.
In concluzie, eu ma ofer sa rascumpar ceasul de la actualul posesor, insotit de curelele si bratara extra cu banii la care i l-am vandut, ca un soi de garantie extinsa pentru ca nu am prezentat nici eu (total involuntar) produsul la vremea respectiva.
P.S. Sunt curios daca exista precedent in a sanctiona retailerii on-line de pe piata romaneasca pentru descrierile inexacte ale produselor.
Cred ca o sa incerc sa scot ceapa degerata din congelator pentru sticla aia de vin bun....Achraf scrie:
Eu pun pariu (cu oricine vrea!) pe o sticla de vin bun contra o ceapa degerata (sa vad de unde gasiti una in mijlocul verii!) ca maslinosul, daca o sa piarda pariul, n-o sa se achite de datorie!!!
Am vreo 5 pungi cu cozi de ceapa la congelator, la nevoie pun si un bulb.....
Apropo de pariuri, ala nu-i pariu care-l confirmi a doua zi..... dupa documentare si (eventual) raspuns de la producator.
Asa pun si eu ramasag ca Halep ajunge in finala la Roland Garros in 2014.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
Razvyy, propun sa mancam ceapa si sa bem vinul impreuna!
Ne vedem la jumatea drumului?
Eu pun pariu ca o sa o vedem pe Simona Halep in turneul campioanelor de la Singapore in 2014!
Ne vedem la jumatea drumului?
Eu pun pariu ca o sa o vedem pe Simona Halep in turneul campioanelor de la Singapore in 2014!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Pai da, in calitate de ciclist iti este usor sa puri asa pariuri. Insa cu guvernantii romani te poti astepta la orice, de la permis pentru ciclisti pana la taxe de drum.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Ei... mai usor, doar nu crezi ca ma asteptam sa-mi dea amaratul ala ceva...razvyy scrie:
Apropo de pariuri, ala nu-i pariu care-l confirmi a doua zi..... dupa documentare si (eventual) raspuns de la producator.
Si in fond, de ce crezi ca nu am dreptul la documentare si raspuns de la producator? Neseriosul ala are ceasul in mana si minte cu gura plina.
Ps. oricum, se spune "ala nu-i pariu PE care-l confirmi a doua zi".
... si cum ramane cu:cataradoi scrie: Ei... mai usor, doar nu crezi ca ma asteptam sa-mi dea amaratul ala ceva...![]()
[...] Neseriosul ala are ceasul in mana si minte cu gura plina.
cataradoi scrie:Haideti sa pastram discutia despre ceas, nu despre vanzator. Concluziile le-om trage fiecare la sfarsit.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire