Cronograf de buzunar TAVANNES [M.A.N. S.S.A.U.]

Ceasuri Militare
Scrie răspuns
AC NineFingers
Moderator

Re: Cronograf de buzunar TAVANNES [M.A.N. S.S.A.U.]

Mesaj de AC NineFingers »

Foarte tare ... e ora 2.A.M si nu am somn ... si parasoxal mai sunt vreo 34 minute pana la sfarsit iar ceasul e la modica suma de 113 usd ! ! !

Am vazut finalul live - 375 USD ! :lol: :lol: :lol: La ultimile 10 secunde pretul s-a dublat de la 190 la 375 $ !
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 3D1&_rdc=1
Din pacate n-am putut licita fiind plecat dar mi-a parut al naibii de rau.
AC NineFingers
Moderator

Da , stiu , am luat la cunostinta si de asta ! O sansa rarisima daca nu unica ca valoare ! Am discutat cu 3 forumisti pana acum si toti 3 si`au exprimat pe fata regretul de a nu fi participat la suma asta si ei pe licitatie .
Au aparut cateva ... Cine stie cand vor mai aparea pe piata asemenea piese.Astea is ca aparitia cometei Haley - odata la 76 ani ! Glumesc desigur ! Cat de dese credeti ca sunt aparitiile acestui ceas pe piata in conditiile in care au facute doar vreo 2500 bucati iar cele mai multe deja sunt tezaurizate de unii dintre noi ?! :) Au aparut acum pe timp de criza 3-4 bune despre care am discutat... Parol pe barba mea ca timp de un an nu va mai aparea niciununul !
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Eu unul n-as fi asa sceptic.
In tara e intr-adevar putin probabil sa mai gasesti piese interesante si daca da, atunci la preturi prohibitive sau in stare precara.
Mai degraba in strainatate unde interesul ptr asemenea piese, in afara contextului romanesc, e mai degraba modic. Nu e de ignorat nici faptul ca pana la inceputul anilor 2000 s-a scos din tara cam tot ce se putea transforma in bani.
E drept ca nu am argumente ptr. afirmatie dar am vazut suficiente ceasuri rare aparute pe ebay-urile straine fara ca vanzatorul sa aiba macar idee ce vinde.
Ca fapt divers in aceeasi zi s-a licitat pe ebay.de un "cronometru CFR" (Roskopf) defect, cu tija de armare si coroana lipsa dar cu cadran de email impecabil cu fabuloasa suma de 16 €
Asa ca; "keep searching"
priam

Mesaj de priam »

Acesta a revenit la vanzare http://cgi.ebay.com/RARE-TAVANNES-MAN-S ... 41539c7d6f , dar nu se va da la banii ceruti.
Sunt sigur ca vor mai fi...
everything around me, but me, is changing
AC NineFingers
Moderator

priam scrie:Acesta a revenit la vanzare http://cgi.ebay.com/RARE-TAVANNES-MAN-S ... 41539c7d6f , dar nu se va da la banii ceruti.
Sunt sigur ca vor mai fi...
Demult stiam de el , pretenul Galaxy l`a si contactat pentriu o mica negociere ! Nu lasa armeanul un cent din ceea ce cere !
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

Nu-i frumos sa faci publice mesajele personale, dar mai contine o informatie interesanta...
"... I bought it in St. Petersburg (Russia) 2 wees ago. Sorry my friend, I can not sell less than 480 usd. kind regards..."
Dus cu CEASUL!
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Si iar imi vine in minte poza cu soldatul rus cu ceasuri la ambele maini si un lucru pe care un unchi de vreo 90 ani mi l-a zis: rusii tineau ceasurile de buzunar confiscate legate cu ata la gat!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
AC NineFingers
Moderator

galaxy scrie:Nu-i frumos sa faci publice mesajele personale, dar mai contine o informatie interesanta...
"... I bought it in St. Petersburg (Russia) 2 wees ago. Sorry my friend, I can not sell less than 480 usd. kind regards..."
Mai trebe doar sa ma urechezi ... :lol: :lol: :lol: Macar nu curge sange .... :twisted:
zaytsuca scrie:Si iar imi vine in minte poza cu soldatul rus cu ceasuri la ambele maini si un lucru pe care un unchi de vreo 90 ani mi l-a zis: rusii tineau ceasurile de buzunar confiscate legate cu ata la gat!
Mie bunicul imi spunea ca rusii aveau ceasuri de masa la gat ... o fi un sambure de adevar in tot !!
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Vorba lui Tanase: ..."de la Nistru pan`la Don
davai ceas davai palton"
PS.
As fi al naibii de curios sa aflu cum a ajuns Tavannes-ul ala taman in Armenia?
...probabil era inpachetat in palton...
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

buf0n, stai linistit, nu ma refeream la discutiile dintre noi, ci la discutia pe care am avut-o cu sellerul de pe eBay si pe care urma sa o divulg.
Alex raspunsul e in ceea ce am postat. Acu' vreo 3 saptamani ceasul a fost cumparat din St.Petersburg de catre actualul vanzator si acum e postat pe eBay din Armenia. Posibil ca ceasul sa fi fost vreme de zeci de ani in Rusia, poate din vremea razboiului. Ce interesant!
Dus cu CEASUL!
valerio

Mesaj de valerio »

:D Un Tavannes este in Italia, este al meo...nr.190
In spate a fost....uzat, acuma stiu si motivul :D
Incerc sa pun poze....
priam

Mesaj de priam »

valerio scrie::D Un Tavannes este in Italia, este al meo...nr.190
In spate a fost....uzat, acuma stiu si motivul :D
Incerc sa pun poze....
Cum a ajuns la tine?
Poti sa ne spui mai multe?
Nu arata rau ceasul, si nu e obligatoriu sa aiba inscriptia MAN SSAU pe carcasa.
Felicitari!
everything around me, but me, is changing
valerio

Mesaj de valerio »

Aide, vedem cum ma descurc cu limba romana... :D
Tavannes a ajuns la mine....nu stiu cum, cred ca l am cumparat undeva prin urziceni, acum 10 sau 15 an....
Tin a minte ca am cumparat 3 ceasuri, bineinteles niciuno care merge, am dat 100 de dolari pentru toti. Eram mai mult interesat de un IWC, nu am stiut de Tavannes si celaltu...un Molnia :D
Ieri, dupa 15 an in care ceas a stat intru o cutia, am dat anunt pe un situ italiano.
M am certat, si prin cautare am ajuns la http://www.ceasuripentruromania.ro/ceas ... rticle=102
De la Domnu Catalin BUZDUGAN am ajuns aici.
M am otarit sa repar ceasu, nu are rost sa vind ceva care merita. Am multi ceasuri care vreau sa i vind, cind invat sa pun poze pe aici o sa va arat...
Multmesc pentru primire ! sper ca ati inteles ceva, altfel o sa fac un curs de limba romana :oops:
Scrie răspuns