Cei trei samurai !
- vagsoftware
Re: Cei trei samurai !
Poza de familie!

Omul si timpul nu au fost niciodata prieteni. Nici nu vor fi vreodata.
mica mea armata:

Frumos Sumo-ul. Un wrist shot?vagsoftware scrie:Poza de familie!
Excelenta colectia. Frumos chronograph-ul cu 6139 (situ ca nu este singurul din colectie), superba curea nato style are Seiko 6105, se potriveste de minune, parca este pregatit de misiune, gata sa fie parasutat pe campiile vietnameze.txz scrie:mica mea armata:
Insa.... eu cred ca doar o parte din armata ta ne-o faci cunoscuta... Ceilalti sunt plecati in recunoastere sau fac sectoare in alta cutie? Mai aveai si ceva cu 5126 (daca nu ma tradeaza memoria), un frumos SS si inca cateva japoneze frumoase si deosebite.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Chiar frumoase! O colectie de invidiat, cu piese deosebite! Daca mai ai fotografii cu ele, poti sa ne mai incanti.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
@Razvyy: Intr-adevar Diver-ul 6105 este "comandantul de pluton" (si aici trebuie sa va multumesc inca o data). Seiko-ul 5126 este al doilea din dreapta (langa 6139)
Acesta este tot plutonul, nu am avut nici un SS dar sper sa ajunga unul la un moment dat...
@ate14: Vor urma poze cu fiecare, va multumesc pentru aprecieri!
@ate14: Vor urma poze cu fiecare, va multumesc pentru aprecieri!
- vagsoftware

7s26, 4r15, 6r15
21, 22, 23 jewels
Astea sunt numai diver. Mai am si alte Seiko 5. Bag un wrist-shot maine! Ca noaptea nu-i ca ziua
Ce as vrea? Un 6139 sau 6138. Dupa suflet si noroc...
- vagsoftware
MDA, 4s15 mecanism nu gluma. Si seiko alpinist la fel. Din ce stiu sper sa nu ma insel noile modele de alpinist se fac cu 6r15. Desi 4s15 mi se pare mai frumos lucrat, are handwinding, nu stiu daca are hacking.
- vagsoftware

MM la apa! Am prins un timp foarte bun la mare. Apa cam lasa de dorit, dar cel putin unde am stat eu in Venus, sunt cateva golfulete cu apa cat de cat buna.
primele modele de alpinist au fost cu 4S15, dupa care baieti de la seiko si-au dat seama ca 4S15 e un mecanism prea fain pentru a aparea un alpinist, prin urmare au trecut pe 6R15, iar 4S15 la-u folosit intr-o editie limitata, reeditare KS.
iar daca e de dorit eu imi doresc un bell-matic, cateva seikomatice vreo 3 sau 4 (R, inca un P, un 6206....), un lord, un 6138, inca un 6139, un flyback, un navigator - 6117, un monstru ca numai am
, un samurai, un 6105, si asa mai departe.
iar daca e de dorit eu imi doresc un bell-matic, cateva seikomatice vreo 3 sau 4 (R, inca un P, un 6206....), un lord, un 6138, inca un 6139, un flyback, un navigator - 6117, un monstru ca numai am
Ceasuri Moderne si Vintage pe YT
https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos
https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos
-
cetateanpoznas
grand seiko este quartz presupun ? e frumos..
Quartz, cu un foarte frumos review aici.