Salutare tuturor,
De cateva luni m-a prins pasiunea pentru ceasuri. Momentan am un ceas Mondaine quartz si as dori inca un ceas, automatic.
Am un buget de 1000 ron, si caut ceva mai mic de 40mm (38 ar fi cel mai bun) cadranul negru, spatele carcasei sa fie transparent, fiind novice cred la inceput mi-ar place sa ma uit la mecanism. Imi place Bambino V3, cel gri, insa e prea mare pentru mine.
Aveti sugestii care se incadreaza in ceea ce caut?
Multumesc
Sugestie achizitie dress watch
Re: Sugestie achizitie dress watch
Recomandarea mea este aceasta:
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-cer ... 14679.html
Brandul, foarte bun, mărimea exact de 38, cadran negru. Singurul minus e prețul, dar de la 1000 la 1200 de lei cred că merită.
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-cer ... 14679.html
Brandul, foarte bun, mărimea exact de 38, cadran negru. Singurul minus e prețul, dar de la 1000 la 1200 de lei cred că merită.
-
stan papusa
Multumesc pentru sugestie, intr-adevar imi place si mie. Sincer nu m-ar deranja nici unul la mana a doua, am urmarit cateva licitatii cu junkers 6060-2 sau sternglas Naos Automatik. Aceste modele sunt cumva inferioare ca si mecanism, caliate generala? Nu doresc sa imbatranesc cu ceasul, de asta ma gandesc sa fie si un resell value macar 50%.
-
valentin1234
Junkers a cu Miyota 9xxx, un mecanism comparabil cu Eta.stan papusa scrie:Multumesc pentru sugestie, intr-adevar imi place si mie. Sincer nu m-ar deranja nici unul la mana a doua, am urmarit cateva licitatii cu junkers 6060-2 sau sternglas Naos Automatik. Aceste modele sunt cumva inferioare ca si mecanism, caliate generala? Nu doresc sa imbatranesc cu ceasul, de asta ma gandesc sa fie si un resell value macar 50%.
Sternglas e cu Miyota 8xxx, inferior Eta.
Ambele sunt groase (13mm) si ieftine daca sunt preowned dar la o eventuala revanzare vei lua putin pe ele.....
si exista si riscul sa aiba probleme sau sa fie nevoie de service....
Si eu as merge pe sugestia lui Razvee (pretul e fff bun) sau pe ceva similar Swiss Made.
Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)