Adi , ai spus ca ai achizitionat multa documentatie (pe CD ) de pe net .
Aia trebuie citita , desi este mai usor sa intrebi aici .
Daca tot ai , poti ajuta si comunitatea noastra , postind diverse chestii interesante . Sint sigur ca vei gasi acolo . Doar copy...paste aici si macar invatam si noi .Chiar daca au costat bani , pe multi dintre noi i-au costat bani ca sa invete , insa impartasesc tuturor informatia pe care o detin . Asta-i spiritul forumului ...
Daca incerci , vei reusi . Insa pina atunci , postez eu , din pacate fara sa ma chinui sa traduc . Am mai multe carti...deh sint de moda mai veche , cind cartile erau nu in format electronic .
Sper sa fie util tuturor dintre dumneavoastra care veti incerca sa identificati diverse mecanisme nemarcate .
Aici incep cu cele mai vechi , respectiv fusee , sa aiba totusi legatura cu acest topic .
Desi ar fi fost foarte util un alt topic , insa contributia mea este ,de data asta , doar fotografia . Veti citi , traduce si cred eu identifica relativ bine anumite mecanisme . Eu de multe ori apelez la carti . Carti pe hirtie ...
Sigur exista informatia asta si pe net , insa nu stiu cum se numeste cartea , pentru ca nu are coperti si in interior nu am gasit un titlu .
Provine dintr-o consignatie din Bucuresti , de pe Academiei .
Aici identificarea dupa pillar plate , adica acei piloni care separa placile ceasului . Dupa cum vedeti sint de mai multe forme ...
Aici un ceas fusee vedere laterala
Identificare dupa podul care acopera balansul ...
Aici marile inventii pe ani . Daca studiezi mecanismul , chiar fiind profan iti vei da seama carei perioade apartine ...
Sper sa va fie de folos , chiar daca nu sint traduse ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "