Off-topic : rad de ma prapadescLucian Marcu scrie:Poate asa cunosc si colegul muresean care a spus vamesului din Targ(Mures) ca eu am in colectie un ceas de 7 mii eusi altele asemanatoare dpdv valoric ori aiurea.
Colegul respectiv imi este dator cu o bere cel putin,din pricina acestor laudeam fost taxat astazi cu 60 ron pt un Zodiac Glorious si vamesul avea ganduri ca este si acesta un ceas de cel putin 1000 eu
![]()
![]()
![]()
Deci ,multa vorba ,astept colegul respectiv(colegii) mai bine zis solicitarea lor pt cd
Intalnirea anuala ceasornicar.ro | Moeciu | 2010
Re: Intalnirea anuala ceasornicar.ro | Moeciu | 2010
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
Lucian, fa-i cadou vamesului o replica, si zi-i ca te ocupi cu asa ceva, poate te lasa in pace 
E riscant, il poate acuza legal de : fals si uz de fals.bograd scrie:Lucian, fa-i cadou vamesului o replica, si zi-i ca te ocupi cu asa ceva, poate te lasa in pace
AR1070-56E
Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singur! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Am reusit si eu sa dau jos pozele facute cu aparatul meu la intalnirea de la Moeciu.
Scuze pentru intarziere, o vorba spune ca e mai bine mai tarziu decat niciodata.
Nu sunt foarte multe poze, dar am rememorat acele clipe cu placere...

...urmeaza 2 poze la nivelul mesei facute de Tudor, (baietelul meu de 3 ani) cand il tineam in brate. Nici n-am stiut ca a "lucrat" la aparatul foto.

Cam asta a fost Moeciu 2010... clipe minunate...
Scuze pentru intarziere, o vorba spune ca e mai bine mai tarziu decat niciodata.
Nu sunt foarte multe poze, dar am rememorat acele clipe cu placere...

...urmeaza 2 poze la nivelul mesei facute de Tudor, (baietelul meu de 3 ani) cand il tineam in brate. Nici n-am stiut ca a "lucrat" la aparatul foto.

Cam asta a fost Moeciu 2010... clipe minunate...
Dus cu CEASUL!
Tocmai ce a fost pe TVR 2 emisunea "Bugetul meu" la sfarsitul careia a fost un reportaj de la Hotel Turnul si un interviu cu proprietarul.
Daca intereseaza pe cineva, s-ar parea ca este in reluare maine, noaptea tarziu la ora 1:20.
Daca intereseaza pe cineva, s-ar parea ca este in reluare maine, noaptea tarziu la ora 1:20.
Sa ne amintim si de anul trecut. 
Some people call it obsession, i call it passion.
- gherghin nicolae
- Moderator
Multumesc Grig , multumesc Ceasornicar.ro !!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "