Speed up! Keep running!Vlad S. scrie:Un fel de... ceas(forerunner 235).
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- calin gabi
Frumos Hamilton, seamana putin cu Tissot le Locle la cadran!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Tissot T-Sport Seastar T-1000 Powermatic 80 (300m WR)

Automatic movement with an 80-hour power reserve. Scratch resistant sapphire crystal. Screw down crown. Skeleton case back. Case diameter: 42 mm. Case thickness: 12.4 mm. Band width: 22 mm. Water resistant at 300 meters / 1000 feet.

Automatic movement with an 80-hour power reserve. Scratch resistant sapphire crystal. Screw down crown. Skeleton case back. Case diameter: 42 mm. Case thickness: 12.4 mm. Band width: 22 mm. Water resistant at 300 meters / 1000 feet.
If You See Me Collapse, Pause My Garmin
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Ceva mai multe informatii / pareri despre acest ceas (in special despre mecanism)?
Carcasa tratata ice-hardening process este pur si simplu bulletproof, de 2 ori mai tare si scratch resistant decat otelul 316l folosit la celelalte ceasuri.
Mecanismul in house este putin mai galagios decat un ETA, de exemplu, mai exact miscarea rotorului este cea care se aude, insa trebuie sa fie o liniste completa ca sa o auzi.( este mai galagios pt ca este mai eficient citeam undeva)
The LUME- la acest capitol damasko sta in general cam rau, am mai avut un DA36 iar lume-ul era la fel de prost. Pe mine personal nu ma deranjeaza.
Cautam un daily watch, iar dupa standardele mele Damasko intruneste toate aceste calitati: o carcasa buna si un mecanism pe care te poti baza si exact.
Mecanismul in house este putin mai galagios decat un ETA, de exemplu, mai exact miscarea rotorului este cea care se aude, insa trebuie sa fie o liniste completa ca sa o auzi.( este mai galagios pt ca este mai eficient citeam undeva)
The LUME- la acest capitol damasko sta in general cam rau, am mai avut un DA36 iar lume-ul era la fel de prost. Pe mine personal nu ma deranjeaza.
Cautam un daily watch, iar dupa standardele mele Damasko intruneste toate aceste calitati: o carcasa buna si un mecanism pe care te poti baza si exact.
If You See Me Collapse, Pause My Garmin
Tokoloshe ... snobletea obliga.
-
petermarks
Super Roamerul. Valjoux 72?
Multumesc . Valjoux 726.petermarks scrie:Super Roamerul. Valjoux 72?
Tokoloshe ... snobletea obliga.