Ceasornicar.ro 2016
- timetwister
Re: Ceasornicar.ro 2016
Din variantele propuse initial, Sibiel, desi o locatie superba, a picat pentru ca nu au camera disponibile in perioada 26-28 Februarie.
La acest moment, exista disponibilitate la Complex Pastravaria Albota si la Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa.
Pentru Albota, pretul negociat pentru o camera este de 220 ron / noapte, cu mic dejun inclus.
Pentru Hohe Rinne, am primit o oferta de 325 ron / noapte, dar pretul nu este negociat.
Resorturile fiind mari, se pot negocia pachete si cu pranz / coffe break / barbeque / cina. Am primit asigurari ca pot sa ofere spatiul necesar desfasurarii intalnirii, respectiv sala de sedinta si videoproiector.
Cu respect
La acest moment, exista disponibilitate la Complex Pastravaria Albota si la Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa.
Pentru Albota, pretul negociat pentru o camera este de 220 ron / noapte, cu mic dejun inclus.
Pentru Hohe Rinne, am primit o oferta de 325 ron / noapte, dar pretul nu este negociat.
Resorturile fiind mari, se pot negocia pachete si cu pranz / coffe break / barbeque / cina. Am primit asigurari ca pot sa ofere spatiul necesar desfasurarii intalnirii, respectiv sala de sedinta si videoproiector.
Cu respect
-
valentin1234
Cum intre timp mi-au crescut simtitor sansele sa ajung si eu la intalnirea 2016,
nu ma trec inca pe lista....da-mi dau cu parerea
Albota mi se pare ok, mai ales ca s-a mai facut acolo si a fost multumitor, daca-mi amintesc bine.....
Hohe Rinne mi se pare scabros de scump - da, am vazut pozele - e vorba practic de un salariu minim
net pe economie pentru doua nopti de cazare
in Romaniaaaa! Varadero sau Cayo Coco (Cuba)
incep sa para interesante ca si alternative
Acuma.....
nu ma trec inca pe lista....da-mi dau cu parerea
Albota mi se pare ok, mai ales ca s-a mai facut acolo si a fost multumitor, daca-mi amintesc bine.....
Hohe Rinne mi se pare scabros de scump - da, am vazut pozele - e vorba practic de un salariu minim
net pe economie pentru doua nopti de cazare
incep sa para interesante ca si alternative
Acuma.....
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Varadero nu prea as recomanda, avand in vedere ca e un fel de Mamaia sau Sinaia/ Predeal, dar Cayo Coco ... DA! ... sau Cayo Guillermo + Playa Pilar [aici vorbesc din experienta!]valentin1234 scrie: Varadero sau Cayo Coco (Cuba)
incep sa para interesante ca si alternative![]()
Acuma.....
Eu mai doresc inca 2 camere! Albota suna bine!
Deci: Achraf - 6 persoane / 3 camere
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Albota ramane,este cel mai ok.
Deci va rog sa faceti ultimele strigari,deoarece trebuie sa ma apuc de rezervari.
Va trebui sa platesc un avans destul de consistent,in consecinta s-ar putea sa solicit de la participanti ceva sume de bani.
Deci va rog sa faceti ultimele strigari,deoarece trebuie sa ma apuc de rezervari.
Va trebui sa platesc un avans destul de consistent,in consecinta s-ar putea sa solicit de la participanti ceva sume de bani.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Doi adulti plus copil (3 ani), confirm in maxim 24 ore. 99% sigur venim 
Cea mica doarme intre noi, deci camera dubla cu pat matrimonial e OK...
Cea mica doarme intre noi, deci camera dubla cu pat matrimonial e OK...
Vrea sa vina si fiul meu, cu totul 3 persoane, deci o camera cu 3 paturi daca se poate, va rog.
Pentru ca mai am 2 locuri in masina, le ofer celor ce participa si pleaca din Craiova sau de pe traseul Craiova-Albota.
Cine e interesat va rog contact prin pm.
Pentru ca mai am 2 locuri in masina, le ofer celor ce participa si pleaca din Craiova sau de pe traseul Craiova-Albota.
Cine e interesat va rog contact prin pm.
OK, deci prin urmare - doua camere duble cu paturi matrimoniale pentru doua familii, fiecare compusă din doi adulți si câte un copil mic (2 respectiv 3 ani). Am mai găsit un prieten pasionat de ceasuri care vrea sa vina, dacă se poate 
Claudiu-3 pers
Achraf-6 pers
Heimdalg-3 pers
mnm-2 pers
timetwister-2 pers.
ate14-2 pers
tavi-2 pers
CristiT- 2pers
Jacq-2pers
betykalman 2 pers
marius-2 pers
Nic Gherghin-2 pers
Nihilix1-2 pers
Nihilix2-2 pers
Deasemenea anunt deschiderea propunerilor de prezentari.
A mea va fi:
Executia unui ax balans
A lui Nic Gherghin va fi despre cadranele CFR
Avem si premii.Am sa le prezint cat de curand.
Achraf-6 pers
Heimdalg-3 pers
mnm-2 pers
timetwister-2 pers.
ate14-2 pers
tavi-2 pers
CristiT- 2pers
Jacq-2pers
betykalman 2 pers
marius-2 pers
Nic Gherghin-2 pers
Nihilix1-2 pers
Nihilix2-2 pers
Deasemenea anunt deschiderea propunerilor de prezentari.
A mea va fi:
Executia unui ax balans
A lui Nic Gherghin va fi despre cadranele CFR
Avem si premii.Am sa le prezint cat de curand.

