Reglare abatere Seiko 5
Re: Reglare abatere Seiko 5
O sa canstat un fapt adica ca ii un fals dupa ce imi confirma la un service autorizat pana atunci nu mai trag nici un fel de concluzi, mie mi-a parut tipul ok de la care l-am cumparat mai mult de atat nimic nu pare sa fie in neregula cu ceasul adica ma refer la finisari, mecanicm cat se vede pe interior fata de cel de la Cellini. In legatura cu Cellini au preturi obraznice, acelasi ceas din cauza l-am gasit in Franta cu 329 euro si nu la REDUCERE. Decat sa dau 2100 lei pe ceas ca sa isi poata sustine magazinele prin malluri atunci mai bine prefer sa iau teapa si cu proxima ocazie o sa mi-l cumpar de dincolo. vasi_bejerea pe mess trimit si poze celor care m-ar putea apropia de adevar. Multumesc
De ce ar fi fake tissotul quartz la 599? Adica intr-adevar l-am vazut pe 1500 la B&B...Cypher scrie:Unul din motive evident e pretul dar si vanzatorul. Mai are la vanzare si PRC 200 la 599 lei care este FAKE.
Poate va ajuta lecturarea catorva post-uri de aici:vasile75 scrie:O sa canstat un fapt adica ca ii un fals dupa ce imi confirma la un service autorizat pana atunci nu mai trag nici un fel de concluzi, mie mi-a parut tipul ok de la care l-am cumparat mai mult de atat nimic nu pare sa fie in neregula cu ceasul adica ma refer la finisari, mecanicm cat se vede pe interior fata de cel de la Cellini. In legatura cu Cellini au preturi obraznice, acelasi ceas din cauza l-am gasit in Franta cu 329 euro si nu la REDUCERE. Decat sa dau 2100 lei pe ceas ca sa isi poata sustine magazinele prin malluri atunci mai bine prefer sa iau teapa si cu proxima ocazie o sa mi-l cumpar de dincolo. vasi_bejerea pe mess trimit si poze celor care m-ar putea apropia de adevar. Multumesc
http://forums.watchuseek.com/f62/how-sp ... 39622.html
http://forums.watchuseek.com/f62/possib ... 94910.html
Cat despre pret, aici este o discutie mai ampla
ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
Pentru ca PRC200 nu gasesti nicaieri sub 1000 lei original nou nout garantie plus o curea de rezerva si aici ma refer in afara tarii nu la noi. Vezi ca a mai fost discutia despre PRC-urile alea..Loox scrie:De ce ar fi fake tissotul quartz la 599? Adica intr-adevar l-am vazut pe 1500 la B&B...Cypher scrie:Unul din motive evident e pretul dar si vanzatorul. Mai are la vanzare si PRC 200 la 599 lei care este FAKE.
Pai nu stiu, ar trebui intrebati reprezentanti lantului de magazine mai sus mentionate, cert e ca PRC200 l-am vazut cu aprox 260 euro cadran alb, curea maro 100% confirm pentru ca si eu am fost interesat la un moment dat, dar m-am hotarat la un Seiko Cronograph "mai ieftin".
Inseamna ca fac replici si la manuale si certificate de garantie... http://www.okazii.ro/catalog/51981747/t ... ml#galerie
Si culmea ca toti zic ca se poate verifica oriunde & shit. Ar trebui impuscati astia. http://www.okazii.ro/catalog/51557671/t ... ml#galerie
PS: Cred ca se supara adminul la cat offtopic facem
PS: Cred ca se supara adminul la cat offtopic facem
Citeste primul link de pe WUS postat de nmbcatega si ai sa intelegi totul,daca nu crezi intalneste-te si du-te la un Cellini pentru a-l compara cu unul original.
Au tupeu cu verificare deoarece este G10 inauntru , nu un mecanism chinezesc.
Au tupeu cu verificare deoarece este G10 inauntru , nu un mecanism chinezesc.
In link-ul trimis eu vad niste poze de Tissot,dar care nu sunt ale ceasului efectiv vindut,ci sunt poze de pe net.
In aceste conditii nu am cum sa va ajut.
Dar daca este Tissot original,se mai poate intimpla si sa aiba diferente mari.Poate de la transport,poate o greseala de reglare in fabrica,cine stie.
Dar un reglaj poate rezolva aceasta problema fara prea multe batai de cap.
In aceste conditii nu am cum sa va ajut.
Dar daca este Tissot original,se mai poate intimpla si sa aiba diferente mari.Poate de la transport,poate o greseala de reglare in fabrica,cine stie.
Dar un reglaj poate rezolva aceasta problema fara prea multe batai de cap.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Reglare abatere Seiko 5 Sport
Alooo..aici discutam despre ceasuri Seiko si reglaj-mecanism, discutiile cu fakuri sau nu sunt prin alte parti, cine intereseaza subiectul initial realizeaza ca isi piede vremea
.
Apropo..mestere Claudiu, referitor la aspectul spus de mine in legatura cu dendinta secundarului de a da inapoi sau chiar opri, vin din nou cu o constatare:
in momentul cand reglez ceasul si dau inapoi se opreste secundarul, ei bine in acel moment mecanismul este OPRIT, balansul sta! E vreo problema cu asta? Dvs. imi spuneati ca in timpul operatiei de dat limba mare inapoi se produce o miscare in sens invers a nu stiu caror rotite (nu ma pricep la denumiri tehnice) care pot duce chiar la descentrarea balansului. Ei bine din curiozitate m-am uitat la mecanism: el sta cand si secundarul e oprit. Niste lamuriri in acest sens ar fi bine venite, mai ales ca de acest aspect cu opritul nu ati amintit. Cu respect.
