Sa o luam dupa numarul de pe tricou aka data achizitiei:
1. Orient blue Mako: Cand l-am primit nu mi-a venit sa cred cat de frumos e si ce calitate pentru banii aia. O culoare a cadranului foarte frumoasa,bratara foarte decenta iar inchizatoarea destul de bine facuta si dura deci simteai cand deschizi clasp-ului.
Il recomand oricui la un buget destul de redus,e peste multe alte ceasuri chiar si un pic mai scumpe.
Oricum cred ca e de prisos comentariul,cunoaste toata lumea Mako-ul.

2. Seiko Orange Monster: Cred ca acesta este unul dintre cele mai cunoscute divere la un pret bun. Cred ca la Monster ORICE comentariu e de prisos dar trebuie sa spun ca este un ceas exceptional: confortabil,vizibilitate maxima,bratara foarte ok,Lume incredibil ! Imi place ceasul enorm si nu cred ca o sa il vand foarte devreme doar daca pateste ceva ori daca imi cumpar un Doxa SUB sau ceva echivalent

3. Si acum ajung la ultima achizitie din "colectia" actuala cu un mecanism mai serios si anume ETA2824-2 ,e vorba de un Sector Diver600 Limited Edition,safir,200m,curea silicon cu catarama dubla etc.
Cadranul este adanc plus marginea cu negru face ca fata sa para mica dar carcasa este cam cat Monsterul.
Ceasul este foarte bine facut,totul se alinieaza perfect,bezelul,dungile curelei cu zimtii bezelului,protectia coroanei este mai dura decat credeam(am crezut ca e o bucata de tabla subtire dar nici vorba),casebackul are gravari foarte misto,indecsii incojurati de o margine metalica,safirul pare destul de gros.Are o combinatie de crom si brushed foarte interesanta,pe marginile si partea inferioara a crown guardului sunt cromate iar partea superioara impreuna cu bezelul si crown guardul sunt brushed
Cadranul are niste valuri desenate foarte foarte discret,iar acelasi pattern exista pe interiorul curelei si pe caseback.
Per total este finisat foarte bine.
Ma enerveaza ca nu are marker luminos pe varful secundarului,nu inteleg de ce i-au pus pe contrabalans :B
Il am pus la vanzare ca nu m-am obisnuit cu marimea lui destul de mica cu ce am fost eu obisnuit in general dar vad ca din ce in ce mai mult nu merita sa il dau
Mecanismul merge brici minus 1-2s/24h ceea ce e foarte bine.