condens ceas
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: condens ceas
pun pariu pe 5 roni ca nu afacut condens 
Luati falsurile ordinare si bagatile in duba!
same shit but............... different
"I don't see any God up here" - Yuri Gagarin
-
valistoica1
Citiva au intuit corect .Ceasul nu a facut condens absolut deloc in interior , contrar asteptarilor mele .Pe tot timpul la care am facut referire anterior a avut o abatere in minus de doua secunde , probabil datorita faptului ca uleiul a devenit mult mai viscos .Ulterior si-a revenit la mersul normal .Sint extrem de multumit de cum functioneaza.L-am monitorizat anul trecut pe un interval de timp de doua luni , purtindu-l permanent ziua si lasindu-l noaptea de la mina . La finalul intervalului asta a avut o abatere totala de ...4 secunde ! Iata cum arata atunci cind s-a dezghetat complet , dupa ce l-am sters de apa .

pacat ca nu a facut nimeni pariu cu mine ca ii luam banii 
Luati falsurile ordinare si bagatile in duba!
Felicitari. Pentru ca testul sa fie concludent, trebuia ca imediat dupa ce-l scoteati din frigider, sa-i stergeti cadranul si sa vedeti daca este aburit. Daca ati asteptat sa se dezghete, si eventualul condens din ceas, s-a uscat/evaporat ... Daca ceasul face condens si-l lasi la caldura, condesul dispare. Drept urmare :
Oricum, felicitari pentru ceas !
deci ... Daca-l lasi la uscat/ stai pana se topeste ghiata de pe el, e clar ca si condesul s-a dus.am fost cu el la ceasornicar si la lasat putin la uscat pe o veioza(cam rudimentar) si a sters putin ecranul si s-a rezolvat
Oricum, felicitari pentru ceas !