tissot t-toch expert - numai electronica

Anunturi de cumparare ceasuri si alte accesorii sau piese ale acestora.
Scrie răspuns
MladinDorian
Site Admin

tissot t-toch expert - numai electronica

Mesaj de MladinDorian »

Ma intereseaza in special discul cu senzorul piezo de presiune/temperatura plus electronica - discul din stanga jos
Nu ma intrebati cum a ajuns in halul acesta ...
Imagine

ce caut? prima "discul" din imagine cu tot cu modul electronic si senzor intact:
Imagine
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
sicone

Re: tissot t-toch expert - numai electronica

Mesaj de sicone »

cum a ajuns in halul acesta? :lol:
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

A avut un stapan care a crezut reclama .... asa ca l-a folosit... ; oricum, acum este "stabilizat" , se bucura de o noua viata, ramane de vazut cand ii gasesc modulul electronic de T/P
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
vince

Mesaj de vince »

poti sa ne dai te rog mai multe detalii? am si eu unul similar..si as vrea sa invat din "asa nu" :)

Multumesc
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Ma ocup de... IT nu de ceasuri (sunt doar pasionat ca si voi ), cel mai in masura sa va sfatuiasca ar fi Claudiu - sper sa aiba timp si pentru micile noastre prostii; eu am facut-o (am avut si un pic de noroc) plecand de la un ceas care nu mai mergea de loc... touch blocat, etc - norocul meu ca luase praf si un pic de umiditate , asa ca dupa un "mic tratament" a luat-o din loc...
Sa incerc totusi un ASA NU:
1.Nu faceti ceea ce am facut eu - decat daca vreti sa invatati ceva singuri, si va asumati un risc (in raport cu ceasul) ridicat
2.Multi zic ca t-touch (cel putin expertul de la mine ) ar fi watterproof - eu zic ca se inseala un pic; dupa pozele postate, observati ca discul cu senzorul T/P (acoperit in silicon cred) este in direct contact cu mediul exterior - sigur nu ii prieste siliconului un mediu agresiv; modul de constructie favorizeaza depunerea interioara de impuritati - ati vazut ce iese in final - unii zic sa le mai spalati din cand in cand - ROG CLAUDIU SA VALIDEZE SAU NU
3.NU se foloseste touch screen-ul sub apa (dus, bazin, mare...), NU se expune la camp magnetic/electric de valori peste normal - sigur nu ii prieste touch-ului
4.Nu se foloseste ca un Seiko monster - sunt totusi ff sensibile
5.Senzorul TP atunci cand este defect - afiseaza ecran blank la temperatura / meteo / altitudine
6.Cand o ia in "balarii" se recomanda un reset din AC point (cateodata si la schimbarea bateriei) dar NU de catre voi - lasati-l pe Claudiu (sau similar)
7.NU il deschideti voi - nu zic sa mergeti cu el la H/C etc - macar vorbiti cu Claudiu intai
Ar fi multi de NU legati se seria T-touch - cred ca am atins pe cei mai importanti , descoperiti prin trial and error
8.NU butonati ceasul pana nu aveti manualul in fata!!!
Concluzie , sunt ceasuri frumoase, interesante, dar pretentioase fata de utilizator - tratati-le ca atare, NU va luati dupa reclama , si NU schimbati voi bateria - lasati-l pe unu care se pricepe

Ultimul NU : NU zic sa nu faceti ca mine , atata doar ca va asumati un risc maaaareeee
vince

Mesaj de vince »

Multumesc frumos
de unele aspecte mentionate de tine intr-adevar am mai auzit si de la alti detinatori.
As mai adauga pentru varianta din titan ca sunt extrem de sensibile...se zgarie aproape la orice atingere cu alte obiecte...clar nu e de confundat cu robustetea monstrului (am un OM care numai el stie prin cate a trecut si arata ca nou :) )
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

inca, caut.... :?:
Scrie răspuns