Ceasornicar,FBHI
Si eu vin cu gasca mea! 2+2 miculuti
Sper sa nu va deranjeze niste chicoteli.....
Ba eu cred ca or sa ne bucure!iona scrie:Si eu vin cu gasca mea! 2+2 miculuti![]()
Oana o sa fie incantatata sa-l revada pe Matei!
Cred ca si noi o sa venim cu Mr. Kenny!
Radu .. mingea e la tine!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- costin_barzon
Eu o sa vin sigur .... sper si cu sotia si fiica noastra de 10 ani ... asa ca poate vor fi mai multi copii.
deci: +1 (+2.5 sper)
deci: +1 (+2.5 sper)
Imi plac ceasurile 
- costin_barzon
OK ... sa hotarat.
Va rog o camera tripla.
. Deci
costin_barzon +3 pers
Va rog o camera tripla.
costin_barzon +3 pers
Imi plac ceasurile 
Claudiu-3 pers-Junior Suite
Achraf 1-2 pers-dubla
Achraf 2-2pers-dubla
Achraf 3-2 pers-dubla
Heimdalg-3 pers-Junior suite
mnm-2 pers-dubla
timetwister-2 pers.-dubla
ate14-2 pers-dubla
tavi-2 pers-dubla
CristiT- 2pers-Matrimoniala
Jacq-2pers-dubla
betykalman 2 pers-dubla
marius-2 pers-dubla
Nic Gherghin-2 pers-dubla
Nihilix1-2 pers-matrimoniala
Nihilix2-2 pers-matrimoniala
Costin Barzon-2 pers-tripla
Iona-2 pers-matrimoniala
Ghita Parv-4 pers-junior suite
Am sa afisez cat de repede suma ce reprezinta avansul si modalitatea in care puteti sa-mi trimiteti aceasta suma.
Diferenta se va achita acolo.facturi separate nu stiu daca se vor putea emite,vom vedea desemenea la fata locului.
Micul dejun este inclus,celelalte mese se vor lua a la carte,eventual vom stabili dimineata ce servim la pranz,si tot asa,pentru a usura sarcina bucatariei si a nu astepta prea mult comenzile.
Avem la dispozitie sala de conferinte sambata,deasemenea sala fostului restaurant din Vila Poenita ne sta la dispozitie pentru a sta acolo cat dorim fara a deranja pe altii.
Sala de conferinte si consumatia-cafea,crantanele si apa- de la sala vor fi din partea Ceasornicar.ro.
Achraf 1-2 pers-dubla
Achraf 2-2pers-dubla
Achraf 3-2 pers-dubla
Heimdalg-3 pers-Junior suite
mnm-2 pers-dubla
timetwister-2 pers.-dubla
ate14-2 pers-dubla
tavi-2 pers-dubla
CristiT- 2pers-Matrimoniala
Jacq-2pers-dubla
betykalman 2 pers-dubla
marius-2 pers-dubla
Nic Gherghin-2 pers-dubla
Nihilix1-2 pers-matrimoniala
Nihilix2-2 pers-matrimoniala
Costin Barzon-2 pers-tripla
Iona-2 pers-matrimoniala
Ghita Parv-4 pers-junior suite
Am sa afisez cat de repede suma ce reprezinta avansul si modalitatea in care puteti sa-mi trimiteti aceasta suma.
Diferenta se va achita acolo.facturi separate nu stiu daca se vor putea emite,vom vedea desemenea la fata locului.
Micul dejun este inclus,celelalte mese se vor lua a la carte,eventual vom stabili dimineata ce servim la pranz,si tot asa,pentru a usura sarcina bucatariei si a nu astepta prea mult comenzile.
Avem la dispozitie sala de conferinte sambata,deasemenea sala fostului restaurant din Vila Poenita ne sta la dispozitie pentru a sta acolo cat dorim fara a deranja pe altii.
Sala de conferinte si consumatia-cafea,crantanele si apa- de la sala vor fi din partea Ceasornicar.ro.

Ceasornicar,FBHI
Mai este timp pentru inscrieri?
Da,pana pe la sfarsitul lunii se poate.Cei de la Albota sunt foarte deschis,spre deosebire de alte locatii unde am mai fost.
Deci lista este deschisa.
Deci lista este deschisa.

Ceasornicar,FBHI