36.000 bph aka 36k
Re: 36.000 bph aka 36k
Nivia HF 36000 Automatic Chronometer (AS 1920)
Carcasa de otel, 39.9 mm , mecanism AS 1920 Chronospeed in regim de cronometru, protectie antimagnetica ...
Cautand, un pic doar, despre acest brand, se pare ca au realizat niste ceasuri interesante, cronografe cu Valjoux, mecanisme in grad de cronometru ... eeeei, pare treaba serioasa!
Carcasa de otel, 39.9 mm , mecanism AS 1920 Chronospeed in regim de cronometru, protectie antimagnetica ...
Cautand, un pic doar, despre acest brand, se pare ca au realizat niste ceasuri interesante, cronografe cu Valjoux, mecanisme in grad de cronometru ... eeeei, pare treaba serioasa!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Technos Automatic Kaiser II Hibeatron 36000 (ETA 2832)
Nu mai achizitionasem de mult timp un ceas la 36k, era vremea pentru un "missing link"!
Al-8-lea Technos 36k din colectia mea, practic singurul care imi lipsea (restul sunt variatiuni de cadrane).
Cei de la Technos au folosit 4 mecanisme la 5Hz (10 semi-oscilatii / s) - ETA 2734, 2826, 2832 si AS 1920.
La acest model carcasa este de otel, 37 mm. Astept sa ajunga pentru a-l testa si studia mai bine (sub lupa!)
Coronita semnata, bratara dedicata ... tot ce-mi doresc!
Nu mai achizitionasem de mult timp un ceas la 36k, era vremea pentru un "missing link"!
Al-8-lea Technos 36k din colectia mea, practic singurul care imi lipsea (restul sunt variatiuni de cadrane).
Cei de la Technos au folosit 4 mecanisme la 5Hz (10 semi-oscilatii / s) - ETA 2734, 2826, 2832 si AS 1920.
La acest model carcasa este de otel, 37 mm. Astept sa ajunga pentru a-l testa si studia mai bine (sub lupa!)
Coronita semnata, bratara dedicata ... tot ce-mi doresc!
Arata foarte bine ceasul.Si completeaza colectia!
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Cuervo y Sobrinos.....acum cativa ani am fost invitat la deschiderea standului lor de la Baselworld....
Interesanta combinatia,asa cum ai spus..
Interesanta combinatia,asa cum ai spus..
Ceasornicar,FBHI
Cred ca articolul asta a trecut pe sub radar!
The Breguet Classique Chronométrie 10 Hz Ref. # 7727 and its Innovations
https://monochrome-watches.com/breguet- ... iew-price/
Doamneeee, ce bijuterie! Tehnologica si estetica!
The Breguet Classique Chronométrie 10 Hz Ref. # 7727 and its Innovations
https://monochrome-watches.com/breguet- ... iew-price/
Doamneeee, ce bijuterie! Tehnologica si estetica!
Este!
Ceasornicar,FBHI
Ultimul 36.000 venit este tot de la Cyma, cu o carcasa GP. Bratara originala este cam uzata, nu stiu daca ar putea (si merita) fi refacuta.
Mecanism ETA 2832 / Synchron 78. Nu stiu cat de decent functioneaza, vom vedea cand ajunge ...
Mecanism ETA 2832 / Synchron 78. Nu stiu cat de decent functioneaza, vom vedea cand ajunge ...
A ajuns! Dupa ce l-am cosmetizat un pic, arata bine.Achraf scrie:Ultimul 36.000 venit este tot de la Cyma, cu o carcasa GP. Bratara originala este cam uzata, nu stiu daca ar putea (si merita) fi refacuta.
Carcasa nu este uzata, i-as da o nota de 8.5/10.
Bratara arata mai bine decat ma asteptam pe partea vizibila, dar pe spate este uzata bine.
Trebuie sa ii polisez geamul si sa ii gasesc o garnitura potrivita.
Functioneaza acceptabil, pierde cam 30-40 sec / 24h.
S-a scumpit energia, s-a scumpit si ceasu' (de la 6500 la 7250)Zar scrie:Citizen - Glorious : https://www.ebay.com/itm/GLORIOUS-CITIZ ... 4171175473
Anuntul respectiv e de peste 1 an vechime, inca valabil. Motivele pot fi multiple de ce nu s-a vandut. Eu inclin sa cred din cauza pretului (probabil mare) nu din motiv de neinteres, dar totusi nu tot ce e rar (sau unicat) e si sigur cautat. Practic gandind in acei bani se poate lua un 36K modern (GS, Espada etc.) si nou care evident ofera mai mult ... Personal tot unul modern as alege chiar daca GC este infinit mai rar si exclusivist. Judecat la rece mai intervin si lucruri de ordin tehnic/service : daca ai probleme cu el - ma refer la necesitatea de schimbat piese - originale ori nu gasesti, ori gasesti foarte scumpe.
Voi ce parere aveti
[asta era in Oct. 2020 ...]
In ritmul acesta va ajunge sa coste cat o masina sh...
Oooo, un Astrographic SST! Superb!
Missing it!
Missing it!
- Baronul Rosu
Au mai trecut doi ani și este tot la vânzare.Zar scrie:Citizen - Glorious : https://www.ebay.com/itm/GLORIOUS-CITIZ ... 4171175473
Anuntul respectiv e de peste 1 an vechime, inca valabil. Motivele pot fi multiple de ce nu s-a vandut. Eu inclin sa cred din cauza pretului (probabil mare) nu din motiv de neinteres, dar totusi nu tot ce e rar (sau unicat) e si sigur cautat. Practic gandind in acei bani se poate lua un 36K modern (GS, Espada etc.) si nou care evident ofera mai mult ... Personal tot unul modern as alege chiar daca GC este infinit mai rar si exclusivist. Judecat la rece mai intervin si lucruri de ordin tehnic/service : daca ai probleme cu el - ma refer la necesitatea de schimbat piese - originale ori nu gasesti, ori gasesti foarte scumpe.
Voi ce parere aveti