Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
impala2328

Re: Ultima achizitie

Mesaj de impala2328 »

un diver frumos
davosa argonautic :!:

temporis ? :lol:

felicitari !
Imagine
CristiT

Mesaj de CristiT »

Frumos. Felicitari! Sa-l porti sanatos!
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Multumesc!!!
Temporis, daaaaaa. :D
bonheur

Mesaj de bonheur »

Felicitari! Am participat si eu la concurs - e bine ca a ajuns la un coleg de forum! Sa-l porti cu placere!

Stiti cumva daca a mai aparut vreun nou numar Temporis? Ultimul pe care il stiu eu e cel cu Zenith pe coperta.
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Multumesc!
Numarul nou, nu a aparut inca. Cam in 2 saptamini apare sigur.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Felicitari pentru premiu .
Citeva detalii si pareri personale despre ceas ? Apreciez daca scrieti ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
dani7

Mesaj de dani7 »

Cred ca e cel mai frumos/bun premiu oferit de cei de la Temporis.Felicitari.
Asteptam pareri.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Imagine
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Foarte misto, e fabricat inainte de '45 sau dupa. :roll: :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Multumesc, intradevar este un premiu total diferit fata de cele de pina acum. Am participat pentru prima data si a fost cu noroc! Citeva pareri pe care mi le-am facut in putinul timp (7 zile) care a trecut de cind l-am primit: in primul rind este un ceas foarte solid si greu,mult mai greu decit Certina DS Action, datorita bratarii mai late si din otel, iar carcasa pare a fi ceva mai mare ca dimensiune,nu am masurato insa. Bezelul este ceramic si se roteste ceva mai usor. Axul remontoar este mai gros si mai solid la manevrare fata de cel al Certina. Inchiderea bratarii este ca la Seiko monster, la Certina fiind clasica. Finisarile exterioare sunt in grad elaborat. Ventilul pt. heliu si cei WR30atm. spun totul ca si diver. Precizia in 7 zile +24s. Aspectul estetic este sub Certina, asta si datorita faptului ca e un diver pur singe. Luind in calcul toate aspectele, Certina i-mi place mai mult raminind favoritul.
Imagine
Imagine
Imagine
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Felicitari! Un diver generos si bine lucrat.Sa-l balacesti cu placere!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
dani7

Mesaj de dani7 »

Doar atat;
Vreau Davosa :evil:
Felicitari,e frumos si cred ca o sa se dovedeasca si bun.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Hai ca n-ati fost atenti :twisted: ! CIne imi poate spune si mie de ce la revue thommen cifrele de pe bezel sunt scrise in ordine descrescatoare (60, 50, ....10) si nu ca la alte ceasuri unde pe bezel se scriu de obicei minutele?
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Clipper

Mesaj de Clipper »

Eu n-am fost atent pentru ca toata atentia mi-a fost captata de coronitele desurubate, ceea ce mi se pare extrem de nasol estetic, iar practic fotografic, nu ii gasesc rostul.

La multe ceasuri pentru piloti arata asa bezelul, cel mai des intalnesti la Breitling. Depinde acum de preferinte personale si utilizare ce bezel e "mai bun", daca numeri in jos probabil ca e mai bun stilul Rolex Sub, daca numeri in sus probabil bezel cu ordine inversa. Practic, ambele tipuri sunt interschimbabile ca rezultat final, numai ca la stilul Rolex, daca mai ai sa zicem, 18 minute la dispozitie pana la un alt moment in timp, aliniezi bezelul cu marcajul de 18 min la minutarul ceasului si vezi cat timp mai ai la dispozitie. Pentru numarat in sus poti la fel de bine sa aliniezi bezelul cu 0 la pozitia minutarului si sa numeri incepand de la acel reper in timp.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Clipper scrie:Eu n-am fost atent pentru ca toata atentia mi-a fost captata de coronitele desurubate, ceea ce mi se pare extrem de nasol estetic, iar practic fotografic, nu ii gasesc rostul.
Doar coronita de reglare e desfiletata, restul "asa e modelul"; rostul desfiletarii e oprirea secundarului pt. poza, timp exp. destul de lung :wink:
Poza e pusa la ultima achizitie, nicidecum la rubrica de poze deci pretentiile artistice tind spre zero in acest caz:)
N. Paulescu
Imagine
Scrie răspuns