... in buzunar sau la gat.

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Scrie răspuns
freeforsound

... in buzunar sau la gat.

Mesaj de freeforsound »

Buna seara,

Desi nu-mi plac cadranele de ceasuri care au cifre romane, ironia sortii face ca primul meu ceas "de buzunar" sa fie acest modest ANKER 100. Paradoxal, primul lucru care m-a atras la acest ceas a fost cadranul !
Intrebare : ce mecanism <calibru> are?
Multumesc.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
gherghin nicolae
Moderator

Re: ... in buzunar sau la gat.

Mesaj de gherghin nicolae »

Scrie pe undeva pe sub balans . Insa este genul de mecanism one dolar watch . Poate fi Baumgartner sau Timex sau Ruhla sau Smiths sau...daca cititi ceea ce scrie sub balans va spun exact .
Aici aveti multe asemenea mecanisme , care pot avea de la 0 la 17, 19 , 21 rubine . Insa , desi cele cu rubine functioneaza mai bine (datorita reducerii frecarilor ) , valoarea lor este mica . Cu toate astea , ceasul este frumos . Pacat ca are un asa slab mecanism (slab calitativ )

http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... ft&0&2uswk
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
freeforsound

Mesaj de freeforsound »

Vreau sa-i multumesc d-lui Gherghin Nicolae, pentru raspunsul promt si la obiect. Astazi am privit mecanismul, cu o lupa 30X, si "pe undeva pe sub balans" nu scrie nimic dar am numarat 7 rubine desi pe cadran scrie 17 RUBIS!
... aveti dreptate, ceasul are un mecanism slab dar tot ma bucur ca sunt posesorul lui.
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
vasi.utziu

Mesaj de vasi.utziu »

Foarte frumos ceasul(in special cadranul).Si mie imi plac cele cu cifre romane.
Nu toate rubinele sant la vedere...cat despre lupa de 30x...e de-a dreptul binoclu... :lol: :lol: Bafta!
Scrie răspuns