Sfat achizitie Seiko

Ceasuri Diverse
Scrie răspuns
danny

Re: Sfat achizitie Seiko

Mesaj de danny »

Din cele 3, eu l-as alege pe cel automatic...dar poate sunt eu subiectiv :)
john_gabriel41

Mesaj de john_gabriel41 »

Eu l-as alege ca design pe al 3-lea , e cel mai frumos dintre ele !
Ana-Maria

Mesaj de Ana-Maria »

Nu ca design ca mie de ex imi plac toate, alte diferente daca imi puteti spune deoarece nu ma pricep deloc. Si eu sunt doar cu frumosul :D
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Si eu votez tot cu automaticul.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

In primul rand trebuie sa decideti daca doriti automatic sau quartz.
Automaticul este un ceas care necesita ceva mai multa atentie,in sensul servisarii periodice la 4 ani,deasemenea nu este la fel de precis ca si un quartz.Dar este automatic,ceea ce inseamna ca aveti pe mana un ceas bine vazut de cei care apreciaza orologeria.
Quartzurile sunt mai precise,trebuie doar sa schimbati bateria cam la 1,5 ani.Dar la fel de bine va puteti uita la telefon,aveti si acolo un quartz.... :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Ana-Maria

Mesaj de Ana-Maria »

Claudiu scrie:In primul rand trebuie sa decideti daca doriti automatic sau quartz.
Automaticul este un ceas care necesita ceva mai multa atentie,in sensul servisarii periodice la 4 ani,deasemenea nu este la fel de precis ca si un quartz.Dar este automatic,ceea ce inseamna ca aveti pe mana un ceas bine vazut de cei care apreciaza orologeria.
Quartzurile sunt mai precise,trebuie doar sa schimbati bateria cam la 1,5 ani.Dar la fel de bine va puteti uita la telefon,aveti si acolo un quartz.... :wink:
Multumesc! Initial ma gandeam la un automatic, dar cum nu stiu nimic despre ele eram in dubii in alegerea lui.
mihaib78

Mesaj de mihaib78 »

Si eu va sfatuiesc sa mergeti tot pe automatic. Este un ceas mai "viu" cu "o inima care bate" daca intelegeti ce vreau sa spun:-). In plus eu cred ca o sa va plictisiti mai repede de ceasul quartz, cel putin eu asa am patit.
Succes in alegere! Azi sunt promotii la toate ceasurile din reteaua B&B, deoarece aniverseaza 3 ani de existenta a saitului!
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Pentru o doamna, domnisoara este mai potrivit un quartz, mai ales ca tinutele se schimba des si ceasurile in ton, nu mai are grija intorsului si mai ales a potrivitului.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
mihaib78

Mesaj de mihaib78 »

De acord,
numele de utilizator cu intrebarea intradevar e Ana-Maria dar uitati-va la ceasurile seiko propuse: toate sunt barbatesti. De aceea am presupus ca ceasul ar fi destinat unui barbat nu unei doamne.
Si eu sunt de acord ca unei doamne i-ar fi mai potrivit un quartz, bat-o vina de moda;))
Ultima oară modificat 24 Feb 2017, 21:33 de către mihaib78, modificat 1 dată în total.
mihaib78

Mesaj de mihaib78 »

Sfatul meu principal ar fi daca sunteti doamna/ domnisoara alegeti-va un ceas de dama, e mai potrivit, acestea fiind mai finutze si mai elegante:)
Scrie răspuns