Un ceas Molnija daar... am nevoie de ajutor help
Moderator: Achraf
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Un ceas Molnija daar... am nevoie de ajutor help
Totusi si mie imi place mult faptul ca nu este o domnisoara ...suparacioasa.
In concluzie propun sa nu o mai atacam ci sa ne bucuram de prezenta ei aici pe forum si de faptul ca da dovada de fair -play. Nimeni nu s-a nascut invatat,si perseverenta,indiferent in ce directie,este totusi o calitate.Sint convins de asemenea ca macar o farima a reusit sa retina si din domeniul minunat al ceasurilor.Sa-i uram mult succes la scoala si sa ne vedem in continuare de ceasurile noastre.
Si eu am atacat vehementa ei cu care sustine anumite pareri personale intr-un mod mai subtil,dar eu probabil ca ma suparam daca eram in locul ei.
Are toata viata inainte si este optiunea ei ce doreste sa faca cu acel ceas in continuare.
Propun sa nu o alungam de pe acest forum si,ca sa dau dovada si eu de fair-play,cu voia ei sa-i fac un cadou ,un ceas Molnia functional,evident daca si ea doreste.
Astept raspuns prin MP.
Stima.
In concluzie propun sa nu o mai atacam ci sa ne bucuram de prezenta ei aici pe forum si de faptul ca da dovada de fair -play. Nimeni nu s-a nascut invatat,si perseverenta,indiferent in ce directie,este totusi o calitate.Sint convins de asemenea ca macar o farima a reusit sa retina si din domeniul minunat al ceasurilor.Sa-i uram mult succes la scoala si sa ne vedem in continuare de ceasurile noastre.
Si eu am atacat vehementa ei cu care sustine anumite pareri personale intr-un mod mai subtil,dar eu probabil ca ma suparam daca eram in locul ei.
Are toata viata inainte si este optiunea ei ce doreste sa faca cu acel ceas in continuare.
Propun sa nu o alungam de pe acest forum si,ca sa dau dovada si eu de fair-play,cu voia ei sa-i fac un cadou ,un ceas Molnia functional,evident daca si ea doreste.
Astept raspuns prin MP.
Stima.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
cand 9 este asa 9,(9) este in perioada nu-s chiar asa de ... "chiulangie" sa fim seriosi. ceea ce inseamna ca este o infinitate de 9
am invatat in gimnaziu
Aida B.
+1catalin.v scrie:Prietene BufOn, esti prea sever ... acu' e adevarat ca nu stiu cum v-ati "contrat" pe PM, da' o spun cu mana pe inima ca Aida m-a facut sa rad cum nici in sectorul bancurilor n-am reusit... si in plus nici nu pare o "suparacioasa"; pt. mine, ea a pus o pata de culoare originala pe acest forum, a devenit " sarea si piperul"; e adevarat ca de la un moment dat topicul se putea muta lejer in sectiunea "cafenea", dar putem fi ingaduitori, nu?
Aida, esti tare, ai reusit sa aduci mai multa bucurie (pt. mine cel putin) decat la vederea unei noi achizitii... inca odata, tine aproape
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
- Andrei Silvasanu
- Andrei Silvasanu
- AC NineFingers
- Moderator
Daaaa ? tineti cu lupu ? Nici o problema ! Voi lua eu atitudine ! Daca in 24 ore din momentu asta topicul nu se inchide promit solemn nici sa nu mai intru pe forum 30 zile ! Aveti cuvantul meu de incapatanat ! Daca e forum dedicat ceasurilor sa`l lasam asa ... Daca voi ii tineti hangul e problema voastra , renunt eu ! Nu pot sa fiu partas la transformarea unui forum de specialitate decent care a pastrat pana acum o linie dreapta ...intr``un circ ieftin !
Garantez pe onoarea mea ca topicul va fi inchis in 24 ore !
Garantez pe onoarea mea ca topicul va fi inchis in 24 ore !
Acum chiar ca am ras bine! Chiar mai bine decat la replicile d-soarei
Buf0n, you are the man!
Buf0n, you are the man!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Cel mai comic topic de pana acum. Sper sa fie mutat in Cafenea ca sa impacam si "lupul", corect "lupoaica" si "BufOnul".

Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
Ma tem ca estimarea realista a acestui model de ceas s-a efectuat deja cu acuratete. Pentru a nu lasa lucrurile sa degenereze intr-o discutie fara rost, care probabil va supara cativa dintre utilizatori, inclusiv o tanara domnisoara, propun sa ne oprim aici, topicul a realizat ce si-a propus.