Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
impala2328, multumesc mult !
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
Da, ma alatur colegilor care il felicita pe bridgestone, un gest minunat pe care l-am mai vazut la colegul Gherghin Nicu... sunteti extraordinari!impala2328 scrie:salut si eu gestul colegului bridgestone,foarte frumos din partea lui !
ninu,felicitari ptr.achizitie !
Respect, extraordinar gest!
glashutte spezimatic 26 rubine

Frumusel ceas
(pacat de acea pierdere de placaj Au - dar se poate reface, cred ...) Arata super la cadran.
Am inteles ca este o masinarie dificila, complicata ... poate ne spune Claudiu ...
Am inteles ca este o masinarie dificila, complicata ... poate ne spune Claudiu ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
Alexvintage
Mecanismul e fara complicatii sau finisaje nemaipomenite. Este insa durabil si robust, calitati care i-au creeat renumele. Si astazi dupa decenii de purtare cu intretinere minima spre inexistenta, mecanismele sunt perfect functionale, fara joc sau uzuri notabile.
Nu in cele din urma traditia mostenita de la UROFA isi spune cuvantul.
Nu in cele din urma traditia mostenita de la UROFA isi spune cuvantul.
Eu ma bucur ca Alex a avut parte de mecanisme,in buna stare de la Glashutte.Personal,raaar de tot am intalnit unul cit de cit ok.Majoritatea aveau uzuri mari la automat,si la trenul de roti.Dar pun acest lucru pe seama neglijentei stapanilor romani care nu au avut cultura intretinerii ceasului.
Si intr-adevar este considerat un mecanism dificil,poate din cauza motivului prezentat de mine,dar si din cauza simplitatii obtinute in dauna utilitatii-si aici ma refer ca solutii tehnice.
Si intr-adevar este considerat un mecanism dificil,poate din cauza motivului prezentat de mine,dar si din cauza simplitatii obtinute in dauna utilitatii-si aici ma refer ca solutii tehnice.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Fiind criza,ptr.siguranta mi-am facut singur un cadou.Enicar-ul de dama este tentatia ptr.doamna mea,vreau sa o includ in clubul pasionatilor acestui brand.

Mihai P.
-
impala2328
Stimate impala2328... un ceas deosebit de frumos.
Desi eu ca vanator amator... am doar un Omega de buzunar ... cu carcasa model hunter (desi nu l-am luat vreodata la vanatoare). Protejeaza mai bine cristalul zic eu.
Al Dvs. se afla intr-o situatie estetica de exceptie !
Desi eu ca vanator amator... am doar un Omega de buzunar ... cu carcasa model hunter (desi nu l-am luat vreodata la vanatoare). Protejeaza mai bine cristalul zic eu.
Al Dvs. se afla intr-o situatie estetica de exceptie !
Homo suus fortuna faber est.
-
impala2328
Sa-ti poarte noroc,este frumos ceasul tau.La mai multe!impala2328 scrie:pw junghans
-
impala2328
gabrielv,
daca nu aveam sprijinul si amabilitatea ta,acest ceas nu ar fi fost acum in posesia mea...
de aceea,iti multumesc frumos !
respecte !
daca nu aveam sprijinul si amabilitatea ta,acest ceas nu ar fi fost acum in posesia mea...
respecte !
Oricand, cu cea mai mare placere!Ma bucur ca am putut sa iti fiu de ajutor!impala2328 scrie:gabrielv,
respecte !
Astept si eu saptama viitoare un GS din India,sper sa ma descurc la posta/vama cu trepadusii lui Boc....e luat tot dupa ebay.
-
impala2328