Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Re: Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Olx, ceasul a fost achizitionat prin iunie parca, si culmea culmilor e super precis, la secunda!
Care ar fi modelul nou?
Care ar fi modelul nou?
Timpul este prietenul sau dusmanul nostru.
La ceasurile care sunt de productie foarte recenta a fost inlocuita coronita.
De aceea am facut remarca de mai sus.
Oricum si la DA exista in vanzare actualmente cu ambele tipuri de coronita. Depinde de modelul concret.

Al meu ii transmite salutari!
Oricum si la DA exista in vanzare actualmente cu ambele tipuri de coronita. Depinde de modelul concret.

Ajuns astazi la mine.

- calin gabi
Faina piesa! Felicitari!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
heimdalg scrie:Ajuns astazi la mine.
Cadranul este imprumutat de la Poljot - seria de luxe automatic sau invers?
Învață repede din greșelile altora, pentru ca nu ai timp sa le faci tu singur pe toate.
Invers
.
Orbita este antecesorul lui Poljot de luxe automatic 2415, produs anterior momentului la care fabrica si-a schimbat numele in Poljot schimband similar si denumirile ceasurilor produse.
A small Holy Grail for a Russian watch collector.
Ceva detalii gasiti aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =42&t=6503
Orbita este antecesorul lui Poljot de luxe automatic 2415, produs anterior momentului la care fabrica si-a schimbat numele in Poljot schimband similar si denumirile ceasurilor produse.
A small Holy Grail for a Russian watch collector.
Ceva detalii gasiti aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =42&t=6503
heimdalg scrie:La ceasurile care sunt de productie foarte recenta a fost inlocuita coronita.
Fain si al tau! Ce precizie are? Al meu dupa vreo 5 zile are minus 30 secunde per total, zic eu ca e bine.
Timpul este prietenul sau dusmanul nostru.
Drept sa spun nu mai stiu precizia lui. Oricum destul de buna pentru a nu-mi starni ingrijorari.
Desi ideea initiala a fost sa fie un ceas de zi cu zi ulterior nu l-am purtat prea mult. Prea multe ceasuri prea putin timp.
Mecanismele Vostok din seria 24xx pot atinge usor precizii constante de +/- 5 sec. pe zi chiar daca nu vin totdeauna precis reglate din fabrica. Deci niciodata nu m-a ingrijorat aparenta lipsa de precizie a unui mecanism nou.
Desi ideea initiala a fost sa fie un ceas de zi cu zi ulterior nu l-am purtat prea mult. Prea multe ceasuri prea putin timp.
Mecanismele Vostok din seria 24xx pot atinge usor precizii constante de +/- 5 sec. pe zi chiar daca nu vin totdeauna precis reglate din fabrica. Deci niciodata nu m-a ingrijorat aparenta lipsa de precizie a unui mecanism nou.
- calin gabi
Eleganta ruseasca! Felicitari!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân

si acum ceva casual
Pobeda sa fie.

Azi Slava.

Cred că secundarul nu este al lui. Când voi gasi altul il voi schimba la fel și sticla.

Cred că secundarul nu este al lui. Când voi gasi altul il voi schimba la fel și sticla.
Clipă rămâi eşti atât de frumoasă !