Casio G-Shock G-2900F-1VER

Ceasuri care se preteaza activitatilor dure, unde o rezistenta sporita este necesara.
Scrie răspuns
Gabi
Site Admin

Casio G-Shock G-2900F-1VER

Mesaj de Gabi »

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Scurt review in lb. engleza aici: http://gabiudrea.blogspot.com/2010/04/w ... 2900f.html

:)
Claudiu
Forum Owner

Re: Casio G-Shock G-2900F-1VER

Mesaj de Claudiu »

Ia transfera review-ul; si aici! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Unul din ceasurile mele preferate este acest Casio G-Shock. Forma sa, cureaua si greutarea redusa, fac din el cel mai comfortabil ceas pe care l-am avut. Il pui pe mana si uiti ca-l ai, devine o parte din tine.

E usor, durabil si fin precum catifeaua. Dispune de o curea din rasini, carcasa din rasini cu suport din otel pentru o mai mare protectie la socuri, si capac spate din otel inoxidabil. Este dotat cu geam mineral pentru o rezistenta crescuta.

Ce face din acest ceas unul dintre cele mai interesante de pe piata sunt functiile sale. Dispune de un ecran mare cu contrast bun si auto-iluminare cu ajutorul unui pano electroluminescent de culoare albastra, pentru a asigura viziblitate perfecta pe parcursul noptii. Ora si minutele sunt afisate cu caractere mari, foarte vizibile, iar pe randul al doilea de dimensiuni mai mici, sunt afisate data si secundele. De asemeni ceasul arata si ziua saptamanii.

Se regasesc toate funtiile pe care le asteptati de la un ceas din aceasta categorie. Ora se poate afisa in format 24h sau 12h, DST activ sau nu, Ora pe Glob unde se pot afisa doua fusuri orare in acelasi timp, temporizator si cronometru, si se pot seta un numar de 5 alarme concomitent. Mai exista si functia "snooze" si posibilitatea de a fi avertizat sonor la fiecare ora fixa.

Ce face din acest caeas un unul deosebit e memoria "e-Data". Ce inseamna asta ? Ceasul poate gazdui in memoria sa, in functie de numarul de caractere, pana la 40 de adrese de email sau www, pe care le poti proteja cu o parola. Super nu-i asa ? Si inca nu e totul.

Poti sa utilizezi aceeasi memori pentru a seta alarma. Poti seta 5 alarme diferite, alegandu-ti orice zi calenderistica pe parcursul unui an intreg, si introduce un text care sa fie afisat pe ecran in momentul in care alarma suna. Un eveniment important, o aniversare sau o zi de nastere, o intalnire pe care nu vrei sa o ratezi. Super!

Cine spune ca, ceasurile au devenit inutile de cand au aparut telefoanele mobile ?
Un model de ceas foarte recomandat.

;)
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Nu ai spus nimic de design. La functii si rezistenta, este intradevar foarte bun, dar la cum arata, este un dezastru. Nu o lua personal, si eu am G-Shock, si tot am aceiasi parere! Parca este desenat de copii tembeli dupa ce s-au uitat prea mult la serialele tv Star-Trek. Ii depaseste Suunto fluierind...
SATELLITE WAVE
mambo

Mesaj de mambo »

Referitor la faptul ca a fost desenat de copii tembeli pot sa fac remarca ca "acesti copii tembeli"au o piata enorma de desfacere si vand anual zeci de mii de exemplare.o intrebare pt dv.cum se numesc cumparatorii acestor ceasuri desenate de ........?si eu detin cateva ceasuri de la casio printre care si un Riseman care intradevar e un ceas deosebit prin ceea ce ofera.Probabil cu totii avem gusturi si gusturi dar nu neaparat daca ele difera atunci trebuie imediat sa ne afirmam prin cuvinte mai putin elegante.In rest sunt de acord cu ce a spus Gabi,CARE A FACUT O DESCRIERE DETALIATA A CEASULUI categorisit de dv ca ..............
Nu intentionez sa fac polemica ci doar sa explic un punct de vedere.
cu respect Razvan
Del2

Mesaj de Del2 »

Intr-adevar ceasurile Casio sunt foarte bune si fiecare dintre noi detinem unul sau mai multe dintre aceste modele.Eu, de exemplu, am 10 modele G-shock, 3 modele ProTrek si 8 modele Wave Ceptor, de care sunt foarte, foarte multumit. Referitor la design consider ca acesta conteaza mai putin raportat la calitate si functii care sunt ireprosabile.
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Am scris ca si eu am, si chiar port in fiecare zi G-Shock. Nu am minimalizat realizarile lor care sunt remarcabile. Nu trebuie sa se simta nimeni cu musca pe caciula ca e intr-un fel sau altul. :D Doar ca designul lasa de dorit. Este pueril. Si daca il port, nu inseamna ca sunt copil tembel. Inseamna ca pe palierul lui raport-calitate, este tot ce imi pot permite acum.
Va doresc succes!
Da! E clar! :lol: :lol: :lol:
SATELLITE WAVE
Scrie răspuns