Mido Ocean Star Cronometru

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
PricoMigdala

Re: Mido Ocean Star Cronometru

Mesaj de PricoMigdala »

teos1980

Mesaj de teos1980 »

Nu prea ma convinge istoricul companiei care dpmdv nu a trecut proba timpului,fiind înființata in anul 2004.
Ceasul nu este rău absolut deloc.
seba

Mesaj de seba »

Mai creșteți puțin bugetul și căutați ceva de la Breitling.
Eu am văzut un Avanger 43 nou pe la 13 mii și ceva .
Daca nu vă permiteți unul nou,căutați unul sh,vă asigur că Breitling este de pe alta planeta,comparat cu Mido sau Ch. Ward.
teos1980

Mesaj de teos1980 »

seba scrie:Mai creșteți puțin bugetul și căutați ceva de la Breitling.
Eu am văzut un Avanger 43 nou pe la 13 mii și ceva .
Daca nu vă permiteți unul nou,căutați unul sh,vă asigur că Breitling este de pe alta planeta,comparat cu Mido sau Ch. Ward.
Daca as majora bugetul,as face-o doar pt achzitia unui Rolex(dpmdv). :D

Breitling este ft ok,dar dpmdv ori iti place ori nu.Este o chestiune de gust.

Imi doresc un ceas bun,raport pret-calitate ok,versatil,care sa poata fi purtat zilnic,iar daca aleg sa merg la plaja sau sa intru in apa sa nu ezit nici un moment.

Claudiu,as aprecia comentariul tau si eventualele sugestii,te rog!
Clipper

Mesaj de Clipper »

Eu recomand asa ceva, o achizitie recenta:

Imagine
Emil68

Mesaj de Emil68 »

In acest buget nu te apropii de nimic ok COSC, si de acord cu seba, in afara de Breitling. SH, bineinteles, uzat vizibil si posibil fara acte… seba, Avenger nou la 13000 lei?… Pe bune?… cel mai ieftin e 20000 lei…
Iar faza cu Rolex “diver” adica Submariner No Date direct, inseamna sa maresti bugetul cam de 5 ori, si nu ne mai cereai parerea…
“Powermatic” COSC? E o gluma? :)
Nu recomand decat pe termen scurt, cam cat dureaza sa-l vinzi ( la jumatate de pret daca ai noroc si nu-i dai tiplele jos). Clipper, pe bune… lasa jucariile… e valabil si pentru mine… daca ne mai jucam cu banii, o facem doar pentru noi…:wink:
Pe scurt, “the new 500€ is 1000€”, take it or leave it. E criza, Valentin… a treia dupa Revolutie, cine le-a prins pe celelalte ar trebui sa stie asta.
teos1980, eu zic sa mai scobesti dupa ceva ce iti place cu adevarat, un ceas cu mecanism consacrat, testat in timp, iar COSC-ul vietii va ramane doar o amintire scrisa pe cadran dupa prima revizie la marci care nu sunt de top.
Sper ca am spus tot, sincer. Spor!
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Sper ca am spus tot, sincer. Spor!
Emil...tot sincer....tot ceea ce am inteles din postarea ta e ca noi suntem prosti si tu destept....
Ceea ce stiam deja....si nu cred ca mai era nevoie sa repeti...e un adevar demonstrat.... :cry:

Ce-o fi inteles bietu' Teos.....care chiar cauta un ceas....el stie 8)
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Clipper

Mesaj de Clipper »

Eu pe banii mei am recomandat, deci nici când ai cumpărat nu poți recomanda? Pe aceeași idee pot scrie și eu la orice ai recomanda tu și aș califica tot drept prostie.

Cam orice ceas dacă nu e vreun Patek sau Rolex e greu de vândut, dacă tot ai menționat de ce nu ai descris situația până la capăt? La un ceas sh atuurile sunt de partea cumpărătorului, fiind ceasuri pe care le iei cu 25-50% reducere de noi din magazin, e la mintea cocoșului că nu mai ai ce să vinzi la ele și să recuperezi banii.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
cdny72

Mesaj de cdny72 »

Mergi la Longines, ai doua obtiuni bune zic eu Longines Spirit(Chronometer) sau Longines Legend Driver, (Blue, e superb)cu asta din urma sigur nu dai gres!Fie bratara metalica, fie piele!
teos1980

Mesaj de teos1980 »

Domnilor,

Vreau sa va multumesc tuturor pt sugestii,suport si eventualele reclamatii care m-au ajutat in luarea deciziei finale.

Imagine

Sarbatori linistite si sa fiti fericiti!
Razvee

Mesaj de Razvee »

Felicitări pentru achiziție, să-l purtați sănătos.
Scrie răspuns