Apropo..mestere Claudiu, referitor la aspectul spus de mine in legatura cu dendinta secundarului de a da inapoi sau chiar opri, vin din nou cu o constatare:
in momentul cand reglez ceasul si dau inapoi se opreste secundarul, ei bine in acel moment mecanismul este OPRIT, balansul sta! E vreo problema cu asta? Dvs. imi spuneati ca in timpul operatiei de dat limba mare inapoi se produce o miscare in sens invers a nu stiu caror rotite (nu ma pricep la denumiri tehnice) care pot duce chiar la descentrarea balansului. Ei bine din curiozitate m-am uitat la mecanism: el sta cand si secundarul e oprit. Niste lamuriri in acest sens ar fi bine venite, mai ales ca de acest aspect cu opritul nu ati amintit. Cu respect.
...calatorule, de vei ajunge odata pe muntele Cassino, opreste-te o clipa.Poate vei auzi si acum suierul gloantelor, vuietul obuzelor si gemetele ranitilor....(Sven Hassel-Montecassino)
"Drept la replica" pentru mester
[quote="Claudiu"]Eu nu mai am ce sa spun lui Incubus avind in vedere ca in opinia lui eu nu fac parte din tagma ceasornicarilor,si nimeni altcineva decit cei enumerati de el.
Mestere eu nu am gandit niciodata sau afirmat asa ceva. Cand am revenit pe forum si am citit parerea dvs. despre mine am fost neplacut surprins si intristat, nici vorba de asa ceva!!..eu am laudat opinia foarte justa -dupa parerea mea- a unui utilizator vis-a-vis de subiectul discutiei ,nu sa va desconsider pe dvs. sau jigni. Va cer scuze pentru eventualele erori in privinsta asta. Cu respect.
Mestere eu nu am gandit niciodata sau afirmat asa ceva. Cand am revenit pe forum si am citit parerea dvs. despre mine am fost neplacut surprins si intristat, nici vorba de asa ceva!!..eu am laudat opinia foarte justa -dupa parerea mea- a unui utilizator vis-a-vis de subiectul discutiei ,nu sa va desconsider pe dvs. sau jigni. Va cer scuze pentru eventualele erori in privinsta asta. Cu respect.
...calatorule, de vei ajunge odata pe muntele Cassino, opreste-te o clipa.Poate vei auzi si acum suierul gloantelor, vuietul obuzelor si gemetele ranitilor....(Sven Hassel-Montecassino)
Este logic ca ceasul sa se opreasca cind dai inapoi,in conditiile explicatiilor ce le-am dat anterior.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Reglare abatere Seiko 5
Mestere...scuze poate sunt eu mai greu de cap....dar daca mecanismul se opreste, este ok nu?....inseamna ca acele rotite, angrenaje ce sunt...nu mai functioneaza temporar, deci nu mai exista practic posibilitatea de a se strica ceva, nu?....ca eu nu mai inteleg nimic... 
- gherghin nicolae
- Moderator
Domnule Incubus...apelativul de ,,mestere " pur si simplu pe mine ma deranjeaza .Asa ca ...daca tot mai apari pe aici , ia vezi cam cum se vorbeste...Asta ar fi in primul rind.
In al doilea rind...la ce iti foloseste sa intelegi cam ce se intimpla cu acel mecanism care il fortezi sa mearga invers ?Pentru ca indiferent de explicatia pe care o vei primi cred ca iti va lua o vesnicie ca sa pricepi .Uite ca sa-ti fie mai usor raspunsul la intrebarea de mai sus ...hai sa te ajut cu inca o intrebare . Tu poti cumva sa maninci invers ? Adica prin partea pe unde are fiecare om ,,esapamentul "... daca ma-ntelegi .
In al doilea rind...la ce iti foloseste sa intelegi cam ce se intimpla cu acel mecanism care il fortezi sa mearga invers ?Pentru ca indiferent de explicatia pe care o vei primi cred ca iti va lua o vesnicie ca sa pricepi .Uite ca sa-ti fie mai usor raspunsul la intrebarea de mai sus ...hai sa te ajut cu inca o intrebare . Tu poti cumva sa maninci invers ? Adica prin partea pe unde are fiecare om ,,esapamentul "... daca ma-ntelegi .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
A...uitasem sa precizez ca m-am referit la termenul de ,,esapament " folosit in ceasuri si pe care ,noi membrii forumisti purtatori de ceasuri mecanice ,il avem de doua ori cel putin
Unul biologic si al doilea al ceasului pe care il purtam si care ar fi posibil sa se strice .(Asta ca sa va trezesc macar curiozitatea sa cautati pe google sa vedeti ce inseamna si cam cum arata ) Termenul esapament (in engleza escapement)
http://www.google.ro/search?q=escapemen ... 2&aql=&oq=
Unul biologic si al doilea al ceasului pe care il purtam si care ar fi posibil sa se strice .(Asta ca sa va trezesc macar curiozitatea sa cautati pe google sa vedeti ce inseamna si cam cum arata ) Termenul esapament (in engleza escapement)
http://www.google.ro/search?q=escapemen ... 2&aql=&oq=
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren