Pot sa afirm ca am inteles multe din explicatia ta Bogdane, drept pentru care i-ti
multumesc foarte mult, berea o dau eu la Brasov pe 14 martie.
Stima si respect.
Nicola56.
Titus Geneve ( curvex )
Re: Titus Geneve ( curvex )
Nu sunt eu cel care a sunat dar informativ iti pot spune ca la 3500 lei poti lua quartz-uri cu foarte mult peste el ca nivel tehnic plus finisaje, inclusiv cu receptie prin satelit - cel mai inalt nivel actual. Are ETA F06.111 - un mecanism slab cotat. Modelul este nimic la capitolul quartz, nu exceleaza prin ceva. Nu te ghida dupa cat costa la AD - acolo e o oricum mult supraevaluat, nici cat cer altii pe net. Nu il dai la banii astia, nici daca era nou cu pachet complet, dovada ca stai demult cu el la vanzare. Mai are si "dezavantajul" ca e model de dama deci mai putin cautat. Diamantele sunt sintetice, valoarea lor se reduce la sticla (cel putin pt. mine). Parerea mea este sa accepti prima oferta care iti convine, altfel risti sa stai cu el mult si bine ...nicola56 scrie:[...] ma uit pe Google gasesc un ceas identic, unde scrie -retail price-3,300 $,- sale
price -2,475 $, caut incontinuare pe ebay. com, unde gasesc 3 ceasuri identice cu al
meu ( Tag Heuer Aquaracer -WAF 1320 ) la -3,917 $,- 2,235 $ -1,875 $, intrebarea mea
este: un cunoscator sau un necunoscator ca mine, oare ce concluzie trage ?
Lam pus la vanzare cu 3,500 lei, ma suna cineva s-mi zice: pe ce ceri 3,500 lei? habar nu ai de ceasuri. Nu mam suparat ( 31 de ani de lautarie sant obisnuit cu tot felul de oameni ) oare
cu ce am gresit, sau care suma era corect sa o cer? Asta ma face sa intreb despre ceasuri.
AR1070-56E
Cea ce spui tu zar e valabil la ceasuri obișnuite, ăsta e unul fashion Deci nu contează ce mecanism are sau ce finisaje. Plus ca e un ceas de damă, care femei văzut tu sa fie interesate de ce eta e intr un ceas sau ce finisaje are.
Moderator:
Rog limitati discutiile asupra ceasului/ ceasurilor.
Atacurile la persoana vor fi sanctionate.
Moderator:
Rog limitati discutiile asupra ceasului/ ceasurilor.
Atacurile la persoana vor fi sanctionate.
Va multumesc tuturor pentru amabilitatea de care dati dovada intotdeauna.
Stima si respect.
Nicola56.
Stima si respect.
Nicola56.