Mai este unul tot cu 890 in Iasi, il stiu si pe acela .zaytsuca scrie:Achraf, ceasul a fost o bucata buna de vreme la vanzare, nasul detectivului e cam batran:P
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Eu ma refeream de cel de la Botosani 
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ultima achizitie: Cauny prima super luxe 21 rubis

http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=5&t=2516mariusi scrie:Ultima achizitie: Cauny prima super luxe 21 rubis
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
si pozele intr-un final...

Buna seara.
Ultimul sosit,despre care am vazut dupa ce l-am luat o mica disputa intre moderator si un coleg,pe alt topic.
Eu cred totusi ca in afara de faptul ca era mecanismul f.murdar,e un Lanco original.

O seara buna.
Ultimul sosit,despre care am vazut dupa ce l-am luat o mica disputa intre moderator si un coleg,pe alt topic.
Eu cred totusi ca in afara de faptul ca era mecanismul f.murdar,e un Lanco original.

O seara buna.
Foarte frumos, carcasa o poti polisa usor cu pasta pentru polosat farurile. Iese ca nou 
N. Paulescu

N. Paulescu

O achiziţie deosebită. Felicitări mariusi! Obligatoriu îi trebuie cel puţin o minimă toaletare sau chiar o revizie a mecanismului pentru că acest ceas merită locul lui de top în rândul ceasurilor vintage. O poză cu mecanismul se poate?mariusi scrie:si pozele intr-un final...
Abia l am scos de la curatat.Pt polish folosesc pasla si pasta f fina.Manual.
Multumesc d-l Zait.
Multumesc d-l Zait.
- calin gabi
Felicitari domnule dorin69 pentru piesele achizitionate! Lanco,Sector crono,foarte frumoase.Sa le purtati cu placere!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Fara dl. si fara Zait. Ne stimdorin 69 scrie:Multumesc d-l Zait.
N. Paulescu

N. Paulescu

Ebel Sportwave Diver ref. 1215461 Cal. ebel 120 2892-A2

Rolex Sea-Dweller DEEPSEA 116660
Panerai Luminor Submersible 1950 PAM 243 1000m
Zinex Heliox Super Sub 2500m
Casio G-Shock MR-G-110 Vintage
Casio G-Shock King of G GX-56GB-1
Panerai Luminor Submersible 1950 PAM 243 1000m
Zinex Heliox Super Sub 2500m
Casio G-Shock MR-G-110 Vintage
Casio G-Shock King of G GX-56GB-1
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.