Sfaturi achizitie ceas automatic cronograf

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Clipper

Re: Sfaturi achizitie ceas automatic cronograf

Mesaj de Clipper »

Poti face o schema unde crezi ca este acea flexibilitate? Am mai multe catarame de acest fel, de la unele care se prind prost pana la de brand si niciuna nu e flexibila ca sa se aseze mai bine la mana.
nairam

Mesaj de nairam »

Salut,

Ma asteptam ca partile laterale din mecanismul de inchidere sa fie putin flexibile, am gasit doar acest video care prezinta un sistem similar la 07:03.

https://www.youtube.com/watch?v=VvnAiUO4yzM

Cred ca nu este diferit de cataramele similare :(

Imagine
Clipper

Mesaj de Clipper »

Nu are cum sa flexeze, nu e nicio diferenta intre o curea cu catarama si cui sau o bratara cu deployant, daca e reglat sa stea strans pe mana asa va si sta.
nairam

Mesaj de nairam »

Salutare,

Daca veți cumpăra vreodată acest tip de curele cu acest tip de telescop – foarte practice de altfel, când va trebui sa schimbați telescopul singura opțiune pe care eu am găsit-o, este smulgerea pinului.

Imagine

Unele dintre ele vin cu rezerve pentru același tip de telescop, dar mă întreb cum poți schimba telescopul fără sa distrugi finisajul curelei. Din cate am văzut, finisajul este realizat după montarea telescopului, are cineva alta opinie?

Imagine
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Se poate schimba,cu foarte multa grija,dar in principiu ai dreptate,finisajul este realizat dupa ce este pus telescopul.
Daca cureaua este noua,este greu sa nu lasi urme daca vrei sa schimbi telescopul-nu vad de ce ai face asta fiind noua... :) :) :)
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
nairam

Mesaj de nairam »

Salutare,
Am realizat oarecum o struțo-cămilă, deoarece am cumpărat aceste curele pentru culori si catarame deoarece la banii pentru acest ceas Tissot nu se obosește sa furnizeze catarame deployment – trebuie sa câștige si ei din vânzarea de curele de schimb 8)
Problema a fost si mai complicata deoarece ceasul vine cu telescop curb prin urmare mi-a fost imposibil sa găsesc o curea adecvata care sa aibă telescop de 20 mm – prin urmare a trebuit sa-l scot si sa-l înlocuiesc cu ale mele de 21 mm curbate la 20 mm.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

nairam scrie:Salutare,
Am realizat oarecum o struțo-cămilă, deoarece am cumpărat aceste curele pentru culori si catarame deoarece la banii pentru acest ceas Tissot nu se obosește sa furnizeze catarame deployment – trebuie sa câștige si ei din vânzarea de curele de schimb 8)
Problema a fost si mai complicata deoarece ceasul vine cu telescop curb prin urmare mi-a fost imposibil sa găsesc o curea adecvata care sa aibă telescop de 20 mm – prin urmare a trebuit sa-l scot si sa-l înlocuiesc cu ale mele de 21 mm curbate la 20 mm.
Nairam....nu cataramele distrug curelele....ci umezeala/transpiratia..... 8)
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Scrie răspuns