Orient 60th anniversary

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
sicone

Re: Orient 60th anniversary

Mesaj de sicone »

nu prea uploadez poze asa ca ,data viitoare o sa ma uit si la rezolutie da m-am grabit sa nu ii las pe oamenii sa astepte ,si cine vrea sa-si cumpere ar trebuie sa se grabeasca eu l-am luat pe singurul care l-am gasit in timisoara ,si nu imi i-au ceasuri in fiecare zi poate o data pe luna :roll:
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Esti modest pentru cineva care isi ia un ceas pe luna :)
Acum sa inteleg, ai pus si fratii lui, corect ?
Ceasul l-ai luat de la un magazin ? Era la reduceri ? Pentru ca 850 ron chiar este un pret bun.

Cu stima,
sicone

Mesaj de sicone »

Imagine sa vedem daca merge
sicone

Mesaj de sicone »

era un magazin care era in interiorul magazinului kaufland si nu era la reduceri ,atit era pretul lui de aia l-am luat, de la 1500 cit am auzit ca costa prin alte parti nu am stat pe ginduri si in afara de asta cautam un ceas cu armare mecanica prea mult automatic nu e bine, si am avut noroc,si la pret si la faptul ca mis fan orient
ImportWatches

Mesaj de ImportWatches »

Aceea e cureaua cu care l-ai cumparat sau e schimbata? Nu arata deloc la fel cu ce originala.
Va multumesc,
Florin

ImportWatches
email.florin@gmail.com
Imagine
sicone

Mesaj de sicone »

nu e aia originala ca era prea mica pentru mina mea ,o inchideam la ultima gaura,cureaua am facut-o eu din piele de volan cusuta de o vecina,si aia cusuta cu ata alba din poza cu toate 4 tot eu am facut-o pentru ca nu prea imi gasec curele pentru mina mea si daca ies gratis cu ele mai bine le fac eu ,nu arata ele ca alea cumparate dar sint moi si foarte comode,de exemplu asta originala de la orient era foarte tare nu se mula pe mina.
ImportWatches

Mesaj de ImportWatches »

Da, inteleg. Exista si curele XL 85mm x 120mm sau chiar mai largi. Hirsch fabrica asa ceva dar sunt scumpe, pentru ca e brand name.
Asa sunt toate curelele noi de calitate, cu cat sunt mai "captusite" cu atat sunt mai tari la inceput, pana isi fac "rodajul". Cam intr-o saptamana de purtat devin flexibile, odata ce se curbeaza dupa forma mainii. Cureaua originala de la Orient 60th Anniversary o gasesc de buna calitate.

sicone scrie:nu e aia originala ca era prea mica pentru mina mea ,o inchideam la ultima gaura,cureaua am facut-o eu din piele de volan cusuta de o vecina,si aia cusuta cu ata alba din poza cu toate 4 tot eu am facut-o pentru ca nu prea imi gasec curele pentru mina mea si daca ies gratis cu ele mai bine le fac eu ,nu arata ele ca alea cumparate dar sint moi si foarte comode,de exemplu asta originala de la orient era foarte tare nu se mula pe mina.
Va multumesc,
Florin

ImportWatches
email.florin@gmail.com
Imagine
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Am luat Orient 60th Anniversary.
Nu din tara.
Povestea lui imediat ce fac niste poze.

A da era sa uit 412/1500 ss :)

Cu stima,

Alex
ionescu88

Mesaj de ionescu88 »

de unde l-ai comandat in varianta ss?pune site-ul te rog.multumesc
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Bun. Incepem.
La inceput mi-a fost frica, am zis ca nu comand din afara tarii ca e jale, primesc bolovani la colet. Dar am riscat. Asa ca, in final am luat de la Florin, il stiti drept Import Watches, un minunat Orient 60th ss.
Am comandat joi parca (plata paypal), si miercuri deja era in posesia mea. Dl Florin m-a indrumat permanent pentru ca nu am mai facut niciodata astfel de comenzi.
Iata deci rezultatul.

Imagine

Imagine

[imghttp://1.bp.blogspot.com/_UnQDvVdlO9Q/TNsEzJaXkqI/AAAAAAAAA5Y/-zFE1lblTMU/s1600/Imagine0300.jpg][/img]

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cred ca pozele zic mai mult decat orice.
Ce pot sa mai spun, ambalat perfect, cu urmarirea coletului permanent.
Ca idee, vine in doua cutii originale, una de carton de mare calitate, si una de lemn, placut mirositor, in care de fapt este ceasul, foarte bine finisata si cu un aspect de zile mari. Cele doua cutii sunt initial intr-o tipla dar, dl Florin a verificat ceasul si deci a desigilat tipla respectiva. Personal cred ca e normal pentru ca riscam sa primesc altfel un ceas nefunctional.

Daca vreti sa platiti cat mai putin, va rog mp pentru detalii, nu imi permit sa zic public secretul.

Un ceas care chiar isi merita banii.

Orice detalii sunt dispus sa le pun la dispozitia dumneavoastra. Sunt fericit !!! :)
Zar

Mesaj de Zar »

Sa-l porti cu placere. :)
AR1070-56E
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Multumesc frumos Zar. Am zis eu ca urmeaza sau nu am zis ? :D
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Vad ca esti din piatra Neamt! Poate ne vedem la un pahar de vin sa il admir si eu!

Sa-l folosesti sanatos!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Vad ca esti din piatra Neamt! Poate ne vedem la un pahar de vin sa il admir si eu!

Sa-l folosesti sanatos!
PS: rubin a zis ca a gasit orient din asta la Kaufland...
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Absolut. Tre sa ma dau mare si printre cunoscatori, nu ? :)

Nu Rubin, Sicone. Eu am fost la Kaufland si nu aveau, insa am vazut celalalt Orient al meu care l-am luat cu 650 ron, la pretul de 830 ron. Cred ca Sicone a fost un mare norocos si bravo lui, iar cei de la Kaufland nu au stiut ce vand pentru ca nu vad sa vinzi cu buna stiinta asa un ceas cu 850 ron. :) Poti sa faci clar mai mult profit.

Cu stima,

Alex
Scrie răspuns