Ceasurile Celebritatilor / Persoanelor Publice
Re: Ceasurile Celebritatilor / Persoanelor Publice
Angela Merkel - Jaeger-LeCoultre Reverso.

Ce atitudine de om prost crescut. Sau ma rog, un nerecunoscator. Cum poți sa fii om și sa fii atât de ironic în legătură cu sănătatea unui om? DoamneeeeeAchraf scrie:(Cancer la) Pateu ... si cam atat!satiriadis scrie: Patek si cam atat.
@Baroc - merci mult. Insa era vorba de Dinu Patriciu si nu de Angela Merkel. Dar ai perfecta dreptate si in ceea ce o priveste pe D-na. Merkel.RNN57 scrie:Ce atitudine de om prost crescut. Sau ma rog, un nerecunoscator. Cum poți sa fii om și sa fii atât de ironic în legătură cu sănătatea unui om? DoamneeeeeAchraf scrie:(Cancer la) Pateu ... si cam atat!satiriadis scrie: Patek si cam atat.
@D-le RNN57, pentru ca nu ne cunoastem deloc, ar fi posibil ca Dvs. sa dati dovada de proasta crestere etichetandu-ma in felul in care ati facut-o? Reflectati un pic ...
Daca dvs. ii sunteti recunoscator lui Patriciu pentru ceva ... e treaba Dvs. Eu si o multime de alti romani suferim inca de pe urma matrapazlacurilor facute de acest ... brrrr, nu vreau sa il etichetez!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
@ Achraf : Da, intr-adevar nu ne cunoaștem. Eu făceam referire la "proasta crestere" în legătură cu afirmația "Cancer la pateu". Sa va ferească bunul Dumnezeu pe toți de aceasta boala nemiloasa și dura.
Indiferent ce ar fi făcut Dinu (Patriciu) nu merita sa ne batem joc. Îmi permit sa ii spun pe nume, pt ca îl cunoșteam de când aveam 12 ani. Dacă ați fi cunoscut OMUL Dinu Patriciu, nu ii mai spuneați "acest brrrr". Dar sa nu înțelegeți greșit, NU TIN PARTE NIMANUI. Poate magistratura ma făcut sa vad totul obiectiv. Mulțumesc.
Îmi cer scuze dacă v-am supărat, nu am prejudecăți în legătură cu educația sau pregătirea dvs. profesionala d-le Adrian.
PS - scuze pt offtopic
Indiferent ce ar fi făcut Dinu (Patriciu) nu merita sa ne batem joc. Îmi permit sa ii spun pe nume, pt ca îl cunoșteam de când aveam 12 ani. Dacă ați fi cunoscut OMUL Dinu Patriciu, nu ii mai spuneați "acest brrrr". Dar sa nu înțelegeți greșit, NU TIN PARTE NIMANUI. Poate magistratura ma făcut sa vad totul obiectiv. Mulțumesc.
Îmi cer scuze dacă v-am supărat, nu am prejudecăți în legătură cu educația sau pregătirea dvs. profesionala d-le Adrian.
PS - scuze pt offtopic
Vasile Dancu poarta ce decide Gasca de la Cluj/ sau mai nou Bruxelles.... sau viceversa... nu sunt sigur.
El nu este o celebritate... este doar exponentul unor grupari centrifuge ce nu au nimic in comun cu romanismul in Romania.
.
Homo suus fortuna faber est.
Mi se pare mie sau Alexa are Omega?

- satiriadis
Mie asa mi se pare. Caz in care imi schimb in bine parerea despre Alexasatiriadis scrie:Speedmaster?
Eu cred ca e un Ebel...
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- controller
Speedy, fără îndoială. 
If time is money, I'll spend my money on time.
In nici un caz nu-i Ebel.Bogdan11 scrie:Eu cred ca e un Ebel...
Si eu cred ca-i un Speedmaster.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- De ce ai facut asta?
-
marian_sro
editie limitata?parcca e alb/gri subcadranul de la ora 9
Omega Speedmaster Professional Moonwatch Apollo 11 “40th Anniversary” Limited Edition.
Bv Alexa!
O surpriza placuta.
O surpriza placuta.