Schimbat baterie ceas fossil
Schimbat baterie ceas fossil
Salutare tuturor. Sunt nou pe site, nu pot spune ca sunt pasionat dar, imi plac ceasurile. Am o problema cu un ceas fossil al nevestei. I-am schimbat bateria cu una Renata SR721SW doar ca secundarul se cam "misca" pe loc. Ca si cum nu ar avea putere sa invarta. Norocul meu ca am comandat 3 baterii, deja am desfăcut 2 si se întâmplă la fel. O singura data a funcționat normal cateva secunde. Precizez ca ceasul a funcționat înainte de a i se termina bateria. S-o fi stricat?
Re: Schimbat baterie ceas fossil
Ce fel de baterie ati pus? Ceva chinezesc sau de marca (Varta, Renata, Maxwell)?
Este tipul de baterie recomandat de producator?
Este tipul de baterie recomandat de producator?
Ceasoholic
Am desfacut capacul, am văzut modelul bateriei ceva made in Japan , am comandat acelasi model doar ca Renata Sr721sw
Tot astazi am mai schimbat bateria la un ceas puma tot de dama. Pentru ala comandasem Varta. Am pus bateria si funcționeza fara probleme. Poate am primit ceva fake, alta explicație nu am de aceea m-am gândit sa intreb aici
Poate e nevoie de o mica revizie... va recomand sa mergeti la un ceasornicar... alta idee nu am.
Ceasoholic
Renata sunt f.bune.Daca bate pe loc secundarul,aveti o problema la mecanism.Si o mica mizerie intrata in dantura rotilor poate creea probleme.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people