Identificari ceasuri de buzunar

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Scrie răspuns
basty

Re: Identificari ceasuri de buzunar

Mesaj de basty »

Uauuuu. :o Mulţumesc Alex Clej. Din păcate nu-i marcat Audemars Freres. Oricum sunt fericit că am în colecţie un asemenea calibru. Bănuiesc că este o copie foarte reuşită a acestui model de calibru.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Cautati sub cadran. Mecanismele vechi erau uneori semnate doar sub cadran. :wink:
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

basty scrie:Am şi eu un noname funcţional, dar nu pot identifica calibrul, însă cel mai curios sunt să aflu detalii despre acel marcaj pe care nu l-am mai văzut pe alte calibre.
Din pacate, carcasa nu e cea originala, trebuia sa fie una cu 3 capace (hunter case) si probabil diin aur...
Dus cu CEASUL!
FlameBoy

Mesaj de FlameBoy »

Salut , am primit si eu un ceas de buzunar , ma rog , vroia cineva sa il arunce si parca imi parea rau sa o faca asa ca i-am zis sa mi-l dea mie , l-am dus la un ceasornicar sa il repare ,ii lipsea minutarul secundarul si sticla,cu secundarul nu m-a putut ajuta . Ma puteti ajuta cu cateva informatii despre el , an , un pret (macar sa stiu daca reparatia a meritat ) .Ceasul e omega , are seria pe spate 5207004. Pun si doua fotografii , multumesc.

Imagine
Imagine
mihai_omega

Mesaj de mihai_omega »

Dupa numarul de serie este fabricat in anul 1917, daca numarul de serie este cel de pe mecanism. O poza cu mecanismul nu aveti?
Pozsony este numele Bratislavei in limba maghiara. Probabil a apartinut unui anume Bobel Bela din Bratislava (sau a fost vandut de o firma cu numele acesta).
Nu ma pricep la evaluari, e important si mecanismul, dar in starea actuala (neingrijita) estimez cu marja de eroare o valoare de 150-200 EUR.
FlameBoy

Mesaj de FlameBoy »

Imagine
In fata acelui 2 e un 5 , care din pacate nu se observa in fotografie
Imagine

Posibil sa nu va fi dat numarul bun , imi cer scuze , nu ma pricep.Sper sa va foloseasca pozele ,multumesc.
mihai_omega

Mesaj de mihai_omega »

Mecanismul e făcut in 1913. Mulțumim d-lui Achraf pentru tabelul cu numerele de serie oferit de Moș...
FlameBoy

Mesaj de FlameBoy »

Mersi frumos , ma bucur ca l-am salvat
Valyxxx

Mesaj de Valyxxx »

Salut,
Am un ceas de buzunar pobeda. Ceasul este aniversar la implinirea a 40 de ani 1945-1985. Poate sa imi spuna cineva daca are vreun fel de valoare?
Multumesc. O sa revin cu cateva poze.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Orice ceas are valoare,fie swiss,fie URSS.Pobeda de buzunar ptr.colectionarii de ceasuri sovietice are logic o valoare,dar pretul de piata nu cred sa fie decat intre 80-150 lei,totul depinzand de starea fizica si functionala a acestuia.Pozele cu ceasul ar putea aduce clarificari in privinta pretului,fara acestea e foarte greu si cam inutil sa se discute asupra subiectului.Numai bine!
Mihai P.
claudiu.radu

Mesaj de claudiu.radu »

Salutare!
De curand am intrat in posesia ceasului strabunicului meu. Stiu ca l-a "achizitionat" cand lupta in al doilea razboi mondial de la un prizonier. Din pacate, a avut foarte multi nepoti si stranepoti care i-au dus ceasul in starea in care-l vedeti. Ii lipseste geamul, cadranul e crapat, nu mai are limbi, nu mai are coronita si, bineinteles, nu functioneaza. As vrea sa il reconditionez si v-as ruga, daca ma puteti ajuta, sa-mi spuneti daca gasesc piese pt el si cam cat m-ar costa reconditionarea. Nu as vrea sa ii schimb cadranul. Din ce vad pe mecanism, pare a fi un ceas frantuzesc (Avant, Arriere la reglare). Probabil, nu este un ceas valoros, insa pt mine valoreaza mult. Fotografiile sunt facute cu telefonul, scuze!

Imagine
Imagine
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Claudiu ar fi cel mai in masura sa va ajute. Contactati-l prin MP.
D0RY

Mesaj de D0RY »

am avut ocazia sa ma opresc la un targ de vechituri , si am observat un ceas de buzunar vechi Misalla - swis made. este ceva mai rar sau ceva neinteresant. pt ca nu am gasit nimic pe internet, doar 1 pe ebay.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

D0RY scrie:am avut ocazia sa ma opresc la un targ de vechituri , si am observat un ceas de buzunar vechi Misalla - swis made. este ceva mai rar sau ceva neinteresant. pt ca nu am gasit nimic pe internet, doar 1 pe ebay.
E o cugetare personala, revelatie, afirmatie ca intrebare nu pare a fi :shock: .
D0RY

Mesaj de D0RY »

si uite asa postam fara sens de 2 ori.

am avut ocazia sa ma opresc la un targ de vechituri , si am observat un ceas de buzunar vechi Misalla - swis made. este ceva mai rar sau ceva neinteresant? pt ca nu am gasit nimic pe internet, doar 1 pe ebay.
Scrie răspuns