Sinn U1, U2 sau Steinhart Triton Black? Ce ati alege?
-
dbonddental
Sinn U1, U2 sau Steinhart Triton Black? Ce ati alege?
Ca si in titlu, ma intereseaza care ar fi optiunile voastre.Argumentate,daca se poate 
Re: Sinn U1, U2 sau Steinhart Triton Black? Ce ati alege?
Sinn - U1. Argumentele sunt subiective, tin de gustul fiecaruia. 
AR1070-56E
In opinia mea nu se pot compara. Sinn !
-
dbonddental
OK, deocamdata 3-0 pentru Sinn...
O intrebare totusi: diferenta de pret nu intra in criteriile de competivitate? caci masinariile sunt de acelasi tip, WR este tot la 1000m iar ca si design parerea mea este ca Steinhat-ul e muuult mai frumos.
O intrebare totusi: diferenta de pret nu intra in criteriile de competivitate? caci masinariile sunt de acelasi tip, WR este tot la 1000m iar ca si design parerea mea este ca Steinhat-ul e muuult mai frumos.
-
dbonddental
am vrut sa scriu Steinhart...ma rog, tastatura imi face problemedbonddental scrie:OK, deocamdata 3-0 pentru Sinn...
-
Alexandrion
Steinhart - ul este mult superior ca design din punctul meu de vedere. Daca este si mai ieftin (nu stiu pretul Sinn - ului), nici nu as sta pe ganduri.
-
Alexvintage
Ceasurile Sinn U1 si U2 sunt ceasuri ptr utilizare profesionala (heavy duty), concepute sa reziste la solicitari extreme ceea ce nu e cazul La Steinhart si altele de gen.
Shock resistant - DIN 8308. Asta scrie la ambele ceasuri SINN. Habar n-am ce inseamna asta si sunt curios daca cineva dintre proprietarii de Sinn stie.
In alta ordine de idei, mai multe modele JLC dispun de un sistem anti-soc bazat pe perna de aer, care absoarbe - conform producatorului - 50% din energia socurilor si vibratiilor. E adevarat, altul este si registrul de pret. Coroborand aceasta informatie cu parerea autorizata a lui Claudiu, care afirma ca daunele cele mai mari sunt produse de contactul brutal intre carcasa si mecanism, iar o carcasa dura amplifica socul, rezulta ca putine sunt marcile care ies in evidenta cu adevarat in domeniul protectiei la socuri. Asta, pana cand ne explica cineva prin ce iese Sinn in evidenta la acest capitol in raport cu concurenta.
In alta ordine de idei, mai multe modele JLC dispun de un sistem anti-soc bazat pe perna de aer, care absoarbe - conform producatorului - 50% din energia socurilor si vibratiilor. E adevarat, altul este si registrul de pret. Coroborand aceasta informatie cu parerea autorizata a lui Claudiu, care afirma ca daunele cele mai mari sunt produse de contactul brutal intre carcasa si mecanism, iar o carcasa dura amplifica socul, rezulta ca putine sunt marcile care ies in evidenta cu adevarat in domeniul protectiei la socuri. Asta, pana cand ne explica cineva prin ce iese Sinn in evidenta la acest capitol in raport cu concurenta.
- bogdan_iasi
Deja daca discutia o sa se rezume la Sinn, apar diferentele intre U1 si U2
Sinn, dar poate ca sunt subiectiv

posesor de sinn u1 (cumparat dupa un 556, pe care am fost nevoit sa-l vand si la care ma mai gandesc cu drag si azi) si de azi posesorul unui steinhart pilot b uhr 44 mm - frumos lucrate amandoua, dar oricand as alege sinn - este ceasul pe care il port cel mai mult (cam 80 % din timp) de vreo doi ani. asadar u1 vs u2 din partea mea.
-
dbonddental
Alexandrion scrie:Steinhart - ul este mult superior ca design din punctul meu de vedere. Daca este si mai ieftin (nu stiu pretul Sinn - ului), nici nu as sta pe ganduri.
Exact! Pretul pentru un SinnU1 folosit este dublu si + fata de un Steinhart NOU, la aceleasi caracteristici tehnice (inclusiv Tegiment tech si PVD) iar ca si design si luminozitate a markerilor, Triton-ul chiar depaseste pe departe U1-ul :
http://www.youtube.com/watch?v=vkoNqVsFs0o
uff, numai cand vad aceste imagini ma imbolnavesc... cu tot respectul pentru brand-ul si posesorii de Sinn, cu Triton 100 atm Steinhart-ul a dat lovitura...iar comentariile pe WUS despre aceasta mica firma de relativ tanara sunt deosebit de pozitive, adica vin tare din urma!
-
dbonddental
P.S. Mentionez ca nu am de gand sa folosesc diver-ul, ori care ar fi el, ca si utilizare profesionala( slava Domnului !...), ci numai in scop recreativ, gen scufundari pana in 200-300m, in rest ma intereseaza sa vad un ceas frumos la mana mea :