montana scrie:
Fiind eu ceasornicar,bineinteles ca pe linga admiratia fata de ceas-Felicitari Montana-mi-a atras atentia acest biletel.....unde scrie printre altele ca a fost curatat si service-at .Acest lucru m-a bucurat,deoarece-pe undeva mi-e greu sa explic,cei care cunosc situatia vor intelege poate mai bine-pot face o paralela cu ceea ce fac eu,si in plus imi dau seama ca cei care cunosc ce inseamna "ceas" se multumesc mai mult cu "conservarea" ceasului decit cu "restaurarea" lui-ceea ce de fapt duce la degradarea lui ca "piesa".
Si spun asta uitindu-ma la carcasa.
Am scris aceste rinduri,gindindu-ma mult la aceea care vor sa faca dintr-un ceas -nu stiu cum sa-l numesc-vechi si degradat,un ceas nou,acest lucru fiind in principiu imposibil de realizat,mai ales la pretentiile foarte "ridicate" apropiate de absurd ale unora.
Si bineinteles ca aici nu ma refer la cei ca si Montana,sau altii care sunt adevarati cunoscatori,ci la aceea care se pretind cunoscatori,fiind de fapt cautatori de pricina si circotasi.
Imi cer scuze ca am deturnat putin subiectul,dar ma mincau degetele si nu m-am putut abtine!
Inca o data felicitari Catalin!