valentin1234 scrie:Ca si concluzie...cu sau fara nervi la stomac.....imi vine foarte greu sa nu compar acest ceas cu...de exemplu..
ce produce Hamilton in gama homage militar....la preturi de 8-10 ori mai mari.....fara sa ma intreb...ca Tzanca
Uraganul: "oare se merita, chiar se merita?"
Daca ma intrebai acum cateva luni iti ziceam un "Nu" raspicat si iti tranteam usa in nas!
Pana intr-o zi cand nu mai retin unde am dat pe youtube de "rolex milsub" si mi-a picat cu tronc felul cu arata. Uite asa am ajuns la un San Martin, si dupa cateva vizionari pe youtube am zis sa comand. De pierdut mare lucru nu aveam ce pierde, pe la 200 si un pic de euro cu tot cu taxe de import. Mai exact de aici
https://watchdives.com/collections/san- ... edition-v2
L-am primit de aproape 3 saptamani si e pe mana in fiecare zi de dimineata pana seara. De mecanism nu zic ca stiti toti, NH35 dar ajustat (zic ei). Calitate ce sa zic, buna spre foarte buna, probabil comparativ cu elvetiene la pret de x 4. Nu e copie 100% dupa original - so asta imi place! Finisat foarte bine - m-am uitat cu lupa si nu am vazut fir de praf pe cadran sau pe manose. Bratara+claspul sunt de milioane, nu am ce sa compar decat cu Strapcode, si asta e infinit mai usoara si confortabila (da stiu, sunt unii care tb sa simta greutatea altfel nu e ce trebe. nu e cazul).
In rest QA tot pe acolo ca si ceasurile mele de 1000+, un Laco Pro si un Damasko DS 30 (care amandoua au plecat inapoi la service in prima saptamana pentru probleme vizible de QA). Asta e perfect in afara de secundar care are ceva pete pe varf, dar vizible doar la lupa (spre deosebire de Damasko!). Am zis hai sa vad ce zic baietii de unde am cumparat, le-am trimis poze si le-am zis ca nu trimit ceasul in China, e prea ieftin sa imi bat capul, dar daca ei imi trimi un secundar gratis atunci e primit doamne-ajuta! Am primit mail dupa cateva zile ca urmeaza sa imi trimita secundar nou lol!
Ca si concluzie, chinezii sunt pe val, desi nu stiu daca Seiko o sa se simta vreodata amenintat, pentru ca brand... Urmatorul pas la chinezi e sa vina cu design-uri in house, dar n-am mari sperante. Dar atata vreme cat fac "homajuri" de calitate, da-i sa sune...